anal

Tingene Du Lærer Om Analsex Når Du Jobber I En Sexbutikk

Hvis du skal ha noe i rumpa, må den ha en base.

Analen din går begge veier. Det vil si, på grunn av den peristaltiske virkningen av musklene i rektum og endetarmen, kan du både presse ting ut og suge dem opp gjennom rumpa. Det betyr at hvis du putter noe i baken din som ikke har en forstørret base eller en slags mekanisme for å holde den på utsiden av kroppen din, er det fullt mulig at den sultne rumpen din trekker den opp så dypt inne i endetarmen at du må til legevakten for å få den fjernet. (Dette skjer omtrent 20 000 ganger i året i USA) En god tommelfingerregel er at: Basen skal være minst dobbelt så bred som den bredeste delen av leken (eller hva enn du bruker). For eksempel, så har dette leketøyet en eksemplarisk base. Armen til en Barbie-dukke har derimot ikke det.

Anusen er ekstra følsom

Den har faktisk den nest høyeste konsentrasjonen av nytelses-nerveender i menneskekroppen – etter klitoris og hodet på penis – og det er derfor analsex og anal stimulering kan føles så godt. De fleste av dem sitter i selve åpningen anusen, men det finnes mye lenger inn i analhulen også.

Det finnes tre ting du absolutt må ha for å nyte analsex.

Det spiller ingen rolle hvem du er, hvor du er fra eller hvem du er sammen med – alle anale oppdagelsesferder du har med en partner, må inkludere disse tre tingene:

1) Avslapning. Når du er anspent, nervøs, mistroende eller urolig, har dine anale åpninger (det er to av dem) en tendens til å knytte seg sammen som en beskyttelsesmekanisme. Selv om dette er en naturlig refleks, gjør det også penetrering mye mer smertefullt. En avslappet åpning er en lykkelig åpning derimot – som en hvilken som helst muskel, jo mer avslappet du er, jo mer blod kan strømme til hullet ditt, og jo bedre vil penetreringen føles.

Uansett hva slags beroligende aktiviteter du vanligvis gjør, kan du også gjøre det for å hjelpe deg med å slappe av anusen – en lang massasje eller rumpemassasje, et glass vin, litt marihuana, et varmt bad, et trekk eller seks av poppers. Gjør det som får deg (eller partneren din) til å føle dere komfortable, trygge og rolige, og vit at det sannsynligvis kommer til å ta litt mer tid enn det gjør med vaginal, oral eller onanering å nå det punktet.

2) Kommunikasjon. Siden anus er så følsom, og fordi den er designet for andre daglige funksjoner enn sex, er det viktig med litt ekstra kommunikasjon mellom parter for å sikre at rumpe-lek ender bra. Noen spørsmål å stille før og under er…

• Hva føles godt? • Hva gjør vondt? • Bør vi gjøre det saktere? • Hvem tar seg av glidemiddelet? • Vil du varme opp med leker eller spanking? • Passer det nå, eller spiste du nettopp en halv kilo cheddarost mens du stirret ut av vinduet?

3) Glidemiddel. Med mindre du er glad i analfissurer, bør du bruke glidemiddel hver gang du bruker rumpen seksuelt. Glidemiddel mykner og beskytter det ømfintlige vevet i anus, lukkemuskelen og endetarmen, som beskytter dem mot skade eller revn fra friksjon (noe som er spesielt viktig for seksuell helse siden kjønnssykdommer og andre infeksjoner lett kan spres gjennom mikrorevner i analt vev) . Med andre ord, det er ikke noe som heter “for mye glidemiddel”, så lat som om at rumpen din er en vannsklie og ikke vær gjerrig på smøringen.

Gidemiddel, dette er den beste typen ...

Når det gjelder glidemiddel for analsex, er utholdenhet og demping viktig. Siden anus ikke smører på samme måte som de andre “morsomme” åpningene, vil du ha noe som varer lengre uten å måtte fylle på hele tiden. Silikon og oljebaserte smøremidler er dine beste venner i denne forbindelse – de er både langvarige, tykke og ganske myke. Noen har til og med avslappende ingredienser som fedd eller jojoba i dem som gjør lukkemusklene mer avslappende. To små ting å huske på derimot – begge disse glidemidlene passer ikke til enkelte leker og kondomer, og begge to kan misfarge det dyrebare sengetøyet ditt. Når det er sagt, anbefaler jeg vannbasert glidemiddel.

Og du kan også bruke en glidemiddelspruter for å få glidemiddel lenger opp i rumpa, slik at den er like pent smurt som endepartiet (som gjør at det føles mye bedre hvis du utfører dypere penetrering).

Rumpa vil si ifra når den vil at du skal inn i den.

Du kan faktisk føle en tydelig fysisk forskjell i lukkemuskelen når den er avslappet – den vil være mye løsere, mykere og mer fleksibel, og du vil merke at uansett hva du dytter inn eller rundt den, så begynner den å “synke” eller “dyppe” ” inn i det i motsetning til bare å støte (ut) mot det. Det, sammen med et verbalt “ja” fra partneren din, er et godt tegn på at du kan begynne å penetrere.

Butt plugs kan lære rumpen din å like analsex (som regel).

Butt plugs er sexleketøy som trener baken din til å godta å ha ting inne i seg. De er ment å bli satt inn og bli værende i alt fra noen minutter til noen timer (du kan bruke dem så lenge du vil hvis de er laget av et ikke-porøst materiale som silikon eller stål). Å bruke dem som sexleketøy kan føles fantastisk, men du kan også bruke dem til å trene eller for å løsne anus slik at du kan få noe større inne senere også. I tillegg, siden du kan bruke dem uten partner, kan du øve uten å føle deg presset eller stresset.

Klyster kan hjelpe deg å unngå grisete situasjoner.

Den viktigste tingen folk vil vite om analsex er om de kommer til å få avføring på dem eller ikke. Det korte svaret er “hvem vet” – avføring kommer derfra, så ja, det er en klar mulighet. Når det er sagt, hvis det er avføring der – som det som regel ikke er – er det ofte bare en bitteliten, uskyldig mengde. Når det er sagt, hvis du vil redusere risikoen for at det skjer, kan du alltid bruke et klyster hjemme for å skylle rumpa ut med. Dette er små klemmepumper med tut på som spruter vann inn i endetarmen for å rense den. Noen kan til og med festes på dusjhodet ditt hvis du vil bli semi-profesjonell på det. Jeg skal være ærlig med deg – det er litt vanskelig å sprute vann opp i din egen rumpe og deretter presse det ut, men gjett om det virker! I tillegg gjør millioner av mennesker det hver dag for å unngå å skitne til “sabelen” sin, derfor kan du også gjør det.

Hvordan vite når og hva du skal spise den dagen du har analsex, er også en god strategi for å unngå avføring.

Generelt sett er lett, fiberrik mat de beste tingene å spise på rumpesex-dagen. Vi snakker grønnsaker, bladgrønne grønnsaker, buljong og fullkorn – ting som gjør avføringen solid og ren. Derimot er kjøtt, bønner, mais, bearbeidet mat, kaffe, paprika og chili og taco en risiko – alt som inneholder fett og krydder, er vanskelig å fordøye eller fungerer som vanndrivende middel, har en tendens til å gjøre avføringen dine mer uforutsigbar. Det finnes ingen enkel regel om hvor lenge du bør vente med å ha analsex etter å ha spist – det er helt avhengig av stoffskiftet, avføringsrutinen og hva du spiste. Så i stedet for at jeg kaster tilfeldige tall mot deg, må du ta hensyn til kroppen din. Den vil si ifra om den vil ha noe inn i kveld.

Eller, du kan enkelt bare ta en pille.

Akkurat som alt annet i livet, finnes det en pille for det. Det kalles “Pure”, og er laget av chia, linfrø, psyllium og aloe. I utgangspunktet tørker det driten ut av dritten din, og trekker alt vannet ut slik at du får en fast avføring. Solid avføring legger igjen mindre rester.

Det er ikke noe som heter "mannlige" eller "kvinnelige" rumpe-leker.

På jobb ønsket folk alltid å vite hvor “lekene for kvinner” eller “butt-pluggene for menn” var. Svaret mitt var alltid enkelt og direkte: “Det er ikke noe slikt. Alle har en rumpe, så vi har bare en seksjon for anal. ”Rumper er universale, og å stimulere dem er en nesten identisk prosess for alle kjønn. Det ene unntaket er at noen menneskers rumper har prostata i seg, men prostata-leker kan lett brukes på mennesker som ikke har dem også.

Faktisk, hvis du har en vagina, kan et prostata leketøy hjelpe deg med å få en anal G-punkt orgasme.

Vi har alt til analsex se her…

Scroll to Top