To spreke jenter

To spreke jenter

Vi pleide å leie ut en hybelleilighet til høyskoleelever. Sist sommer hadde jeg ominnredet og bygget på, slik at to kunne leie samtidig og gi oss mer inntekter. To spreke jenter søkte og vi bestemte oss for dem etter at de hadde værtog sett leiligheten. Det skulle vise seg at det var et lykkelig valg. Kona hadde sterk tro på at jeg ikke så etter damene, men disse to jentene hadde sansen for flørt, særlig når kona var på jobb. Hun jobbet skift på eldrehjemmet.
Det var en sen kveld i november. Jeg hadde vært i byen og fylt opp bensintanken på bilen fordi jeg skulle ut å reise neste dag. På veien hjem så jeg begge jentene rusle hjemover. Jeg lot de få sitte på. De hadde vært på byen og var ikke helt edrue. De hadde fri neste dag og var litt pussa og i godt humør.
Du kan vel bli med inn og prate litt?, spurte Violet etter at vi var kommet inn i gården.
Ja det kan du jammen meg gjøre, sa Åshild og smilte blidt.
Begge var de slanke og like høye. Violet var lys blond mens Åshild var mørk blond. Jeg hadde ingenting å utsette på kroppene deres og merket meg spesielt at Violet hadde større bryst enn Åshild. Jeg ble nå med dem inn.
Klokken var ti på elleve da jeg satte meg ned i sofaen. Jeg betraktet jentene, som begge var i rødt, Violet i rød tettsittende ribbestrikka kjole som rakk henne halvveis ned på lårene. Åshild hadde lang rød jakke og sorte pants med trykte hjerter i alle mulige farger. Den satt skikkelig og viste hvilke fine former hun hadde. Utringingen i Violets kjole gjorde at jeg begynte å kjenne pikken reagere.
De gav meg et glass med noe å drikke. Jeg smakte på det. Det var godt.
Håper du ikke kaster oss ut fordi vi er litt brisne, sa Violet og lo. Egentlig burde jeg lagt dere over fanget og gitt dere skikkelig juling, sa jeg og flirte.
Du som er gromverten vår og all ting, lo Åshild.
Hvis vi er skikkelig rampete da? Kaster du oss ut da?
Vi kunne jo da ha kommet til interessante løsninger slike problemer, svarte jeg og betraktet Violets kropp.
Hun satte seg ned ved siden av meg og satte glasset sitt på bordet og la den samme hånden på låret mitt og klemte svakt til.
Åshild reiste seg fra stolen hun satt på.
Av og til er Violet og jeg litt sprøe. Har liksom så mange rare ideer så vi håper at du ikke blir forbannet og sint om vi er litt …eh..pågående av oss. Vi liker veldig godt verten vår og vil gjerne ha et ennå bedre forhold til ham.
Jeg ble litt rådvill der jeg satt og følte meg litt dum. Hånden til Violet strøk over den stive pikken jeg hadde i buksene. Jeg fulgte med Åshild der hun satte seg ned på motsatte side. Hjertet slo og pulsen hamret i kroppen. Jeg stirret ned på buksesmekken min som Violet åpnet og lot, hånden gli innenfor.
Mener dere det dere gjør nå eller er det fleip? Jeg lot blikket gli fra den ene til den andre.
Hvis du absolutt ikke har lyst, så kutter vi selvsagt ut. Vi vil ikke lage problemer for deg men synes egentlig du burde la oss få leke litt, sa Åshild og smilte bredt.
Leke! !? Jeg mistet oversikten. Violet hadde fått fram pikken og satt og runket den mens Åshild løsnet skjorta mi og trakk den av meg. De byttet på, så Ashild grep fatt i pikken mens Violet kjønnshårene og klemte-lett i ballene. Hun sa Violet slikke trakk av meg buksene. Herregud! Jeg var kliss naken! Satt og suge meg og det virket som avtalt spill at hun skulle ta med en skikkelig ståpikk attpåtil. Over pikken og fortsette slikkingen.
Len deg tilbake og nyt oss, lo Åshild og begge sank ned på gulvet foran meg. Violet reiste seg for å sette seg opp i sofaen. Jeg så min mulighet og lot hånden gli opp under kjolen hennes.
Åshild strøk hånden sin på innsiden av lårene og Violet bøyde seg fram og kysset meg mens jeg forsøkte å trekke av trusen. Hun grep pikken, trakk forhuden tilbake og smakte på pikkhodet.
Hun holdt om skaftet og lot munnen slutte om det og nikket -Jeg skal gjøre det litt lettere for deg, sa hun og trakk den frem og tilbake på pikken. Åshild lot fingrene sine gli over av selv.
Jeg kjente med hånden mot fitta hennes og lot en finger finne veien inn i henne. Violet gispet og strøk hånden sin over brystkassa mi mens jeg stirret på Åshild som sugde skikkelig iherdig på pikken min.. Hun holdt hånden omkring den og vred den mens hun runket meg. Violets hånd gled ned- mot ballene og hun kjælte med dem. Hun sank ned i sofaen. og begynte å slikke
pikkskaftet sammen med Åshild Det kilte skikkelig i ballene og da jeg så ned, hadde Violet
den ene halvparten av balla i munnen.
– Si meg en ting? Skal dere spise opp redskapen min?
Så du vil noe annet kanskje?, spurte Violet og flirte.
Jeg behøvde ikke svare. Hun trakk seg opp, løftet kjolen opp til livet og satte seg skrevs over meg med ryggen mot meg. Åshild holdt pikken opp og styrte den inn mot Violets våte fittehull. Hun plundret litt men da jeg ville hjelpe, ba hun meg holde meg unna. Det var hennes pikk. Violet justerte kroppen og sank ned på den.
-Jøss! Du var jaggu trang!, utbrøt jeg.
Jeg grep henne om livet, og hun lot hele kroppen hoppe opp og ned på meg. Hun sto med beina mine mellom sine og Åshild kledde av seg og sank naken ned og klemte løst om ballene.
Jeg vet ikke hvor kåt Åshild var, men da jeg så at hun også strøk hånda si over Violets lår, fikk jeg fornemmelse av at det ikke var første gangen.
– Nå vil jeg kjenne’n i meg!, utbrøt Åshild.
Violet hoppet av den stive pikken og ned på gulvet. Åshild hoppet opp i sofaen og skrevde over meg. Jeg strøk hendene over kroppen hennes mens hun sank ned på meg. Hun grep selv pikken og førte den til hullet. Hun bøyde seg fram og rakk meg tungen. Jeg møtte henne og tungene sloss mot hverandre mens hun gled opp og ned på pikken min. Violet satt ved siden av oss og jeg så at hun klemte om baken til Åshild.
Hva driver du med der bak?, spurte jeg Violet Jeg merket at hun av og til var nær pikken.
Gjør noe Åshild liker godt. Buker tungen mot anus. Jeg ble mer og mer overrasket over disse to kvinnfolka. Jeg så på Åshild og smilte.
Du skulle ikke tilfeldigvis være mottakelig for mer enn ei tunge, spurte jeg og Åshild flirte.
Tunga holder, lo hun og beveget seg rolig på pikken. Violet reiste seg opp. Åshild trakk seg av meg og begge jentene sto ute på gulvet og flirte.
Synes du vi er gale?, spurte de nesten i kor.
Ikke mer enn meg i hvert fall, svarte jeg og undret hvorfor de ikke hadde hatt pikken i seg til de fikk orgasme. – Kom hit til oss, sa de.
Jeg reiste meg opp med pikken fortsatt i reist posisjon. Begge jentene sank ned ved beina mine og strøk ivrig over kroppen min med hendene sine. Åshild grep pikken og Violet balla og kjælte med den noen minutter. Hvis du tar deg selv mens vi ser på, skal du få komme igjen til oss. Vi vet at Frøydis har lang vakt til helga, lo de. Frøydis er kona mi.
Jeg grep pikken og begynte å runke meg selv. De fortsatte å kjæle med balla mi og kysset både den og låra mine.
Kommer det snart?, spurte Violet.
– Kom igjen! Kom igjen!, utbrøt Åshild. -Ja jeg kommer hvert..åh..Øyeblikk! Jeg presset, på. Runket i høyt tempo.
-Ta over! Runk meg …åh ja! Det kommer .åhh..nå..åh! Violet grep pikken og runket så sæden sprutet ut over brystene til Åshild. Åshild tok raskt over pikken og runket resten av sædstrålen mot Violet. Åshild holdt godt om pikken og fortsatte å runke meg.
Sug!, sa hun til Violet.
Åshild lot pikkhodet gli i munnen mens hånden til Åshild tømte pikken for det som var av sæd. Begge to begynte å slikke meg og gav seg ikke før pikken sa klart ifra at nå var det nok.
Vi er ikke lesber, bare så du vet det, sa Violet da jeg var, i ferd med å forlate dem.
Om så var hadde ikke det spilt noen rolle, sa jeg og mente det.
Den natten hadde jeg vondt for å sovne. Tankene gikk fram til lørdag. Da skulle kona jobbe dobbeltskift.

Scroll to Top