sexy

Sommerferie i senga

Jammen gjorde det godt med en sommerferie, i år som tidligere. I sommer var jeg ikke på noen lang ferietur, men jeg tror ikke at jeg hadde hatt det så fint og deilig i Spania eller andre steder som jeg hadde det hjemme i min egen, brede seng.

Mor og far var ute og reiste en uke, og selvfølgelig var jeg snar til å invitere Tore hjem til meg. Vi har holdt sammen et års tid, men det var første gangen vi hadde hele huset for oss selv. Vi spiste biff og drakk vin, og følte oss riktig ovenpå da vi ble enige om at en dusj ville gjøre godt. Vi låste entredøren (for sikkerhets skyld), og med hvert vårt store badehåndkle løp vi inn i dusjen og kledde av oss. Aha, hva skuet ikke mine øyne, om ikke Tores pikk som vippa stivt mot magen hans. Han prøvde å dra meg inntil seg, men jeg satte på iskaldt vann. Dusjstrålen traff akkurat der det var planlagt. Han vræla som en stukken gris og dekket til pikken med hendene mens han løp vekk fra vannet. Vi ble til slutt venner igjen med et skikkelig kyss, og pikken hans kom seg etter den kjølige behandlingen.

Under passe temperert vann begynte vi å såpe hverandre inn. Tores hender for over meg både oppe og nede, mest der nede. Han er virkelig den rene fagmannen på å kåte opp jentene. Da han oppdaget at jeg begynte å bli våt, knelte han ned og kysset meg på lårene. Samtidig brukte han hånden på meg. Så lot han tungen sin slikke meg på lårene, mellom lårene, og endelig kom han dit jeg ville ha ham. Han slikket klitorisen min samtidig som han lot en finger arbeide inne i fitta mi. Jeg stønnet, rev ham i håret og spurte om vi ikke kunne gå inn på soverommet. Tore var enig, og vi flyttet oss dit inn uten å tørke oss. Vi la oss i den nyinnkjøpte dobbeltsenga mi.

Der var det jeg som kastet meg over ham og begynte å runke den allerede stive kukken. Så begynte jeg å suge ham mens jeg lot forhuden gli frem og tilbake. Den andre hånden masserte ballene. Men Tore ville slikke meg også, så jeg satte meg med underlivet over ansiktet hans og fortsatte å slikke ham mens han slikket meg. Men nå kunne ingen av oss holde ut lenger.

Han ville inn, og jeg ville ha ham inne i meg. Jeg stilte meg på alle fire, og han trengte inn i meg bakfra. Samtidig som kuken gled inn og ut i fitta masserte han brystene mine med den ene hånden og klitorisen med den andre.

Vi stønnet om kapp begge to, og lyden fra kjønnene våre blandet seg med vår vellyst. Det varte ikke lenge før det gikk orgasmetrekninger gjennom oss begge. Vi var enige om at dette hadde vært den beste sexen vår hittil, og enda var det seks hele netter igjen…

Scroll to Top