sexnovell

Et deilig knull

Den gangen var jeg 20 år. Det er mange år siden nå. Jeg var på utedans et lite sted på Østlandet, og det var et kjent poporkester som spilte.

Jeg danset med forskjellige jenter. Men idet bandet spilte en langsom melodi, svingte jeg rundt med en mørkhåret skjønnhet på 19 år. Vi danset tett, meget tett, og jeg kunne kjenne formene hennes mot kroppen min.

Trykket av den myke magen hennes mot skrittet mitt gjorde pikken min hard. Men hun ble ikke forskrekket over ståpikken min. Tvert i mot så gned hun seg enda tettere inntil meg.

Dansen ebbet ut, og jeg spurte henne om vi skulle gå en tur til bilen. Hun nikket og lot meg gi henne en klem. Og med armen rundt skuldrene hennes gikk vi til bilen som sto på plassen bortenfor dansegulvet.

Så snart vi var for oss selv, spanderte jeg en dram på henne. Hun var allerede i god form fra før. Jeg kysset henne, og hun besvarte kysset med å la tunga rulle mellom leppene mine. Jeg tok på hennes store pupper utenpå blusen og kjente hvor harde vortene var.

Plutselig spurte hun meg om vi kunne gå ut av bilen og inn i skogen like bortenfor. Hun mente at det ville være bedre plass der. Jeg ble med henne ut, og vi gikk inn mellom noen store trær.

Jeg trakk henne inntil meg og presset underlivet mitt med den stive pikken mot henne. Hun stønnet, og jeg tok og la hånden utenpå buksa hennes. Mens jeg følte på henne, knep hun lårene godt sammen rundt hånden min.

Jeg tok av henne buksa, og til min store overraskelse hadde hun ikke truse på seg. Hun var også glattbarbert på musa, og jeg satte meg ned og sokket hennes fitte.

Hun var klissvåt og ba meg knulle henne. Hun nærmest slet av meg buksa, tok tak i pikken min og styrte den rett inn i den glattbarberte fitta si. Jeg presset meg helt til bunns og begynte å knulle henne mens jeg dekket munnen hennes med våte kyss.

Hun løftet opp føttene sine og la dem på ryggen min. Så kjørte hun hånden ned mellom oss og begynte å gni seg selv med hurtige fingerbevegelser.

Det gikk for henne, og hun stønnet et langt: Aåå. Det rykket til i hoftene hennes. Før det gikk for meg, tenkte jeg på å trekke meg ut, men hun holdt meg som i en skrustikke helt til den siste sæddråpen var sprøytet i henne.

Vi var sammen i et år og hadde mange deilige knull sammen, men så ble det slutt. Nå er jeg sammen med en annen deilig jente.

Scroll to Top