Sexfakta

dildo

Hva er en dildo?

Dildoer – verdens eldste sex-leketøy Dildoen er verdens eldste sex-leketøy og kan dateres langt tilbake i historien. Det er funnet eksemplarer i mangfoldige arkeologiske utgravninger i gamle Hellas og Egypt samt i steinalder-graver over hele Europa. De første dildoene var laget av stein, men det har mest sannsynlig vært tidligere utgaver formet av tre. Disse, …

Hva er en dildo? Les mer »

sexy

Hver vagina er unik

Hver brystvorte er unik, men før du utforsker brystvorten, må du lære det grunnleggende om brystanatomi. Brystvorten er ikke en øy, den er tilkoblet brystet (kroppsdeler som folk av alle kjønn har, selv om noen er større og mer sensitive enn andre). De tre hovedsonene som bør huskes er brystet, areolaen, som er området rundt …

Hver vagina er unik Les mer »

bdsm

Ekte sex

Noen av oss har muligens brystvorter vi aldri har følt eller likt. Noen av oss har muligens brystvorter som voksne som har forandret seg mye fra hvordan de var når vi var yngre (kanskje pga. operasjon, eller alder, eller livserfaring).

sexy

Det er sant at fleste liker analsex

Og det er derfor så mange av oss går glipp av noe. Det er sant at flesteparten av oss har en brystvorte eller to (noen av oss har tre, eller flere) men vi har absolutt ikke de samme brystvortene eller det samme forholdet til brystvortene våre.

sex

Brystvorter har en funksjon

Med mindre du ser nøye etter, ser de fleste brystvorter mer eller mindre like ut. Det finnes selvfølgelig variasjoner i farge og størrelse, men for mange av oss som ikke har tenkt noe særlig over det, er brystvorter som albuer. De har en funksjon og vi vet alle hva den er.

sexy

Verden smittet med HIV

I 2007 var mer enn 2,5 millioner mennesker i hele verden smittet med HIV, et virus som forårsaker AIDS. Medregnet de nyeste tilfellene er det nå 33 millioner mennesker i hele verden som lever med AIDS.

sexy

Ifølge en verdensomfattende sexundersøkelse fra 2007

Ifølge en verdensomfattende sexundersøkelse fra 2007 er gjennomsnittsalderen ved første samleie 19,25 år. Dessuten har undersøkelsen vist at mennesker fra land i Asia mister sin jomfrudom når de er eldre (22 år i gjennomsnitt) enn mennesker fra vestlige land (18 år i gjennomsnitt).

Scroll to Top