sexnoveller

Den beste venninnen til kone

Jeg parkerte bilen foran oppkjørselen til huset og lukket opp bildøra. Før jeg smøg meg ut av 

bilen, bøyde jeg meg bak i baksetet og dro til meg plastposen som jeg var kommet for å levere. Posen var en del gjenglemte saker som skulle leveres tilbake til venninnen til kona mi. Monica som hun heter og mannen Truls hadde glemt det igjen, da de besøkte oss forrige helg.Nå da jeg likevel var i Oslo i et jobb ærende, så stakk jeg innom for å levere sakene tilbake. Dette var en virkelig fin høstdag tenkte jeg, da jeg ruslet opp mot inngangen til huset. Høstens farger hadde gjort seg gjeldene selv om det var tidlig i september. Huset til Monica og Truls var en ganske stor blå enebolig som de hadde kjøpt for 4 år siden. Etter at de flyttet inn, hadde de gjort om huset, og Truls hadde delt av en liten leilighet som de leide ut til studenter. En fin ekstrainntekt på 5000 kroner i måneden, som i tillegg var skattefri. Jeg tok trappen i 2.steg og skulle akkurat til å trykke inn ringeknappen ved siden av døren, da jeg kastet et blikk inn kjøkkenvinduet. Det jeg så fikk meg til å sperre kraftig opp øynene. Der på huk foran en gutt, som stod ved kjøkkenbordet, satt Monica med noe i munnen som umiskjennelig måtte være en kukk. Den skarpe lyden av ringeklokken brøt stillheten, da fingeren min allerede hadde presset inn knappen. Jeg angret som en hund i samme øyeblikk og bannet stille innvendig. Men jeg skal si det ble liv der inne. En stol veltet og trampende skritt for over gulvet. Nøyaktig 3 sekunder senere ble døren revet opp og Monica’s røde ansikt med bustete hår dukket opp. “Åh, er det deg”, sa hun,og kunne nesten ikke ha vært mer overrasket. Jeg holdt plastposen foran meg og stammet frem noe om at jeg skulle bare levere…. Resten druknet i Monica’s trillende latter som gjallet gjennom luften. “Vel, du får komme inn”, sa hun. Jeg la merke til at hun smekket igjen låsen i det hun lukket døren. Da jeg kom inn i kjøkkenet, så jeg at det var Petter, studenten som leide hos dem som stod ved bordet.Han var knallrød i ansiktet og hadde nok ventet seg det verste. Jeg hilste og satte fra meg plastposen på kjøkkenbenken. “Jaså, der har vi kikkeren vår”, sa Monica som akkurat dukket inn kjøkkendøra. Jeg prøvde det beste jeg kunne å forklare at det ikke var meningen å forstyrre, og at jeg bare skulle levere plastposen med tingene i.”Ja, jeg kan se det”, repliserte Monica og stirret ned på beltestedet mitt. Selv om jeg bare hadde fått et glimt et øyeblikk på hendelsen som utspant seg på kjøkkenet, så hadde jeg rukket å få en kraftig reaksjon der nede. “Likte du det du så eller?”, sa hun direkte og smilte til meg. Før jeg fikk svart, så strøk hun hånden oppover, utenpå hevelsen i buksa mi. Monica er en mørk dame i slutten av 30 årene med et hissig temperament. Selv om hun kanskje har noen kilo for mye,  har hun fine former og er alltid brun som en sydenturist. Da jeg kikket ned, så jeg rett ned i den dype utringingen i blusen hennes. Der nede kunne jeg se kløften mellom 2 store solbrune bryster som struttet. “Jeg tror nesten jeg må dra tilbake til jobben jeg”, sa jeg frem i desperat forsøk på å virke uanfektet. Uten å ense det hadde Monica allerede begynt å dra ned glidelåsen i buksa mi. Før jeg visste ordet av det, vippet hun ned bokser shortsen. Ut av buksesmekken, stakk en knallhard pikk. “Å så søt den er”, humret hun og holdt rundt den med fingrene. “Tror nesten jeg må smake litt på denne karen”, sa hun og bøyde seg ned. Da jeg følte de myke leppene hennes lukke seg rundt kukkehodet, ilte det gjennom kroppen min. Rytmisk og med sakte bevegelser beveget hodet hennes seg opp og ned. Det var noe av det deiligste jeg hadde følt på lenge, og jeg måtte støtte meg mot kjøkkenbenken for ikke å segne om. Samtidig som hun sugde meg på en fantastisk måte, vinket hun med hånden på Petter som hadde stått som en saltstøtte ved kjøkkenbordet. Idet han kom bort til henne famlet han med knappene i buksa og dro frem en voksen kukk. Den stod rett til vers og Monica bytter raskt over og ga han samme behandling som jeg hadde fått. Hun satte seg på kne og startet en vekselvis suging av meg og Petter. Bare noen minutter etter følte jeg at nå klarte jeg ikke å holde meg lenger. Da hun knadde pungen med den ledige hånden mens kukken min var på en lang reise inne i den varme munnen hennes smalt det for meg. En kraftig sprut sto ut av kukken og fylte Monica’s munn. Hun så opp på meg og smilte til meg. Kåtskapen lyste av øynene hennes idet hun svelget alt sammen. Jeg kikket bort på Petter som sto der rød som en hummer. Det var tydelig at nå var hans tid kommet også. Da Monica tok opp igjen sugejobben hos han, tok det ikke mer enn 10 sekunder før han tømte seg i munnen hennes. Utmattede og fornøyde sto vi begge 2 og støttet oss til kjøkkenbenken for å summe oss. Men Monica kastet ikke bort tiden og la ikke skjul på at dette bare var forspillet. Hun ville ha sitt hun også. Vi ble kommandert inn på soverommet og der vi kledde av oss alle sammen. Monica la seg godt til rette på sengen og forlangte at Petter skulle “behandle” henne nedentil. Petter la seg ned mellom de solbrune bena hennes og begynte å utforske henne med en finger.Jeg stod på siden av Monica og knadde de store brystene hennes. Så bøyde jeg meg ned og slikket og sugde på de harde knoppene hennes. Monica ynket seg og nøt behandlingen vi ga henne. Litt etter flyttet Petter på seg, og begynte å slikke Monica’s fitte. Ut fralydene hun ga fra seg, var hun godt fornøyd med dette. Selv følte jeg at staken min begynte å vokse seg til gamle høyder og jeg flyttet meg nærmere Monica’s sultne munn. Hun tok hintet og gapte villig. I løpet av få sekunder, sto den halvstive kukken min som en påle igjen. Imens begravde Petter tungen sin dypt inne i fittehullet hennes. Monica skrevet villig,  holdt en hånd bak i nakken hans, nesten redd for at han skulle stikke av. Få sekunder etter ristet orgasmen gjennom kroppen hennes og kukken min smatt ut av munnen hennes. Hun utstøttet et hest “Jaaaaa” og sank sammen, tydelig vel fornøyd. Vi la oss en på hver side av henne i dobbelsengen og kjærtegnet kroppen hennes. Hun strakte seg ut sin fulle lengde og smilte fornøyd, mens hun strøk oss lett over kukkene. Etter noen minutter sa hun: “Skal vi ta en omgang til, siden vi var så godt i gang dere?”. “Ja”, svarte vi i kor og ivret etter å komme i gang igjen. Monica snudde seg over på magen, stilte seg på alle 4 og så forførende på meg. “Ta meg bakfra”, sa og vrikket lekent på stumpen sin. Jeg stilte meg opp og presset kukkehodet mot den våte fittesprekken hennes. Hun var virkelig dyvåt der nede, og kukken gled lett inn. Imens satte Petter seg vel til rette foran hodet hennes og fikk en deilig sug og slikke omgang av henne. Vi fant et passende tempo og kukkene våre gled inn og ut av munn og fitte i en fin jevn rytme. Men så kom jeg til å tenke på at jammen hadde hun ikke et hull til som ennå ikke var benyttet. Jeg smurte langfingeren min inn med safter fra fitta hennes og stakk den forsiktig inn i rumpa hennes. Monica kvakk til, slapp Petters kukk og så overrasket på meg. Men da hun ikke kom med noen protester fortsatte jeg å presse fingeren ut og inn av rumpehullet hennes. Etter et liten stund, spurte jeg om jeg ikke kunne få lov til å stikke kukken min inn der også, men hun nektet plent. Det hadde hun aldri prøvd før og trodde at det bare var vondt. Men du likte jo så godt fingeren min argumenterte jeg. “Nei, ikke på tale”, sa hun. “Men jeg lover å ta den ut igjen med det samme dersom det gjør vondt”, sa jeg. Etter mye om og men, ga hun men lov, men bare hvis jeg smurte den inn med vaselin. Hun åpnet nattbord skuffen og rakte meg vaselin boksen. Mens jeg smurte den inn, overtok Petter min posisjon og knullet henne i raske tak der bak i fitta. Brystene til Monica vugget i takt med jukkene hans og hun kom med stadige god lyder. Så tok jeg kommandoen igjen og Petter ble henvist til hodeenden av sengen, hvor Monica fortsatte å gi han en deilig sugejobb. Jeg stakk fingeren dyp ned i vaselinboksen og tok og en stor klatt. Så førte jeg fingeren sakte inni hullet hennes og smurte henne grundig inn. Så var endelig tiden kommet til å prøve kukken i hullet hennes. Sakte stakk jeg den inn. Først protesterte hun voldsomt og ville at jeg skulle trekke meg ut, men da kukken passerte ringmuskelen hennes stoppet protestene og i stedet begynte hun å støte sakte imot mens gispet. Dette var første gang jeg hadde prøvd analsex og følelsen var fantastisk. Da kukken gled ut og inn av det trange hullet hennes, fikk jeg en følelse av å bli melket. Men nå begynte ting å skje i rask rekkefølge. Petter ville også inn i varmen og krøp ned under Monica som sto på alle fire. Jeg stoppet helt opp, da han kom i posisjon og hold bakpart hennes stille slik at han skulle komme til. “Å jaaa”, utbrøt Monica da Petter’s kukk stanget seg inn i det andre hullet. Nå var hun endelig fylt opp og ivrig presset hun bak part mot de 2 kukkene våre. Det var en ubeskrivelig følelse å se ned på de 2 kukkene våre som vekselvis gikk som velsmurte stempler inn i hullene hennes. Etter lydene hennes å dømme, var hun nå ikke langt fra en ny orgasme. Redd for at måtte avbryte dette deilige knullet før jeg fikk tømt meg, økte jeg tempoet samtidig som jeg grep hardt om hoftene hennes med hendene mine. De store melon-brystene hennes dasket over brystkassen til Petter som prøvde å fange ett av dem med munnen sin i det de passerte. Med et brøl tømte jeg meg i det trange varme rumpehullet hennes omtrent samtidig som spasmene tok henne og orgasmen jog gjennom kroppen hennes. Jeg trakk meg ut, rettet ut meg opp i ryggen og Monica sank sammen over kroppen til Petter, som forsøkte å karre seg ut under henne. Han var nok ikke helt ferdig etter størrelsen på kukken hans å dømme. Da han endelig kom seg løs, stilte han seg på kne mellom de sprikende bena hennes. Monica lå på magen og enset han ikke med det sammen. Han plasserte kukken i fitta hennes og startet å pumpe den ut og inn i et rasende tempo. Hver gang han bunnet i henne kom et hest hikst fra henne. Ikke mange sekundene etter var det hans tur å sende en real ladning inn i hennes andre hull. Omsider falt han også han til ro og vi lå utstrakte og svette på sengen alle tre. “Å gud så deilig det var”, utbrøt hun og tørket svetten bort fra pannen sin med hånden. “Dette må vi gjøre igjen dere”, hvisket hun. “Men da vil ikke jeg ligge under hele tiden”, klaget Petter. Monica lo en trillende latter, og sa at han ikke skulle klage. Hun gav han jo tross alt avslag i husleien for å stille seg til disposisjon når lystene hennes tok overhånd.

Scroll to Top