sexnovell

En berusende opplevelse

Det var en fredag for noen måneder siden jeg fikk en telefon på jobben. Det var Tore, en kamerat av meg som spurte om jeg ville ta en tur over til ham i løpet av kvelden. Han fortalte at han hadde møtt ei skreppe kvelden før, og at hun var hos ham nå. – Litt at et støkke, la han ut. – Kåt som bare pokker, så her blir det nok til oss begge. Jeg sa jeg skulle komme, og la på.

Da jeg gikk fra jobben stakk jeg innom Polet, og deretter bar det hjem for å dusje og skifte. Tore hadde nevnt at hun var 20, og jeg gledet meg mer og mer, mens jeg satt der og varmet meg på et par drinker.

Presis klokken syv ringte jeg på hos Tore. Han var i kjempehumør. Jeg gav han polposen. Fra stua lød det fin popmusikk, og der satt hun. Tore hadde ikke tatt munnen full. Hun var virkelig råsexy. Lang, pen og slank, med langt mørkt krøllet hår. Hun var kledd i en hvit stram bluse og trange jeans. Hun var barbent, og gyllenbrun i huden. Jeg ble stående å betrakte en stund før vi hilste på hverandre. Marie het hun. Jeg gikk ut på kjøkkenet for å hjelpe Tore med drinkene. – Det er noe av det kåteste jeg har vært bort i, hvisket han. – Nå skal vi ha det moro. Etter et par drinker har vi henne naken, tenker jeg.

Vi satte oss alle tre i sofaen med drinker, og skåler lett. Det var en munter stemning med fleip og kåtprat om hverandre. Plutselig tar Tore om brystene til Marie og trekker henne til seg. Han holder henne inntil brystet sitt samtidig som han begynner å kneppe opp blusen hennes, og kysser den innbydende munnen hennes. To melkehvite bryster velter frem, de er faste og fine, og i sterk kontrast til den ellers brune kroppen hennes. Det var et opphissende syn, og jeg begynte å bli kåt. Jeg fikk lyst til å ta av henne buksene, men først gikk jeg bort og trakk gardinene for. Marie lå nå med naken overkropp i armene til Tore. Hun pustet allerede tungt og var i en annen verden da jeg trakk buksene av henne. Hun lå nå splitter naken i fanget vårt, og villig sprikte hun med beina, og la det ene bak nakken min. Jeg studerte hele herligheten hennes, og det var et vidunderlig syn. Jeg kjente jeg vokste i buksa, og jeg begynte å kjærtegne innsiden av lårene hennes. Hun vred seg og malte som en katt da jeg nærmet meg skrittet hennes. Tore behandlet brystene, og jeg lekte med den lille trekanten av kjønnshår hun hadde. Hun skrevet enda mer, og jeg så det glinset vått av skamleppene hennes, og med to fingre trakk jeg de tilstede. Det varme rennende hullet åpnet seg for meg, det var et nydelig skue. Hun var full av de deilige saftene, og de herlige duftene slo mot meg. Hender og tunger arbeidet seg nå over hele den fristende kroppen som dirret av opphisselse. Jeg så Tore ta hennes brystvorter mellom tommel og pekefinger, og at han rev og slet i dem så hun hikstet høyt. Da boret jeg to fingre inn i henne med hele sin lengde, og hun kom med noen frydefulle stønn. Nå hadde vi henne dit vi ville. Hun var fortapt nå, en villig fange, som bare lå og vred seg som en ål og som villig lot seg bruke. Hun var innstilt på å ta imot alt. Fingrene mine ble stadig grådigere nå. Jeg hadde fire fingre i den våte fitta, og gjorde ærlige forsøk på å trenge helt til bunns i henne. Hun stønnet og jamret seg mens de hissige fingrene mine gravde og vred seg langt inn i den vidåpne, bløte fitta. – Ta meg, gispet hun. – Vær snill å ta meg. Stemmen var nærmest bønnfallende, men Tore og jeg fortsatte å leke med henne – helt til vi ikke kunne stå imot lenger. Sammen løftet vi henne opp og bar henne bort til gulvteppet, hvor vi la henne ned. Hun strakte ut den nydelige kroppen sin, og vi var ikke sene om å få av oss klærne. Tore var først naken, han spredte bena hennes og trengte brutalt inn i henne. Hun ga fra seg noen stønnende lyder og hadde trukket knærne helt opp til skuldrene nå, så Tore var helt sikkert i helt bunns i henne. Han kjørte hardt og brukte alle musklene i kroppen. Jeg kløp og nuppet i de stive brystvortene hennes, og kysset henne vilt i ansiktet samtidig som hun kastet seg frem og tilbake. – Du skal gjennomknulles, hvisket jeg henne i øret. Hun sa ikke et ord, bare klynket av vellyst. Tores stønn ble til hyl og jeg forstod at det gikk for han, og Maries kropp skalv under utløsningen hans. Nå var det min tur. Jeg skjøv henne rundt så hun ble stående på alle fire. Med begge hender trakk jeg skinkene til side, hun hvilte hode og skuldre mot gulvet, så hennes åpninger lyste stolt opp i luften mot meg. Jeg var sprengkåt, hullet var så åpent at jeg kunne se langt inn i henne. Så var jeg på henne som et dyr. Jeg kjørte kuken ut og inn i stadig økende tempo, jeg presset meg helt inn til skaftet i det varme hullet. Det kom noen slurpende lyder fra den gjennomvåte musa, så skrek Marie, og det rystet i hele kroppen hennes. Det gikk for henne og det gikk for meg i en herlig utløsning, og sammen sank vi om på gulvet svette og våte. Vi ble liggende og hive etter pusten. Marie ble liggende på gulvet mens vi gutta lagde oss noen drinker. Alkoholen begynner å gjøre sin virkning på oss, og Marie er god og pussa. Vi finner ut at vi skal vaske henne, og hun blir med oss ut på badet hvor vi såper inn underlivet hennes og bruker hånddusjen på henne. Hun skrever villig og lar oss holde på, så vi skrur av dusjhodet og fører slangen opp i henne, så spruten fosser ut av henne. Jeg trekker ut slangen og kysser henne vilt i skrittet. Hun er deilig og jeg for reisning igjen. Så la vi henne ned på badegulvet og sprayet musa hennes med barberskum, og satte i gang med å barbere henne. Snart var hun uten et eneste hårstrå, myk og velduftende, og vi kysset og slikket henne på omgang. Marie hadde tydeligvis ikke noe imot denne behandlingen og nøt det hele. Vi fant tilbake til stuen og åpnet en flaske rødvin. Marie var ganske vill nå, og danset med flaska i hånda, mer eller mindre i takt med musikken. Vi blandet oss opp i dansen, og plutselig la vi henne ned på bordet. Der helte vi rødvin i fitta hennes, og drakk som gale hunder. Marie skrek og skalv, og tryglet om å få pikk i seg igjen. Kåte som vi var tok vi henne etter tur en siste gang.

Scroll to Top