erotikenoveller

Like slike knullopplevelser

Hei har vært i Danmark, og traff et par på båten, hun var dritlekker og kåt som et uvær… Skrevet til en kamerat som ville ha referat hvis det ble noe på meg.

Traff som sagt et par sent på kvelden på vei til København. Dama var sprek og danset med masse menn, jeg fikk en dans med henne sent på kvelden Hun gned seg mot pikken min på gulvet og sa at hun var sååå kåt, men mannen hennes fulgt med på alt hun gjorde, og han var sjalu. Jeg ba henne gå på dametoalettet og inn på det innerste avlukket om 5 min. Jeg skulle være der og vente. Etter dansen snakket jeg litt med mannen hennes, og henne og sa at nå måtte jeg til sengs, hvis jeg skulle komme meg opp neste dag. Så gikk jeg, først ned i tilfelle han så etter, og så snek jeg meg inn på dametoalettet og ventet. Etter noen minutt kom hun, og jeg knullet henne opp etter veggen, før hun red meg sittende på toalettet. Det ble ett raskt knull, men deilig. Har ikke tid til å skrive mer nå, men du får rapport om hva vi gjorde på fergen hjem natten etter.


På hjemmturen traff jeg paret igjen på kvelden. Vi satt og snakket og jeg danset et par danser med henne. Hun var like kåt og gned seg mot pikken min så ofte hun kunne, når vi satt ved bordet i danserestauranten bøyde hun seg over for å snakke med meg, da la hun hele tiden hånden rett på kuken min og klemte deilig utenpå buksen. De var nok litt slitne etter forrige natt, og det var ikke det samme trykk som det var kvelden før. Men hun var like kåt. da danserestauranten stengte snakket vi om å ta kvelden, og jeg kom på at jeg hadde en halv flaske vin som var åpnet Jeg spurte om de ville være med å drikke opp det som var igjen, et glass på hver. Det var ok. Vi satt på sengen med henne i mellom oss og snakket. Da sa hun at hun endelig hadde lagt på seg litt, og nå hadde fått litt bryster igjen. Jeg sa at det så ut som om hun hadde fine bryster, og spurte mannen om det ikke var sant. Han sa jo, de begynte å bli fine, hun var jo tross alt nesten 60.

Jeg spurte om jeg kunne få se på puppene hennes, for jeg så jo ikke så mye pga blusen hennes. Da sa mannen hennes at det måtte hun avgjøre. Og da forsvant bh og bluse kjapt. Jeg sa at når de var fri, måtte det jo gå an for en stakkar å kjenne på dem også. og hun lente seg over mot meg så jeg fikk kjenne, og smake litt. Mannen sa ikke et ord, bare satt der. Da lente hun seg tilbake mot veggen og sa, nå har dere sett puppene mine, nå vil jeg se stolthetene deres. Dermed la hun hendene sine på kukene våre og gned utenpå våre bukser. Få se, sa hun. Jeg åpnet glidelåsen i min bukse og åpnet knappen, og sa at hvis hun vil se mer så må hun pakke ut resten. Og det gikk fort. ut med min som nå stod stiv, og hun åpnet hans. Han holdt litt igjen, og hun sa at hvis han ikke ville, fikk han gå alene på deres lugar. Da lot han henne få sin vilje, og plutselig.. var det 3 nakne mennesker på lugaren min. Han var jo sjalu, men nå var han mer med. Hun bøyde seg ned og sugde han litt før hun tok meg i munnen. Da reiste mannen hennes seg opp og trengte inn i henne bakfra. Jeg la meg ned på ryggen og skled under henne slik at jeg kunne slikke henne mens han knullet kona si. Deilig å slikke ei mus som blir knullet. Jeg slikket henne og slikket på kuken hans som gikk ut og inn av henne. Så gjorde jeg at hun skled litt frem, hun sugde jo meg, og dermed glapp han ut av henne. Jeg tok han i munnen min og sugde hans deilige stive kuk. Da snudde hun seg for å se hva som skjedde, og når hun så at jeg sugde hennes mann snudde hun seg raskt rundt, og satte seg ned på min kuk. Dette måtte hun se på sa hun. Jeg fortsatte å suge han og jeg kjente at det snart kom til å gå for han. Hun jukket opp og ned på meg som besatt, og jeg kjente at dette ikke kunne gå lenge. Plutselig kjente jeg at han sprutet i min munn, hun ristet og fikk en kjempeorgasme. Like etterpå kom jeg som en foss inn i henne. Vi hvilte ut litt , men det var en litt merkelig stemning, og de kledde raskt på seg og sa godnatt. Siden har jeg ikke sett dem. Jeg så dem ikke til frokost, og heller ikke da vi gikk i land, men deilig var det.

Scroll to Top