sexnovell

Erotiskenoveller – Syklisten

Det hendte nord i Hallingdalen for noen år siden. Jeg brukte sykkel og lå i soveposen under åpen himmel i begynnelsen. Men ettersom jeg kom nordover, søkte jeg hutrende inn i det husvær som måtte bys.
En kveld med bitende frostklar luft, fikk jeg se Turistforeningens skilt på en grindstolpe. Jeg var ikke sen om å fiske opp grindkroken, trillet sykkelen innenfor og hektet på kroken etter meg.
Ei ungjente utkledd i langstakk og hjemmestrikket kofte med en sølje hektet om halsen åpnet døren da jeg lente sykkelen mot husveggen.

– God kveld, sa jeg, – finnes det husrom for en natt?
To smilegroper kom frem, og hun så på meg med mørkeblått blikk under de dinglende, smørblomstfargede krøllene.
– Om du ikke er bortskjemt, så, sa hun. – Vi reparerer turistloftet, men har et rom i første ved siden av mitt …
Jeg rykket til. Noe dvelende og ertende i tonen sa mer enn de nakne ordene, og jeg feide over skikkelsen hennes med blikket. Da ble hun sprutrød og vendte meg ryggen og sprang inn. Jeg løste sykkelsekkene og kom slepende med dem etter.
Hun viste med hånden hvor jeg kunne få ligge. En brunmalt seng som fylte nesten hele det lysegrønne rommet, redd med svulmende dyner som knirket da jeg prøvde å sette meg. Madrassen var som en eneste diger potetåker. Men natten før hadde jeg ligget på et stallgulv uten høy under, og natten før der var det bare soveposen som hadde skilt meg fra Mor Norges steinharde favn.
Gudrun, som jenta het, serverte herlig kveldsmat, og etter litt sjenerte innledningsbemerkninger spurte jeg om hun bodde alene.
– Neida, svarte hun, – men søsteren min fikk en gutt i går. Så hun blir nok noen dager.
Igjen merket jeg meg denne underlige tonen i stemmen. Men da jeg prøvde å fange blikket hennes, reiste hun seg brått og begynte å ta av bordet. Hun hadde tatt av seg koften, og jeg innbilte meg at jeg kunne se at brystene var pæreformet og hadde sukkerbiter – store og synlige gjennom blusestoffet.
TVen på kjøkkenhylla meldte om regn, og jeg spurte spakt om det var mulig å bli en natt til.
– Vi får vel ta en natt om gangen, sa hun. Nå var stemmen heller stram, og jeg sa kort god natt og gikk stille inn til meg selv.
– Du får bruke badet, ropte hun etter meg, – om du vil. Det er i kjelleren.
Jeg hørte henne gå ut om litt. Hun hadde kanskje ett eller annet levende i det gamle, falleferdige fjøset. Men jeg skjenket ikke det så mange tanker, bare slapp ned buksene og slet t-skjorten over hodet, grep håndkleet og et såpestykke og sprang ned i kjelleren. Jeg fant en dusj der, men trodde nesten ikke mine egne reaksjoner da deilig, varmt vann kom susende ut av den. Jeg såpet meg grundig inn fra håret til fotsålen og begynte faktisk å synge en lite trall da jeg følte trekk bak meg og en stemme som sa:
– Mamma sier vi må spare på varmtvannet, så vi får dusje sammen.
Jeg snudde meg. Gudrun stod der med bare et håndkle rundt seg. Jeg ble så perpleks at jeg slapp såpestykket. Men hun bøyde seg rolig ned, og med det i hendene snudde hun meg og dyttet meg under dusjen igjen.
Jeg prøvde å la være å komme nær henne. Men dusjstrålen var ikke av de videste, og den skulle fordeles på to. Jeg kom helt ut i periferien og våget ikke skotte mer på de dirrende brystene, for kukken min hadde allerede begynt på oppturen.
– Kan du ikke såpe meg inn på ryggen, sa Gudrun, – nå som mamma ikke er hjemme …
Men jeg begynte tappert å såpe henne inn mellom skulderbladene og fulgte den svaie ungjenteryggen nedover til der den vippet ut igjen og endte mellom de to glatte, glinsende skinkene hennes. Hendene mine fikk liksom sitt eget liv, og jeg merket at øynene mine stod vidåpne mens jeg stirret på kroppen hennes som strammet seg før hun satte enden mer ut og glippet med øynene. Munnen hennes som var fyldig og rød og delt i to helt like halvmåner, nesten nølende åpnet den seg.
Hånden med såpestykket lot jeg gli mellom de spente, glatte lårene hennes bakfra mens jeg med den frie hånden befølte henne forfra. Jeg skilte skamleppene så jeg kunne nå klitoris med tommelfingeren.
– Ahh, du, sa hun og sank sammen i knærne mens hun grep for seg med hendene. De fikk tak om den stå dirrende pikken min, og hun bøyde seg mykt ned og strøk med leppene vekk forhuden og smakte på tåredråpen i øyet dens med en smektende øm tungespiss.
Jeg hikstet til og slapp alt jeg hadde i hendene, gled og falt over ryggen hennes. Jeg ville snu henne og karre meg opp. Men hun gled ned på albuene og spente enden mot meg så jeg så rett inn i sprekken hennes. Hun hadde en skjønn sprekk, frisk rød og med en klebrig hvitaktig saft i midten og med en klitorisblomst som formelig smilte til meg.
Jeg la an og lot kukken erte henne ørlite ytterst mens hun ivrig vred på seg for å fange den. Så støtte jeg den i henne helt til bjellene.
Hun stod helt stille noen umålbare øyeblikk. Så begynte hun å bevege seg mens jeg holdt meg fast som en rytter på sin hoppe. Små lyder kom ut av leppene hennes, og ettervert som hun pulte meg, steg lyden til en skjønn, underbar sang.
– Nå går det for meg, skrek hun med en blanding av ydmykhet og villskap. Med frenetiske rykninger rundt kukkroten levnet hun meg ikke en sjanse til annet enn å tømme meg.
Etterpå stengte jeg dusjen. Så ble jeg med inn på rommet hennes. Spalten hennes sippet av væte, og lyset fra parafinlampen på nattbordet reflekterte den blanke væsken som lekket ut. Kukken min stod vrengt og rett som en flaggstang, og jeg ville ha henne under meg. Men hun dyttet meg ned på sengen, stod og så på meg med et lite smil om munnen og danset en stille hula-hula mens hun presset underlivet frem som i et fruktbarhetsritual. Jeg lå stille med vidåpen munn og bare så, og jeg tipper at blikket mitt bokstavelig talt spiste henne. I hvert fall gjorde hun slutt på pinen, gled oppover meg med skilte hår og satte seg på lansen min med et mykt svupp. Så begynte hun å ri.
Jeg kjente spalten hennes fra for til akter, kjente hver fiber i den gli over penishodet og nyte og bli nytt, følte kukken bli vrengt naken og kledd på igjen, bli vrengt naken og kledd på.
Jeg kunne se fitta hennes for meg og tegne den etter følelsene. Da hun skrek og kom, var det som å ligge naken i sanden på grunt vann og føle bølge på bølge skylle over meg.

Scroll to Top