ass

Sier du at vagina kan få orgasme fra anal stimulering?

Det er nettopp det jeg sier. Kjønnsorganene, anus og perineum deler signaler fra pudendalenerven og mange omliggende nerver, noe som betyr at stimulering av en av disse nervene kan indirekte stimulere en annen. Når det gjelder vagina, kan analstimulering føre til at ereksjonsvevet i G-punktet og nedre skjeden fylles med blod, noe som gjør orgasme mer sannsynlig. Det skjer ikke med alle, og det skjer ikke hver gang, men det er mulig.

Du trenger ikke engang å plassere noe inni rumpa for å få den effekten – noen ganger kan ting som spanking og lett smerte-lek på baken pirre nervene i klitoris, skjeden, penis eller endetarmen, noe som gjør dem mer følsomme og mottakelige for nytende stimulering.

Hvis det gjør vondt, ro ned tempoet, stopp og pust.

Mennesker har en tendens til å ha en enorm mengde energisk og emosjonell spenning i bekkenbunnen, de anale lukkemusklene og anus i seg selv. Den spenningen kan gjøre stimulering smertefullt.

Og analsex skal aldri være smertefullt – spesielt ikke hvis du er avslappet og bruker godt med glidemiddel. Hvis leken, fingeren eller pikken som er i rumpa gjør vondt derimot, ro ned tempoet, stopp helt (med tingen fremdeles inni deg) og pust dypt, slik at anus kan slappe av rundt den. Noen ganger er noen få sekunder med stillhet og noen dype pust alt du trenger for å lykkes. Mens du allerede er i situasjonen, kan litt ekstra glidemiddel, eller massasje av området rundt anus for å få litt blodet i bevegelse også være en god ide.

Hvis det fremdeles er smertefullt etter det, må du sakte fjerne hva du har i rumpen og takke for i dag. Det finnes alltids en annen dag.

Analsex er ikke for alle.

Akkurat som at noen mennesker er kattemennesker og andre er hundemennesker, er noen mennesker bygget for analsex og andre ikke. Og selv om det gamle ordtaket “øvelse gjør mester” kan fungere for analsex i noen tilfeller, har alle forskjellige kropper og interesser. Hvis du eller partneren din virkelig ikke liker det, er det helt akseptabelt å ligge unna.

Lagringskapasiteten til den menneskelige anusen virker nesten like ubegrenset som tid og rom.>

Med riktig glidemiddel og god øvelse, kan folk få plass til veldig, veldig store ting i baken. Vi pleide å selge en butt-plugg som var 8 til 9 tommer i diameter på det bredeste punktet, og en 17-tommers lang dildo som veide like mye som et par katter. Jeg solgte begge disse tingene til en håndfull mennesker som var interessert i størrelser, ingen av dem var spesielt store mennesker, og vet du hva… de overlevde. Faktisk kom de fleste av dem tilbake for å kjøpe flere ting, så det ser ut til at ikke bare mennesker overlever sine egne håpefulle ambisjoner om å strekke rumpa lenger enn universet, de trives også etterpå. Det er nesten som om de anale målene deres er den siste jakten på den amerikanske drømmen og at troen på at hvis du jobber hardt nok, kan du være hvem du vil. Tro på deg selv, og du kan oppnå alt.

Scroll to Top