sex

TO VÅTE – EROTISKE NOVELLER

Hun lå og slappet helt av, vekslet mellom drømmeland og virkeligheten, i verden der drømmer er mulig å styre og kontrollere. I denne tilstanden utforsket hun vanligvis sine mest besynderlige fantasier, hun våkner ofte opp gjennomvåt. Denne morgenen våknet hun brått opp av den hensynsløse broren av en romkameraten som smalt igjen døren. Hvorfor hun hadde bestemt seg for å flytte inn med ham var et mysterium for henne og hun telte ned ukene til hun hadde råd til å flytte for seg selv. Inntil da hadde hun i hvert fall fordelen med å se en rekke av hans mannlige venner komme på besøk, og det var en av disse som hadde vært hovedpersonen i drømmen denne morgenen.

Vennen hun hadde drømt om hadde tilbrakt natten på sofaen etter at to av dem hadde vært ute og drukket i går kveld. Hun hadde hørt dem komme hjem tidlig på morgenkvisten, og hun antok at de nå hadde reist på fotballtrening som de gjør hver helg, noe som ga henne luksusen av en tom leilighet. Han var den hyggeligste av brorens venner, og hun hadde flørtet med ham av og på i et par uker nå, blant annet fordi han var ganske kjekk og litt bare for å irritere broren hennes.

I drømmen hadde hun sett ham svette i hagen, hans muskuløse overkropp glinset i solen mens han sto og hugget ved for vinteren, men hun hadde våknet før noe mer spennende skjedde, og dette etterlot henne tent med en litt frustrert følelse. Hun drev tilbake i fantasiverden der hun fortsatt hadde et friskt bilde av hans semi-nakne kropp som fylt hennes sinn samtidig som fingrene hennes forsiktig kjærtegnet seg ned og begynte å sakte stryke det fuktige kjøttet mellom lårene. Hun fantaserte om at han kledde av seg, avslørte deler av ham hun aldri hadde sett før, men ofte forestilt seg. Hennes finger gled mellom de våte leppene og hun så for seg hans harde muskuløse lår presset inn i noen trange jeans. Hun lukket øynene, seilte tilbake til drømmeverden og lot fantasien styre handlingen samtidig som hendene ga henne den fysiske stimuleringen kroppen hennes krevde. Hun grep fast i et av brystene sine, klemte den allerede hovne brystvorten hardt mellom to fingre, følte de kjente elektriske bølgene av nytelse som for gjennom henne som om hun var koblet direkte til fitten hennes. Lårene klemt rundt den andre hånden en kort periode, en automatisk respons til den behagelige opplevelsen som fylte henne. Fingrene hennes gikk på autopilot, de veltrente bevegelsene fylte opphisselsen hennes enkelt og hun bygget videre på det, hun beveget seg fra leppene og forsiktig mot klitorisen. Hun beveget seg sakte, lot fingrene bevege seg i sirkler rundt den, forsiktig for ikke å trykke for hardt for tidlig i tilfelle hun ga etter for hennes fysiske behov og glemte fantasien som opprettholdte den.

I tankene sine knelte hun foran den nakne kroppen, hun så for seg hans perfekte magemuskler og den vakre erigerte kuken. Hun fylte tankene med alle detaljer, hun så for seg glatt-barberte baller som lengtet etter å bli holdt og slikket. Leppene hennes skiltes, klar for å ta ham dypt inn i munnen hennes mens fingrene fant veien rundt hennes klitoris og klemte den forsiktig samtidig som hun fantaserte om å slikker langs skaftet hans mens hun kikket opp i øynene hans og så gleden i ansiktet hans. Nakken og brystet hennes glødet med en varm rosa-rød farge ettersom spenningen bygget seg raskt, opphisselsen hennes var merkbart i forkant av fantasien. Drømmen hennes hoppet frem for å tilpasse seg kroppen hennes og hun fantaserte om at hun ble løftet opp i hans sterke armer og følte tuppen av pikken hans trykke mot inngangen av fitten hennes. Fingrene hennes virket som en erstatning for mannen i drømmen hennes og hun følte seg strukket ut mens han sakte fylte fitten hennes. Ved å trykke flaten av hånden hennes mot klitorisen kjente hun at hun nærmet seg klimaks. Med fast bevegelse i en hånd, og mens den andre fortsatte å klemme brystvorten hennes, glemte hun helt at hun drømte og mistet befatningen i ekstase. Hver bevegelse presset henne nærmere kanten, og hun skrek ut ettersom den første bølgen av orgasme fylte henne. orgasmen fikk hendene hennes til å klemme til og fingrene hennes trykke hardt mot hennes mest følsomme områder som igjen skapte en ny bølge av tilfredsstillelse gjennom kroppen hennes og hun skrek til igjen.

Sakte våknet hun opp fra fantasien, hjertet hennes begynte å pumpe i normalt tempo og bevisstheten om sine omgivelser erstattet fantasien igjen. Hun kastet av seg dyna og satt seg opp på kanten av sengen, med tærne hennes presset inn i det myke teppet, lyttet hun til stillheten som spredde seg i leiligheten og passet på at hun virkelig var alene. Overbevist om at broren hennes og vennen hadde faktisk forlatt tidligere satte hun iPoden sin på docking stasjonen og slo den på. Hun beveget seg sakte gjennom gangen kun iført gårsdagens parfyme og lot døren til soverommet og badet stå åpent slik at musikken fortsatt kunne høres og slo på dusjen. Varmt vann rant over henne og sendte en bølge av gåsehud ned over kroppen hennes som om hun blir kjærtegnet av en usynlig hånd, følelsen var nydelig, og hun lukket øynene.

Han lå helt stille på sofaen. Det ble ganske mye drikke i går kveld og han hadde motstått alle tidligere forsøk på å bli vekket. Han skulle egentlig være på fotballtrening, men det var ingen som kunne tvinge han dit i dag, så han lot som han sov og lot kammeraten sin dra på egen hånd, noe som uten tvil var grunnen til at han hadde slengte døren så hardt når han forlot leiligheten. Han hadde tenkt at han hadde leiligheten for seg selv i et par timer, og planla å reise litt senere. Det forandret seg da han hørte henne skrike ut av glede en liten stund tilbake, og husket at hans beste venn delte leiligheten med søsteren sin, en han hadde lagt merke til flere ganger før, og som han hadde flørtet med i det siste. Han følte seg som en inntrenger der han lå og prøvde å ignorere den høylytte gleden da hun nådde klimaks. Overbevist om at hun ikke kunne være alene, ventet han på et passende øyeblikk for å enten annonsere sin tilstedeværelse eller reise og spare paret som tydeligvis hadde det gøy i naborommet for flauheten. Kledde han på seg stille, trakk på seg jeansen og skjorten raskt, for å være klar til å reise. Han var i ferd med å bevege seg når høy musikk fylte luften, etterfulgt av lyden av noen som beveget seg fra soverommet mot badet. Dette fikk han til å tenke på planløsningen til leiligheten, og han skjønte at han måtte passere begge rommene for å kunne komme seg ut ytterdøra. Lyden av rennende vann sildret såvidt over volumet til musikken, og han bestemte seg for at det var på tide å snike seg ut. Han tok skoene i hendene av, slik at han kunne gå stille forbi. Da han kom seg til døren kunne han ikke motstå å ta en titt inn på soverommet da han passerte. Han var sikker på at han bare hadde hørt en person inn på badet, så han forventet å se noen, men rommet og den krøllete dyna på sengen gjorde det klart at det ikke var noen flere her.

Tanker virvlet gjennom hodet hans, hvis det bare var en person, så måtte det være henne, og hvis hun var i dusjen ville han definitivt ta en titt. Som søster av en venn hadde hun alltid vært en forbudt frukt, men han hadde lenge hatt et hemmelig ønske om å se henne naken og han kunne alltid late som han fortsatt var beruset fra kvelden før om nødvendig, denne muligheten var for god til å gå glipp av.

Han stålsatte seg, satte ned skoene og gikk stille inn på badet. Da han rundet hjørnet så han henne i dusjen. Hun hadde ryggen til ham og han sto sjokkert stille og nøt utsikten. Hun var enda bedre enn han hadde sett for seg, og han følte seg tent med en gang. Han var klar over det økende presset i jeansen og han visste at han burde dra, men han klarte ikke bevege seg på grunn av det deilige ulovlige synet foran ham.

Det varme vannet var berusende og kombinert med kjølvannet av hennes orgasme følte hun seg helt avslappet. Et bredt smil dekket ansiktet hennes mens hun sto og nøt den varme strømmen av vannet over henne mens hun tenkte tilbake på drømmen i tankene hennes. Hun snudde seg sakte, lot vannet renne over ryggen hennes og frøs til da hun så ham stå der. Det tok en stund før hun var sikker på om han var virkelig der, eller om det bare var en del av fantasien hennes. Påvirket av drømmen og hennes fortsatt tente tilstand smilte hun til ham.

“Ikke bare stå der” Sa hun: “Kom hit og bli med meg”

Scroll to Top