Et åpent forhold

Et åpent forhold

Helene og jeg hadde i lang tid hatt et forhold som hennes mann ikke visste om. Min eksmann visste heller intet om dette og årsaken til at han dro var ikke meg, men en annen kvinne, femten år yngre. Vi var alltid redd for å bli oppdaget, mest fordi vi ikke ønsket folkesnakk. Begge var vi barnløse ettersom ingen av oss kunne få barn. Dette var årsaken til at vi møttes også, på et møte der det ble
forelest i emnet barnløshet.
Derfor skvatt vi begge til da døren til rommet ble åpnet. Vi fikk ikke engang dekket oss til og nå lå vi begge nakne i sengen og så opp på Robert, Helenes mann, som hadde kommet tidligere hjem.
-Jahaja.. !
Han og smilte bredt mot oss. Som to fortapte andunger, satte vi oss opp i sengen.
– Jeg vet jo at du liker pikekos, sa han henvendt til Helene.
– Men at du også liker det samme, overrasker meg, sa han og så ned på meg, som ikke turde møte blikket hans og senket det ned mot gulvet. Jeg følte meg flau og litt redd.
– Kanskje jeg også kan få bli med på leken da?, sa han og nå måtte jeg se opp på ham igjen. Tanken på at jeg kunne få Robert, fristet meg , for Helene hadde fortalt både det ene og det andre om hans seksuelle drifter.
– Ja … men du får ordne deg først!, sa Helene, og Robert forsvant ut på badet.
– Faktisk så har jeg sett frem til noe slikt, hvisket Helene til meg. Jeg begynte å bli opphisset av tanken på å se Robert naken.
Jeg kunne ikke si til henne at jeg var litt betatt av mannen hennes. Det tror jeg ville ødelagt forholdet mellom dem.
– Du har frie tøyler med ham, Karen, sa Helene og smilte.
Da Robert kom tilbake, var han naken. Jeg studerte kroppen hans og Helene hadde ikke løyet da hun hadde sagt at Robert hadde slik en stor redskap. Nå så jeg det med egne øyne.
Robert kom helt inntil sengen og strøk hånden over skulderen min. Jeg kunne ikke motstå fristelsen til å møte hans kyss, men synes det var pinlig. Helene satt jo og så på. Frie tøyler!? Det hørtes greit ut for meg og ivrig og spent grep jeg etter den stive pikken hans og begynte å klemme på det varme lemmet. Robert strøk den ene hånden sin over ryggen min og den andre over brystene. Det kriblet noe forferdelig i kroppen min.
– Jeg har hørt du liker å bli sugd? Skal jeg suge deg, utbrøt jeg.
– Det var jenta si det, kom det fra ham. Jeg var allerede ute på gulvet, bøyde meg ned på knærne og lot den rene, fristende pikken gli fremfor munnen min før jeg lot den gli inn mellom leppene.
– Jeg regner med at det er mange andre ting du også har hørt, sa Robert og flirte. Er det andre ting du også har hørt?
Helene lå på ryggen i sengen og onanerte seg selv mens hun så bort på Robert og meg.
– Jeg har lengta etter pikken din, Robert…. kan du ikke hjelpe meg nå …åh.. Robert ynket Helene og vred kraftig på seg der hun lå.
– Nei … ikke ennå …. kom heller hit og hjelp til, sa han og så ned på henne.
Helene reiste seg og kom ned ved siden av meg.
– Har alltid ønsket å bli sugd av to deilige damer.
Helene strøk Robert oppover lårene og fanget opp ballene hans og begynte å kjærtegne han mens hun overtok pikken fra meg. Vi vekslet om på å slikke og suge ham. Jeg begynte å stryke Helenes kropp og kysset henne på skuldrene mens Helene slikket Roberts pikk. Jeg gikk bak Helene og lot fingrene kjærtegne brystvortene hennes.
– Du må ikke suge så det går for ham, hvisket jeg inn i Helenes øre.
– Merker du at han kommer så stopp … du må…. – Det klarer jeg nok å kontrollere selv, sa Robert og flirte. – Dessuten lengtet du sikkert etter å bli knulla, sa han henvendt til meg.
Jeg nølte ikke og la meg ned på ryggen i sengen.
Helene trakk seg raskt vekk fra ham.
– Åh.. kom å ta meg. Fitta mi venter på deg, Robert… eg er klar.. åh…
Jeg var heltent og strakk bena ut til siden og lot Robert komme ned mot meg. Han stilte seg over meg og begynte å kjøre pikken sin inn i det våte dype hullet mitt.
– Åh…hvor deilig det er.. åh…knull meg
Jeg kom i ekstase straks han begynte.
– Det er deilig å knulle deg… særlig når Helene ser på.
Robert flirte bredt og blunket til meg.
– Det er så sjelden jeg knuller for tida, så du er ganske velkommen, sa jeg og buktet meg opp mot ham.
Han jobbet imot og gav meg skikkelig med pikk. Like etter hørte jeg meg selv hyle ut og fikk en herlig orgasme.
Jeg kjente Helenes fingre kjærtegne meg rundt fitta.
Det er så godt å kjenne den glir inn i hullet ditt, sa hun og lot fingrene stryke meg over klitoris.
– Aååh…jeg kommer igjen… ååååh!
Jeg følte hele kroppen min ristet, nesten som om jeg frøs, men det jorde jeg absolutt ikke.
– Nå kan vi vel bytte om litt, ikke sant?, sa Robert og Helene la seg til rette ved siden av meg. Robert hoppet av meg og lot pikken gli inn i Helenes like våte og opphissede fittehull.
– Åh…Robert …pikken din virker større i dag …åh…
Robert kjørte staven hardt og brutalt i Helene, som om han ville gjennom henne.
Jeg begynte å massere meg selv mens jeg så på dem.
– Pikken din føles så ekstra god i dag… den føles så godt i meg.. åh…knull meg videre.. gjør det godt for meg…
Helene trakk bena sine helt oppunder seg og rullet på en måte hoften opp mot støtene til Robert.
– Så bytter vi om igjen, sa Robert og trakk seg ut av Helene under vill protest fra henne. Jeg dyttet han ned på ryggen, satte meg skrevs over ham. Helene var ikke sen om å gripe fatt i pikken og styre den inn for meg. Jeg satte meg ned mot Robert og begynte å heise meg opp og ned på den våte harde pikken. Helene sto på knærne bak meg og masserte brystene mine.
– Jeg blir så kåt av å se dere to jenter ta på hverandre, sa Robert og beveget pikken mot den våte fitta mi. Helene klemte fingrene omkring brystvortene mine og hun selv måtte simpelthen massere seg selv. Igjen kom hun i en ny herlig orgasme.
– Åh…Helene.. du er så heldig som har en slik deilig pikk å knulle på…. hver dag…
Jeg bøyde meg fremover mot Robert. Helene kysset meg nedover ryggen. Pikken holdt på å gli ut av meg, så jeg presset meg hurtig ned mot den igjen. Helenes fingre strøk Roberts våte pikk der den gle opp i fittehullet mitt.
– Nå må dere stoppe ellers kommer det!, utbrøt Robert. Jeg hoppet av ham
– Dere kan gjerne runke meg så det går …så gjør jeg ingen forskjell, sa han og smilte til oss. Begge la vi oss ned og begynte å runke og kjærtegne den store pikken, som glinset av mine fittesafter. Ingen av oss ville unngå å slikke og suge den ennå en gang. Robert synes våre herlige slikkende tunger var helt fabelaktige og følte tydelig utløsningen bygge seg opp. Jeg lot pikkhodet komme innenfor leppene mine. Helene runket pikken mens jeg hadde den inne i munnen. Jeg var oppmerksom på at han kunne komme i munnen min og lot det våte pikkhodet stryke langs kinnet mitt.
Ivrig runket vi Robert mens våre lepper møtte hverandre og vi kysset hektisk.
Robert kom. Sædspruten sto fra pikken hans. Kinnet, håret og skulderen min var overdynket av sæd. Helenes tunge søkte rundt i min munn mens grepet omkring Roberts pikk hele tiden var intenst. Kyssingen opphørte. Jeg slikket sæden som hadde dannet seg rundt Helenes fingre.
Utslitte var vi ikke, men vi lå henslengt på sengen og kjølte oss ned litt.
Det var litt rart å tenke på at et hemmelig forhold mellom Helene og meg skulle ende opp med et åpent forhold der vi koste oss med hverandre. Helene hadde ikke noe imot at Robert og jeg møttes alene heller når hun ikke kunne. Men det måtte kun bli meg. Ingen andre skulle komme inn i våre liv.

Scroll to Top