lesbisk

Hun var kåt og hadde lyst på tungen

Brooke var den typen jente som var vill, altså den populære jenta. Hun elsket oppmerksomhet og var rett og slett vakker, hun hadde lyseblåe øyne, passe langt brunt hår og en bra veltrent stram kropp. Hun fikk mye oppmerksomhet på grunn av puppene hennes, hun brukte alltid stramme klær med stor utringning.
Det hadde startet en ny elev i klassen til Brooke, Lisa. Hun hadde langt rødt hår og nøttebrune øyne, hun var veldig slank med vakre former på brystene.

Etter Lisa hadde gått på skolen i noen uker nå og hadde enda ikke fått seg noen nye venner, og nå var det skoleball. Hun gledet seg veldig der hun satt og sminket seg i den korte, svarte silke kjolen hennes.

Da hun hadde kommet fram gikk hun ut på danse gulvet, det var da hun fikk øye på Brooke. Hun kjente en varm følelse nedentil som hun aldri hadde følt før, det var deilig. Hun skjente at hun ble våt og gikk mot toalettet, plutselig kjente hun noen som tok tak i armen hennes, det var Brooke. Brooke dro hun inn på toalettet å låste døren. Brooke dyttet Lisa hardt mot veggen og begynte å beføle hun på brystene, Lisa skjønte ingenting men det hun visste var at hun var kåt og hadde lyst på tungen til Brooke hardt inn i klitorisen hennes. De sto å klinte med hverandre hardt, Brooke dro av kjolen til Lisa og begynte å stryke henne utenfor trusen, hun lar hånden bli innenfor den våte fitta hennes. Lisa ga et høyt stønn som en respons på at hun likte det. De la seg ned på gulvet mens Lisa var fortsatt presset hardt mot veggen.

Brooke la seg oppå hun så kroppene dems ble forent og presset sammen, Lisa kunne skjenne brystene til Brooke gni inntil kroppen hennes, hun kunne skjenne de stive brystvortene til Brooke gjennom kjolen. Brooke dro av seg kjolen og ga Lisa et stort kyss, så kysset hun Lisa nedover nakken, helt ned til brystene. Hun beit litt og slikket, mens hun maserte. Hun fortsatte hele veien og ned til den våte klitorisen. Hun tok den ene fingeren sin inn, hun kunne skjenne at det skalv i hulen og at den klemte seg sammen. Men hun ga seg ikke med en finger, hun puttet to til inn og tommelen i rumpehullet. Hun tok ut fingerne og puttet inn tungen. Hun stakk den ut og inn, ut og inn, denne gangen ble hun inne og kunne skjenne varmen, hun likte smaken av saften som kom ut av Lisa. Mens tungen var inne puttet Brooke inn noen ekstra fingere for å heve pulsen. Lisa begynte å riste, det føltes ut som om det var en storm som gikk igjennom kroppen hennes, til slutt ga hun et langt stønn som et tegn! Hun fikk orgasme.
Men de var ikke ferdig, Lisa ville grendgjelde Brooke. Lisa dyttet Brooke hardt ned mot gulvet og gravde seg langt inn i klitorisen hennes med den ivrige tungen. Hun slikket litt rundt knoppen og så inn i klitorisen igjen, denne gangen hardt, Brooke ga et rykk.
Tungen sklei opp og nedover mot veggene inne i klitorisen, plutselig skjente hun et punkt og presset tungen hardt inntil, hun slikket som bare det og nå fikk Brooke også en lang orgasme.
Når hun var ferdig ville de skjenne de våte fittene inntil hverandre. Begge la seg på ryggen med klitorisene pekende mot hverandre og la bena fra hverandre. De kunne skjenne de glattbarberte, våte og stramme fittene gni seg inntil hverandre. Knoppene dyttet hverandre fram og tilbake.
Så reiste Brooke seg opp og sa “Putt bena langt fra hverandre høyt oppi været”
Lisa gjorde som hun sa og gledet seg til det som kom til å skje.
Plutselig kunne hun skjenne at det rant en foss med blanding av tiss og saft over klitorisen hennes. Hun stønnet høyt og ga et tegn på at det var tilfredstillende.

De tok på seg klærne igjen å gikk ut tilbake en etter en, men dette var ikke slutten. Etter denne opplevelsen var de med hverandre hele tiden, og jeg tipper at du skjønner hva de gjorde da.

Scroll to Top