Vi er alene

Vi er alene

Søskenbarnet mitt var gift med ei thaidame. Chiri, kalte vi henne og var den rypa. Søskenbarnet mitt, Arne, hadde et problem. Han sa aldri nei takk til en fest. Vi var på fest denne kvelden jeg skal fortelle om.
Jeg kjørte bil og var edru. Derfor hadde jeg avtalt med Arne å få de hjem etter festen, men da vi skulle reise, ville han ikke. Jeg gav blaffen i hele fillegubben og kjørte Chiri hjem. Hun var for full til å holde seg på bena, i hvert fall over en lengre strekning. Derfor hjalp jeg henne inn. Da vi var kommet inn, satte jeg på litt kaffe for å forsøke å få henne edru nok til å ordne seg selv.
Chiri ville ikke ha kaffe så jeg dro etter og ha overveid situasjonen. Da jeg kom ned til bilen, som sto et godt stykke unna, fant jeg ikke nøklene til bilen, men Chiris nøkkel til leiligheten. Jeg dro tilbake og låste meg inn. Nøklene mine lå på gulvet der jeg hadde slengt fra meg ytterjakken. Før jeg gikk, valgte jeg å se etter om Chiri hadde kommet seg i seng. Jeg måtte gni meg i øynene da jeg så henne ligge splitter naken oppå senga. Hun lå på ryggen med bena ut til sidene. Jeg stirret på den sorte hårdotten i skrittet hennes, lot blikket gli videre til brystene som var utrolig faste og fine. Håret hennes lå utover puten. Jeg hadde ikke sett et penere syn.
Pikken begynte å bli stiv. Jeg grep hånden utenpå buksa og ble bare kåtere og kåtere.
Helvete Arne! Dette kan du ikke ha for deg selv, sa jeg til meg selv og akkurat da snudde Chiri seg og la seg på magen. Jeg slo av lyset for sikkerhet skyld. Chiri merket det.
Er du der? sa hun på gebrokken norsk. Jeg skjønte at hun trodde jeg var Arne.
Mmmm!, svarte jeg.
Blodet strømmet, ganske hardt i årene akkurat da. Bedre ble det ikke da hun begynte å gni seg mot dynen hun lå oppå.
Chiri heiste baken opp og vrikket på den. — Kommer du? Jeg er så kåt! Hun var god til å, snakke norsk.
Mmmm!, utbrøt jeg og rev av meg klærne.
Denne sjansen måtte jeg ta. Det var kun lyset fra de gjennomskinnelig gardinene som gav lys i rommet. Chiri lå med hodet mot puten og ansiktet til siden. Baken hennes vrikket og lokket meg ned mot henne. Hun merket at jeg kom opp i sengen og lot det ene benet gli godt til side. Jeg kysset henne på låret og baken og lot fingrene gli ned mot fitta hennes. Hun var temmelig våt og måtte være skikkelig kåt også. Jeg strøk fingrene fra fitta hennes og opp mot anus og gjorde henne våt. Jeg bøyde meg ennå nærmere fitta og slikket henne der jeg kom til, men fant fort ut at dette bød på problemer. Da Chiri heiste baken opp, la jeg meg raskt ned på ryggen og gled inn under henne og slikket henne den veien – nedenfra og opp. Det gikk mye greiere, men det var for meg. For Chiri ble det tydeligvis en forandring i det faste opplegget og reagerte på at jeg slikket henne i fitta.
Dette er en bedre måte å starte på, sa hun med sløvet stemme og noe stokket i aksenten.
Jeg presset ut rumpeballene hennes og lekte litt med fingeren mot anus. Dette reagerte hun ikke på, så jeg forsøkte å presse fingeren inn i hullet og den gled unaturlig lett inn.
Aha!, tenkte jeg. Så Arne knulla henne i baken!
Chiri begynte å bevege seg mer og jeg kjente hendene hennes stryke meg over bena. Jeg så henne ikke for hun la seg ned mot meg med hele fitta si. Hånden hennes gled videre oppover låret mitt og grep til slutt om pikken min.
Faen!, tenkte jeg. Chiri begynte å klemme og kjenne på pikken min. Da var det gjort. Chiri snudde seg rundt og stirret forferdet på meg, dypt inn i øynene.
Du!!?? Hvor er Arne? Er ikke Arne med?
Spørsmålene haglet og jeg fikk roet henne ned.
Du synes det var godt det jeg gjorde mot deg, ikke sant? Vil du jeg skal fortsette? Arne kommer ikke. Vi er alene. Ingen får rede på noe. Bare du og jeg.
Jeg reagerte på en helt spesiell måte. Hun fikk ikke sagt et eneste ord, men begynte å le.
Jeg trodde du var Arne og så er du det ikke. Du se meg naken…å gud!
Jeg er like naken som deg, sa jeg og grep hånden hennes.
Jeg kjente forskjell, sa hun og slapp hånden min og grep i stedet fatt i den stive pikken min.
Forskjell! Hvordan da?
Du er mye større, sa hun og klemte til om den.
Skal vi fortsette?, spurte jeg og Chiri svarte med å slikke rundt pikkhodet mitt.
Hun begynte å suge pikken min med en iver jeg sjelden hadde opplevd. Hun la seg slik at jeg fikk fortsette å slikke fitta hennes. Vi endte opp i en skikkelig 69 er og iveren var nok like stor hos oss begge. Jeg slikket henne og hadde hele munnen min inne mellom de våte hudfoldene og slikket og sugde på tappen hennes. Hun begynte å vri bakparten og stønnet med munnen sin sugende over pikken min.
Hun slikket pikkhodet så det kilte i hele kroppen.
Like etter klemte hun leppene sine om det og dro i det før hun lot hele staken gli innover i munnen igjen. Hun kunne suge den jenta, det var sikkert.
Men Chiri ville ikke bare suge eller bli slikket i fitta si. Hun ville knulle og la seg på ryggen med bena godt ut til siden. Hun vippet hoften forførende opp mot meg. Jeg la meg ned mot henne og rettet pikken mot hullet hennes og trykket den inn. Hun var skikkelig trang! Det var lenge siden jeg hadde kjent ei så trang fitte som Chiris.
Kyss meg!, sa hun og gjorde trutmunn.
Jeg la leppene mot den fristende munnen og begynte å slåss med den viltre tungen hennes. Pikken gled helt inn i den trange fitta hennes og Chiris kropp lå ikke mye stille under meg. Hun gjorde en skikkelig jobb med å møte meg hver gang jeg lot pikken gli innover i henne. Jeg knullet henne rolig og avslappet. Det var nesten som en drøm å ligge over henne og kjenne hvordan hun brukte kroppen mot meg. Hun ble ordentlig våt i hullet også, men det gjorde ikke så mye for hun var fortsatt like trang.
Mmmm! Ah! Så deilig du er!, utbrøt Chiri og skjøt hoften mot meg da jeg lot henne få noen harde og dype støt.
Det burde vel vært min replikk, lo jeg og presset pikken dypt i henne og fikk henne til å gispe henrykt.
Vet du hva, Chiri? Jeg har lyst til å ta deg bakfra. Har du noe imot det?
Chiri ristet på hodet. Vi endret stilling. Jeg grep om den smale midjen hennes og presset pikken inn i fitta hennes bakfra. Chiri lå nede på albuene og hikstet og stønnet. Nå var jeg lite forsiktig og lot henne virkelig få kjenne den stive pikken i seg. Chiri hylte og jeg peste bak henne.
Kommer du? Kommer du nå?, utbrøt hun.
Skal jeg det?
Ja..ja!, hylte hun.
Jeg jog i henne det beste jeg kunne og trykket løsnet med et brøl uten like. Jeg trakk brått pikken ut av henne og pumpet sæden opp etter ryggen hennes.
Chiri snudde seg og stilte seg på knærne foran meg i sengen. Hun la armene om nakken min og trakk meg inntil seg.
Det var godt for meg, hvisket hun og smilte med katteaktig øyne.
Jeg la henne inntil meg som om det var det kjæreste jeg hadde. Chiri var en naken blomst i sengen. Arne tenkte jeg ikke mer på.

Scroll to Top