erotikenoveller

Det gjorde vi forresten alle 3

Så var dagen her da. Hadde ventet i spenning og kanskje litt gru i flere uker på at den skulle ankomme. Hadde ingen tanker om noe spesielt da jeg på et nettsted lot meg friste av et bilde av en sjokoladekake. Jeg måtte jo selvsagt kommentere den flotte kaken jeg da. Dette utviklet seg til en dialog etterhvert og da faktisk om noe så spennende som 2 menn og 1 kvinne. Vi skulle møtes hjemme hos dem. Ingen større planer lagt enn at vi skulle samles over god mat og drikke, og så se hvordan kjemien stemte oss imellom. Jeg har alltid vært en nysgjerrig sjel, utforskende og full av fantasi. Og dette med 2+1 er absolutt noe jeg har fantasert om lenge. Det som spesielt fascinerer meg er tanken på en kvinne som slipper seg så løs at hun kan nyte 2 menns samtidige og fulle oppmerksomhet, la seg kjærtegne, elskes med, tas. Nyter tanken på å gi og se hvordan kvinnen nyter det hele. Lyst, begjær og nytelse er ganske viktig for meg, ikke minst det å skape eller iallfall forsterke dette i et annen menneske. Har en slags intuitiv følelse av at det er mer å hente i sex, enn hva som vanligvis kommer frem, at det er mulig og nå nye høyder av nytelse og ekstase, at det kanskje er hele 9 nivåer styrke i en orgasme, og vi vanligvis ikke når høyere enn ninå 4, toppen 5, (noe jeg iallfall ble fortalt i en film nylig).

Klokken var 5 på seks, da jeg rullet inn på tunet utenfor huset til Anne og Jon. Hadde ikke vært der før, men viste sånn ca, hvor det var. Huset lå flott til, noen hundre meter opp fra sjøen, med en utrolig utsikt. Jeg steg ut av bilen og gikk mot døren. Ble var på en en slags sitring i luften, nesten som før tordenvær, men det var kanskje bare i meg? Før jeg rakk å ringe på, gikk døren opp og de 2 kom ut på trammen. De så riktig så hyggelige og snille ut. Hadde jo sett bilder, men virkeligheten er bare så mye bedre til å formidle slikt. Hun var kledd i en sexy lang og sort kjole med høy split og dyp utringning, noe som yttligere høynet sitringen hos meg. Vi hilste pent og jeg ble invitert med inn. Jeg tok i mot et glass champagne inne på kjøkkenet, et stort og deilig allrom. “Liker du wok mat?” spurte Anne. Jeg bekreftet at jeg gjorde det. Mens Jon gjorde ferdig forretten, reker og scampi på en seng av grønnsaker, småpratet vi litt imens alle tre. Fant vel ut at vi var på bølgelenge og i ganske like livssituasjoner. Hovedretten var helt enkelt svinekjøtt, grønnsaker i sursøt saus igjen tillaget i wok. Nå ledsaget av en deilig 96 Faustino I rødvin. Stemningen ble bare bedre og bedre og praten gikk lett. “Jeg tenkte vi kanskje kunne ta desserten ute”, sa Anne.

Ute? Tenkte jeg, det er jo Januar. Men jeg skjønte straks at det ikke behøvde bli så kaldt. For midt på den store terassen, var det nedsenket en hottub, hvor frostrøyken sto høyt. Jeg og Jon kledde av oss (alt) og satte oss ned i vannet. Et brett med diverse drikke sto klart, og etter noen minutter kom Anne ut til oss. Kun iført Evas drakt og bærende på et fat med deilige frukter, sier hun elegant, “Her kommer desserten, gutter…”. Om jeg hadde kjent sitring tidligere, ble den nå langt forbigåttt av nye følelser. Om det skyldtes all drikken, spenningen, eller rett og slett den utolig vakre kvinnen som var på vei ned i vannet, klarer jeg ikke lenger å si, men der og da kjente jeg til min forferdelse at jeg vokste, dvs, en hamrende ereksjon, heldigvis under vann vokste frem mellom beina mine. Viste ikke helt hva jeg skulle gjøre, enn si, gjøre av meg. Samtidig ville jeg egentlig at dette skulle bli lagt merke til, på denne litt vulgære, men direkte måten, hvilken effekt Anne og situasjonen hadde på meg. Anne satte seg ned og ba oss komme inntil henne på hver side. Så gjort, skvatt jeg til da jeg kjente hånden hennes rundt staken; “Jasså, dere har begge tatt frem fiskestengene?”. Hun hadde en stake i hver hånd, og jeg skjønte at også Jon var påvirket av de samme kreftene som meg.

Anne lo hest og la seg litt bakover, akkuratt så langt at to yndige, deilige, struttende bryster kom til syne i vannflaten. Jeg og Jon så på hverandre, og i stille mannlig enighet og forståelse, bøyde vis oss ned og tok hver vår brystvorte i munnen, lekte rundt med tungene, kjente at de ble stive, at vi skapte en reaksjon. Skjønte det også på stønnene som kom ut mellom Annes lepper. Hvem av oss som fant det på, husker jeg ikke, men vi løftet Anne ut i vannet, holdt henne flytende horisontalt på hver vår side, og fortsatte vår sakte rundreise med lepper og tunger på hennes våte og svakt skjelvende kropp.

Jeg var nå på vei opp mellom lårene hennes og kom til slutt frem til en oppsmulmet, glattbarbert vulva. Leppene var godt skilt av seg selv, og deilig glinsende vått. Smakte forsiktig på saftene, lot tungen rotere rundt, hørte hennes jamring og særlig stønnet når jeg smakte forsiktig på tappen. Strakte ut armen og fikk tak i en drue fra fruktfatet som jeg puttet i munnen. Fant tilbake plassen mellom beina hennes, Jon konsentrerte seg om bryster, hals, munn, øreflipper, men holdt et våkent øye på mine aktiviteter, liksom for å koordinere våre aktiviteter. Jeg skjøv druen inn i henne med tungen og sugde den ut igjen, dette likte hun tydligvis godt, for, og når jeg også forsiktig smøg en finger inn i anus, skjønte vi at hun nærmet seg toppen. Jon stod nå på benken i vannet, og Annes stønn ble dempet av lemmet hun hadde i munnen. Men idet hun plutselig entret paradis, tror jeg også fiskene i havet nedenfor også fikk det med seg…

Ettersom ingen hadde etterfylt ved i ovnen til tubben, begynte vi å kjenne at vannet ikke var like varm lenger. Jeg og Jon tok med så mye vi klarte å bære av glass, frukt og drikke, og ble geleidet, håndført, trukket i staken av Anne inn i huset og til badstuen. Der tørket vi raskt, og før jeg viste ordet av det, var jeg i Annes munn, og Jon i henne. Vi byttet plass jeg og Jon, før vi alle innså at det ble litt i varmeste lagt i badstuen.

Igjen ledet Anne oss, og tok oss med opp i loftsuen, der var det store panoramavinduer samt takvinduer, en koselig peis, et stort loddent teppe, og en liten bar. Alt sammen kun belyst av enkelte stearinlys. Jon tente opp i veden som var gjort klar i peisen, og jeg skjenket i litt champagne til oss. Noe av champagnen dryppet jeg på Annes mage, og bryster. Noe rant nedover mot “Rift walley”, noe ned i halsgropen, og jeg gikk straks igang med å slikke i meg så my som mulig fra Annes kropp. Jon kom til også, og bandt et tørkle forran Annes øyne. Stille hentet jeg noen isbiter fra champagnekjøleren, tok en i munnen og rakte en til Jon. Så kysset vi våre kalde kyss på hele Anne. Dette var vist en suksess, om vi skulle tolke på Annes stønn og små klynk, og ikke minst på gåsehuden og de svake skjelvingene vi kunne se.

Jon hentet så et latex laken, som vi rullet ut og rullet Anne oppå. Deretter satte også jeg og Jon på oss bind for øynene, før en stor flaske massasjeolje kom frem. Den luftet lett av citrus og noe ubestemmelig, men som ga meg assosiasjoner om sommer, salt sjø, åpent hav. Med forsiktige og varme, men også en smule krevende hender utforsket vi igjen hver en millimeter på Annes kropp. Også hun tok for seg på våre kropper, kjente hånden hennes på magen, lårene, en arm, så mellom lårene, før en finger fant akkurat den erogene sonen min mellom ballene og endetarmsåpningen, så en hånd rundt ballene, meget varsomt, så en finger som roterer rundt på yttersiden av penishodet, før fingeren sirkulerte over strengen på nedsiden av hodet. Mine fingre og hender var nå over Annes bryster, øreflipper, nakkerot, skuldre, mens leppene mine og tungen utforsket hennes deilige, lett åpen og hungrende munn. Kunne kjenne hennes ur behov, hennes lyst og begjær. Jon var i området mellom beina hennes, og jeg forstod han gjorde godt, for Anne klyk var mer intense og hennes bitt i min leppe, nesten vondt.

Jeg tok av meg øyebindet, dro av Jons og ga tegn. Under lette protester fikk vi Anne til stå mens vi satte oss til rette på knærne, Jons mellom mine slik at vi kom tett nok sammen, front mot front. Så ledsaget vi Anne ned mellom oss, slik at to struttende stakker tok i mot henne der hun gled ned mellom oss. Så fulle av olje som vi var gled hun helt ned og vi inn i hver vå åpning. Hun satt med brystene mot meg, så jeg lente meg bakover, støttet meg på armene mine, og ga henne både plass og noe holde i. Forsiktig, nesten prøvende reiste hun sig litt opp for så synke ned igjen. Så rev hun av seg øyebindet, blunket litt i lyset, før hun fant øynene mine. Blikket jeg så var bare så utrolig, at jeg nesten fyrte av der og da. Jeg så en afroditisk villskap, vellyst, for ikke å si et dyrisk begjær. Tror det er den kåteste opplevelsen jeg noen gang har hatt. Nå var det jeg som hikstet, og hun dro full nytte av makten hun nå hadde, hvordan hennes bevegelser påvirket meg, både tilfredstilte og på et underlig vis nesten pinte meg.

Pinen lå i trykket, vulkanen som ikke fikk slippe fri. Hun red stadig raskere, og raskere, kastet på hodet, klynket og stønnet. Det gjorde vi forresten alle 3, og langt bak i bevistheten skjønte jeg at alle var nær eksplosjonen. Jeg kunne kjenne Jon på andre siden av den tynne veggen, underlig men pirrende. Bak Anne kom det et brøl, et utbrudd av ekstase, så fra Anne et huldersk skrik, og i det samme brølte jeg ut, slapp vulkanen løs. Det var nesten så jeg mistet bevistheten. Både Jon og jeg lå nå på rygg, nesten som en havlskrelt banan, med Anne som en gudinne, stolt, strak, samtidig tydelig forløst, totalt avslappet, tilfreds og tilfredstilt. Slik lå vi en stund, kjente hvordan alles safter rant ned over staker og lår, før vi sakte, litt forlegne, frigjorde oss fra “fallosbildet”. Ute var det nå blitt helt svart natt, kun oplyst av en full måne og enkelte stjerner. Ilden i peisen var det bare ulmende aske igjen av.

Vi gikk sammen til badet deres, arm i arm med Anne i midten, der dusjet vi på tur, tok på badekåper, og gikk ut i stuen. Ingen hadde helt ord, ei heller ork til å bryte helt ut av fortryllelsen som satt i oss, men smått om senn, fant Jon talen igjen og foreslo å hente litt ost, kjeks og vin. Vi fant etterhvert både tale og latter alle 3 og, samtalen dreide seg selvsagt om vår felles opplevelse. Det var jo første gang med noe sånt for alle 3, men enigheten var komplett at dette hadde overgått alle fantasier, og at det absolutt ga mersmak. Hva som skjer neste gang – se det er en annen historie…

Scroll to Top