sexnovell

En annen dans

Jeg vil nå fortelle leserne om en av de fineste og herligste sexopplevelser jeg til dags dato har hatt.

Det hele begynte på en fest. Jeg spilte i et band og merket meg «henne» med en gang. Hun sto der nede ved scenekanten hele kvelden og kikket opp.

Av og til kastet jeg små blikk på henne, og hun smilte tilbake med sitt søte, litt barnslige ansikt. I en av pausene tok jeg mot til meg og gikk ned for å prate litt med henne.

Hun virket grei, og jeg spurte henne om hun ville bli med bak scenen. Hun svarte ja, og fulgte etter meg. De andre gutta i bandet satt allerede med hver sin jente på fanget og småklinte.

Da vi skulle sette oss ned, var det heldigvis bare en stol ledig. Jeg sa til henne at dersom hun ville sitte, måtte hun vær så god ta til takke med å sette seg på fanget mitt.

Hun gjorde det, og jeg må innrømme at det så litt komisk ut. Fem gutter med hver sin jente på fanget. Vi satt en stund og snakket om løst og fast. Og jeg spurte jenta, Borghild som hun het, om hun ville komme opp til oss i neste pause.

Og slik ble det. Vi ble bare bedre og bedre kjent, og det varte ikke lenge før vi satt og småklinte og klemte på hverandre.

Kveldens siste dans var kommet. Og da det var en instrumentallåt (jeg synger) bød jeg henne opp til dans. Vi omfavnet hverandre og det ble vel mer klining enn dansing. Hun trykket seg hele tiden mot mitt underliv, slik at det var ikke fritt for at det begynte å røre på seg der nede. Hun merket det selvsagt, men smilte bare.

Da fant jeg tiden passende til å invitere henne hjem til meg neste kveld. Hun svarte at det var i orden, og jeg hadde en svak fornemmelse av at dette kom til å utvikle seg. Det skulle også skje.

Kvelden etter kom hun. Jeg hadde kjøpt inn rikelig med både pizza og øl. Og etter et par timer, begynte vi å komme godt i siget. Lysene ble dempet, og en CD med Cuba ble satt på.

Etterhvert som vi danset, ble det mer og mer intimt. Hun begynte å gni underlivet sitt mot mitt, og det varte ikke lenge før villdyret våknet.

Jeg klemte rundt det ene brystet hennes og kjente at brystvortene ble ganske stive. Borghild virket kåt, og jeg prøvde forsiktig å lirke en hånd ned i buksene hennes. Hun gjorde ingen motstand, og det oppfordret meg til å gå videre.

Mens vi danset, falt plagg etter plagg på gulvet. Og til slutt var vi splitter nakne. Jeg skal si at hun hadde en lekker kropp. Brystene hennes var kanskje litt små, men ellers skulle man tro at hun var støpt i gullform.

Den svulmende spalteåpningen mellom lårene hennes ble liksom målet. Jeg løftet henne opp og bar henne inn på soverommet. Jeg la henne under meg og tenkte straks på å gå i gang med arbeidet. Men hun ville det ikke slik.

– Legg deg ned, så skal du få kjenne noe jævlig godt, sa hun. Jeg adlød ordren, og hun gikk straks i gang med å massere den stive pikken min.

Og hun kunne det. Herregud, hvor skjønt det var. Hun tok staken i munnen og lot tunga rotere rundt mitt penishode. Jeg kjente at det ikke kunne vare lenge før det kom en blow-out.

– Bare la det gå, sa hun.

Jeg prøvde å telle baklengs fra hundre, men hva hjalp det? Spruten kom og hun hadde fulle hyre med å slikke og svelge sæden unna.

– Jeg forlanger å få noe igjen for det, hvisket hun meg i øret.

Jeg begynte straks på arbeidet og stakk to fingre inn i fitta hennes og lot dem rotere. Hun stønnet og småhulket. Til slutt tredde hun den deilige fitta si over meg. Ja, her var det bare å forsyne seg. Hun hadde en deilig, stor klitoris som var våt av hennes safter. Jeg lot min tunge rotere over den, og etter hvert begynte jeg å merke resultatet.

Hun begynte å hive etter pusten, og jeg skjønte at det var like før hun kom.

– Åååh, det gåår, skrek hun og kom som en vulkan. Hun låste hodet mitt mellom lårene hele tiden mens hun hylte og skrek. Svetten rent av henne, og hun falt utslått ut ved siden av meg i senga. Men det skulle ikke vare evig.

Pikken min var forlengst blitt steinhard igjen, og jeg var fremdeles sprengkåt. Etter hvert merket jeg at futten begynte å vende tilbake i henne også.

– Nå vil jeg ha den deilige pikken din i meg. Knull meg hardt.

Jeg trengte ingen oppfordring.

– Ta meg bakfra, sa hun plutselig.

Og jeg snudde henne rundt på alle fire. Hun tok et fast tak rundt kuken min og styrte den inn.

– Ååh, stønnet hun da jeg skjøt hoftene fram.

Jeg kjente at jeg hadde nådd bunnen i hennes grotte og begynte raskt å øke takten.

– Jaa, mer … stønnet hun og jukket imot som et uvær.

Jeg kjørte den hardt ut og inn og merket at orgasme nummer to var på vei. Det begynte å flimre foran øynene på meg, og jeg klarte ikke å holde igjen lenger. Det kom som en voldsom eksplosjon.

– Litt til, skrek hun. – Jaa, nå gåår det.

Jeg fylte henne til randen med sæd, og vi var begge helt kjørt. Dette var bare litt av det vi opplevde, og vi hadde det skjønt hele natten. Som vi knullet.

Siden den gang har vi vært sammen, og vi har det fremdeles deilig sammen i senga. Men den første gangen var likevel noe helt spesielt.

Scroll to Top