sexnovell

Super Sexy Elena

Jeg ble kjent med henne på i språkskole i England. I denne perioden var vi mye sammen, og vi lærte hver andre å kjenne både ut og inn. Vi bestemte oss for å opprettholde kontakten med hverandre etter at språkskolen var slutt.
Etter at vi hadde hatt messe kontakt vis chat, mail og telefon, avtalte vi at jeg skulle komme og søke henne allerede neste sommerferie. Da jeg fortsatt gikk på skole, var ikke økonomien akkurat på topp. Jeg slet og sparte et helt år. Men endelig en dag i juli var alt klappet og klart til reisen. Jeg ringe og fortale Elena at jeg var på vei. Hun svarte at hun skulle gjøre alt for at jeg skulle få en flott ferie i Italia, hvor hun bodde. Og det viste seg at hun skulle få så rett, så rett.

Du verden så stor byen Genova var. Det var her jeg hadde avtalt å møte Elena. Vi hadde avtalt at jeg skulle ringe til henne da jeg hadde funnet hovedtogstasjonen i denne byen. Etter mye om og men fant jeg endelig stasjonen. Jeg gjorde som avtalt, og ti minutter senere sto Elena der.
Hun sa at hun hadde en overraskelse til meg, men at hun ikke ville røpe den ennå. Jeg fikk lirket det ut av henne, allikvel. Hun sa hun hadde fått lov til å låne familiens feriested som like utenfor byen. Der ute ble vi helt alene, for både moren og faren hennes skulle jobbe. Gjett om det var en som gledet seg til å komme fram! Elena er, som de aller fleste italienere, mørk. Men hun har så mye, mye mere enn en vanlig italiensk jente. Det lyser kjærlighet og ømhet ut av de brune øyene hennes. Hun har også en fantastisk kropp som jeg aldri har ett maken til. Hun har også passe store, faste bryster, og hun er stolt over selv også. Fra englandsturen kunne jeg huske hvor godt hun likte å vise seg fram. Hun brukte aldri BH, og hun elsket å gå uten klær på overkroppen. Og som regel hadde hun bare en liten, utfordrende bikinitruse på seg. Og denne dagen var hun iført skjørt.
Elena forklarte veien ut til familiens hytte, og det gikk raskere enn ventet med å komme fram. I bilen merket jeg plutselig at hun ikke hadde noen truse på seg. Og det var ikke fritt for at junior begynte å røre på seg. Huset var lite, men du verden så koselig stedet var. Det lå ca. 40 meter fra stranden. Og det hadde en perfekt beliggenhet. Da vi vel hadde kommet oss inn i huset, kastet Elena plutselig skjørtet.
– Hit kommer det ingen, sa hun. Så bad hun om at jeg også måtte ta av meg. Jeg hadde ikke ventet noe slikt så plutselig, så jeg tror jeg rødmet litt. Men jeg gjorde naturlig nok som hun sa. Junior ble stående å peke mot solen da den kom fram i lyset.
– Så nå. Den får vente litt, sa hun.
Snakk om å pine folk! Allerede nå fikk jeg erfare Elenas kokekunster. Hun disket opp med en skjønn spaghettigryte med rødvin til. Junior hadde maktet presset til slutt og var bare litt over normal størrelse nå. Etterpå ville hun at vi skulle ta oss en tur ned på stranden og nyte solen. Da vi var kommet dit, kastet hun seg over junior. Den sto nå som et spett. Hun smårunket meg med høyre hånd samtidig som hun lot tungespissen leke med penishodet. Og at denne jenta kunne sine saker, det kan jeg forsikre.
– Calma, calma. Ligg bare rolig og nyt behandlingen. Du fortjener dette etter den lange reisen, sa hun. Det varte ikke lenge før hun fikk juniors gode innhold frem. Hun svelget alt og la seg deretter ned ved siden av meg.
Nå tok jeg initiativet. Jeg ba henne legge seg på ryggen.
– Du skal få smake skikkelig norsk behandling, sa jeg. Hun lystret, og jeg stakk hodet inn mellom bena hennes. Der ble jeg liggende å småbite og leke med kjønnshårene hennes, og av og til strøk jeg kinnet mitt mot lårene hennes. Nå ble hun helt fra seg.
– No! Not that! Use it inside, bønnfalte hun. Jeg stakk tungen min inn i henne samtidig som jeg brukte fingeren på klitten hennes. Hun kastet seg fra side til side som en fisk på land. Det tok ikke lange stunden før jeg hørte små stønn fra henne. Jeg skjønte at det ikke var lenge igjen før hun ville komme, så jeg satte opp tempoet noe. Hun kom i en herlig flom, og jeg slurpet i meg saftene hennes og virkelig nøt det. Da hun hadde kommet til seg selv igjen, spurte hun om vi ikke skulle ta et bad. Og det var noe jeg ikke hadde noe imot. Vi løp mot vannet hånd i hånd og traff vannflaten omtrent samtidig. Vi svømte et godt stykke utover før vi la på svøm innover igjen. Jeg lå på ryggen og fløt da jeg plutselig kjente hånden hennes rundt junior. Denne reiste seg med en gang og kom fort i høygear. Elena sa at vi måtte inn til land igjen fortere enn svint. Jeg lot hånden min sirkulere rundt i fitta hennes til jeg fant tappen.Jeg begynte å leke med den til hun ble så kåt at hun gikk under der i vannet. Men det varte ikke lenge før hun var over vannflaten igjen.
– La oss komme oss inn på land, sa hun og la på svøm. Jeg fulgte etter som en hannbikkje følger etter ei tispe i løpetida. Elena kom først i land. Hun la seg i vannkanten og skrevet med bena og brukte fingrene på seg selv. Da jeg kom i land, flyttet hun fingrene og bønnfalt meg om å «ta henne». Jeg kastet meg over henne og begynte å kjærtegne den fantastiske kroppen hennes,
– No, let’s do it, fikk hun stotret fram. Jeg tok et godt tak rundt baken hennes med begge hender og lot junior gli inn i henne. Vel, junior skled ikke inn i henne, hun var for god og trang til det. Etter litt strev boltret junior seg inne i hennes grotte. Jeg kjente kjønnsleppene hennes stramme til rundt den. Jeg jukket på som om jeg aldri skulle ha fått fitte før.
Du verden så fin og god denne grotten hennes var. Det varte ikke lenge for hun kom, og jeg like etterpå. Vi nøt hverandres orgasmer og slikket av hverandres kjønnsafter.
Noe bedre enn å ligge og pule i vannkanten kan jeg ikke tenke meg. Å kjenne vannet berøre kroppen samdig som junior boltret seg er rett og slett fantastisk. Vi ble liggende en stund å kjæle med hverandre før Elena ville en tur opp i hytta. Jeg skulle bare bli liggende å vente, sa hun. Litt etter om hun ned igjen med en frysebag. Den inneholdt mat og drikke.
– It’s hard, so we need some food, sa hun. Vi spiste og koste oss der i varmen. Og da vi var ferdige, hadde hun fortsatt noen isbiter igjen i ei bøtte. Jeg skjønte ikke helt hva det var hun ville med isbiter. Vi la oss til å kose med hverandre igjen og spurte hverandre inn med sololje. Dette hisset oss opp noe kolossalt, og etter en stund sprakk det for meg.
– I want sex again, sa jeg.
– Just a minute, svarte hun på sitt gebrokne engelsk. Hun åpnet bagen og tok ut boksen med isbitene. Deretter tok hun noen av dem i munnen, og plutselig hev hun seg over meg der jeg lå og tok junior i munen. Den kalde munnen hennes fikk junior helt i ekstase, og etter kort tid fikk jeg den herligste orgasmen jeg noen gang har hatt. Jeg var helt utmattet, og junior var helt rød. Hun rotet nede i bagen igjen og trakk fram en dildo. Hun ba meg bruke den på henne. Hun trodde nemlig ikke at junior var i stand til noe akkurat da.
Jeg kjørte på med dildoen i ca. fem minuter. Da om hun som en foss. – Wonderful. You are a nice and pretty boy, Frode, sa hun.
Og slik fortsatte de nærmeste dagene. Vi knullet, elsket, sov og spiste. Vi knullet på alle tenkelige måter. Det beste hun visste var at jeg tok henne fra siden. Jeg syntes også at det var skjønt. I den stillingen ble hun om mulig enda trangere og finere enn ellers. Jeg kan heller ikke glemme avskjedsfesten hun laget for meg. Hun hadde bedt fem andre jenter uten at jeg visste noe om det. Det hele begynte med at vi nøt maten som Elena hadde laget. Jentene snakket seg i mellom på italiensk, og jeg forsto ikke ett kløyva ord. De så ofte bort på meg og lo. Elena var iført en tynn, gjennomsiktig truse, og det var det hele. De andre jentene hadde også noen lignende «deksel». Jeg skjønte jo hvorfor. Det var nemlig ikke så rent lite opphissende å sitte til bords med disse jentene. Selv var jeg iført en badebukse som sto litt fram konstant. Det var ingen av jentene som kunne måle seg med Elena. Men imidlertid var det to av jentene som var tvillinger. De het Lolita og Marie og var meget tiltrekkende.
Disse to virket temmelig opphissende på min noe røde og slitte stake. Denne kvelden kommer jeg aldri til og glemme. Like etter at maten var fortært, ropte Elena på meg ute fra kjøkkenet. De andre jentene snakket ivrig seg i mellom da jeg forlot bordet. Da jeg nådde kjøkkenet, lå Elena på gulvet med dildoen mellom bena. Junior reiste seg ytterligere.
– May you help me? spurte Elena. Jeg svarte ja og kastet badebuksa. Jeg lot junior finne veien til det aller helligste med en gang. Hun ba meg åpne seg litt forsiktig. For det første var det siste kvelden, og for det andre så var hun blitt litt øm. Jeg gjorde som hun sa og begynte i et rolig tempo. Så ba hun meg berøre tappen hennes litt forsiktig. Det varte ikke lenge før hun kom, og jeg vet ikke for hvilken gang denne ferien.
Etterpå ba hun meg gå inn i stua igjen. Hun skulle bare rydde opp litt på kjøkkenet. Da jeg kom inn i stua igjen, møtte det meg et herlig syn. Alle jentene lå i en sirkel på gulvet, og alle sammen slikket hverandre.
– Vikingo norvegese! ropte de smilende i kor. De dro av meg badebuksa som jeg nettopp hadde tatt på meg igjen etter kjøkkenaffæren. Den ene av tvillingene hogg tak i pikken min som nok en gang var i spenn. Jeg ble revet ned på gulvet midt blant alle pikene. Samtidig som jeg kjente ei våt fitte over ansiktet mitt, begynte tvillingene å sokke junior.
– Anche me! hørte jeg fra alle hold. Hendene mine ble dradd mot to herlige fitter. Og plutselig lekte jeg med en fitte i hver hånd. Elena var også kommet inn til oss nå. Og snart merket jeg den allitid våte fitta hennes i den ene hånda mi.
Hun sa et eller annet på italiensk henvendt til den ene tvillingen. Hun tok med seg den ene tvillingen litt bort fra oss andre. Der ble de liggende å kose med hverandre. Hele tiden hadde jeg hendene fulle og ei deilig mus i ansiktet og ei hånd som lekte med junior. Etter en stund var jeg helt utmattet, og jeg ba om å få en pause. Det fikk jeg heldigvis. Jentene la seg nå til å kose med hverandre igjen. Så spurte Elena om jeg ville bli bundet til senga og få skikkelig behandling. Jeg svarte ikke nei, for jeg tenkte at da ville vel jentene ha voldtatt meg.
Elena fulgte meg inn på soverommet der hun bandt meg til senga. Hun ropte på de andre jentene, og de var ikke sene med å komme. Og nå fikk jeg den samme behandlingen som jeg hadde fått tidligere på kvelden da de fòr på junior. Jeg måtte pent finne meg i å ha tungen og hendene sving hele tiden samtidig som junior fikk særskilt behandling. Jeg vet ikke hvor mange ganger jentene byttet plass, ei heller hvor mange ganger det gikk for meg. Det eneste jeg husker er at junior til slutt streiket, og at jeg var helt mettet på sex. Elena løsnet tauet, og jentene gikk ut i stuen igjen.
Jeg ble liggende i Elenas armer, og hun berømmet meg for min tapre innsats. Helt utmattet sovnet jeg i armene hennes.
Neste dag var det hjemturen som sto på programmet. Jentene hadde reist, og det var bare Elena og jeg igjen i huset. Det ventet meg italiensk frokost, kake og kaffe. Og da jeg hadde spist, ble jeg liggende å kjæle med Elena en stund. Junior orket naturlig nok ikke noe idag. Han var helt utmattet, stakkar. Hun ba meg komme igjen neste sommer. Og det ble det til at jeg gjorde også. Denne gangen hadde jeg med meg to kamerater. Og denne sommeren orket junior helt til slutt.

Scroll to Top