sexnovell

Den sommeren jeg fyllte 16

Dette hendte for ganske mange år tilbake. Men fremdeles står denne hendelsen spikret fast i hukommelsen til minste detalj.

Jeg er oppvokst på et gårdsbruk i en temmelig rolig bygd. I alle fall var den det den gangen. På eiendommen vår var det oppført 2-3 hytter. I ferien var de befolket av bymennesker. På to av hyttene var det eldre folk. Men den sommeren jeg fylte 16 år, kom det nye folk på den 3. hytta. Det var et ganske ungt ektepar med en datter på 16 år.

Disse hyttefolkene pleide bl. a. å kjøpe melk fra gården, og slik var det at jeg ble kjent med Marit bare få dager etter at hun og moren kom på hytta for sommeren. De skulle være alene på hytta til faren fikk ferie.

Fordi det var langt til andre kamerater, ble det til at Marit og jeg hang sammen hele dagen. Selv om jeg var naiv og barnslig og syntes jenter var litt dumme, så var det litt spennende å ha en velutviklet jente til lekekamerat.

Vi var på oppdagelsesferd over hele eiendommen og hadde det fint i hverandres selskap. Et sted på eiendommen var det en gammelt utløe ved en liten lysning i skogen. Det var et godt stykke fra husene og lå ganske usjenert til.

Den var ikke i bruk, men fremdeles var det litt tørt, gammelt høy igjen der. Løa lå på en liten slette i skogkanten, og nedenfor den rant det en liten bekk hvor vi pleide å bade. Jeg syntes det var spennende å se på Marit i badedrakt, for hun hadde skikkelige bryster og runde, fine hofter. Hun var i det hele tatt en pen og velskapt jente.

Jeg hadde jo etter hvert fått litt greie på dette med sex, og det var ikke fritt for at jeg av og til måtte skjule det sprengte på i buksa. Men Marit lot ikke til å merke noe.

En dag skjedde det. Som vanlig var vi sammen, og denne dagen satt vi i gresset på en liten bakke like ved låven og bivånet et skuespill nede ved låven.

Det var ei ku som skulle parres, og den gangen brukte man ikke inseminasjon slik som i dag. Nei, det var den gode, gamle stuten på nabogården som skulle i ilden.

Marit hadde lent seg framover og fulgte med på gårdsplassen med halvåpen munn og stive øyne. Oksen sto bak kua og snuste på bakenden hennes. Og for hver gang løftet han hodet og svingte det fra side til side mens han trakk overleppen tilbake og buldret.

Kua sto rolig med hengende hode og ventet. Så reiste oksen seg opp på to og dro seg inn over kua mens den lange pålen fant veien. Så rente han den i sin fulle lengde inn i kua.

Da kom det et langt: Ååå, fra Marit. Hun satt foroverbøyd og pustet hørbart tungt. Øynene var blanke mens hun stirret stivt på oksen. Den bykset på og støtte pålen inn og ut og sank av.

Marit satt et øyeblikk helt stille, men så snudde hun seg mot meg. Har du gjort slik med pikken noen gang? spurte hun rett ut. Jeg fikk plutselig en klump i halsen, så jeg greide bare å riste på hodet mens jeg stirret stivt i bakken.

Kom, sa hun bare og reiste seg og gikk.

Jeg fulgte etter mens mitt indre var i fullt opprør. Alt var bare kaos. Jeg husker ikke hva jeg trodde skulle skje, men jeg hadde i alle fall en påle i buksa der jeg fulgte etter henne.

Vi kom fram til utløa. Hun klatret inn, og jeg fulgte etter. Der inne snudde hun seg mot meg og sa: Jeg vil gjøre slik med deg.

Hun pustet heftig, og med raske bevegelser åpnet hun beltespenna i beltet mitt. Mens jeg sto helt stille på skjelvende ben, skjøv hun buksa nedover og åpenbarte guttelemmet mitt.

Det sto knallhardt og vippende rett opp i været. Og atter kom det et langt: Ååå, fra Marit. Hun tok rundt den og runket den lett. Så stor den er, hvisket hun forundret.

Jeg var ikke så sikker på det. Mens hun holdt rundt den, så hun meg inn i øynene. Spruter du? spurte hun lavt. Jeg ristet på hodet. Da slapp hun meg, stakk hendene opp under kjolen og vrikket av seg trusa. Jeg kan enda huske at den var blå med hvite border.

Så la hun seg ned i det tørre høyet og dro kjolen opp til livet. Jeg trodde jeg skulle kveles da jeg fikk se den mørke og kraftige hårveksten hennes. Så spredte hun bena og lot meg få se hele den lyserøde og glippende sprekken sin. Hun strakte armene mot meg og hvisket at jeg skulle komme.

Jeg sank ned mellom bena hennes, og hun dro meg ned til seg. Hun ba meg stå på albuene over henne, og jeg adlød. Så tok hun tak i staken min og dro forsiktig, og jeg fulgte etter. Jeg kjente at den støtte mot noe mykt, bløtt og glatt. Hun lå med lukkede øyne mens skjedemusklene arbeidet.

Gjør forsiktig som oksen nå, stønnet hun. Jeg skjøv på og kjente at lemmet mitt ble omsluttet av en varm, glatt vegg.

Å, det er godt, nesten jamret hun fram. Og det skal være sikkert og visst at det var. Jeg måtte bevege meg, og dermed var vi i gang. Jeg støtte inn og ut. Hun la bena og armene rundt meg og støtte imot.

Så gikk det for meg, men pålen min var like hard. Så gikk det en stund til, og pålen myknet litt. Men så var den like hard igjen. Marit ynket seg på en øm måte og hvisket innimellom: Ja, jaaa. Men så sperret hun øynene opp og stønnet: Mer, meeer, ja, nå, nååå. Så sank hun sammen og ble liggende som død. Jeg ble liggende stille oppå henne og var litt halvredd. Men så åpnet hun øynene og smilte mot meg.

Var det godt? spurte hun lavt.

Ja, hvisket jeg og nikket ivrig.

Hun klemte armene rundt meg og kysset meg på kinnet.

Det er fint, sa hun. Men du er jo stiv ennå.

Plutselig kom jeg til å tenke på at jeg fremdeles lå med pålen inne i henne.

Legg deg på ryggen, sa hun.

Jeg dro meg ut av henne og gjorde som hun ba om. Så stilte hun seg på kne mellom bena mine og begynte å runke meg med raske bevegelser. Jeg lukket øynene og lå stønnende under henne.

I neste øyeblikk kjente jeg noe som sluttet seg rundt pikkhodet. Og jeg åpnet øynene for å se. Hun hadde tatt pikken i munnen og sugde og slikket samtidig som hun runket meg fort.

Dette ble for mye for meg, og det gikk så sterkt som det aldri før hadde gjort. Det danset røde flekker foran øynene mine, og pusten gikk som en blåsebelg.

Men den myknet, og hun la seg ned ved siden av meg. Lenge ble vi liggende slik før vi kom i tanker om at vi måtte dra hjem før noen begynte å savne oss.

Dagen etter regnet det, så vi var inne hver for oss. Men om kvelden kom hun ned for å hente melken. Vi var for oss selv et øyeblikk, og da ba hun meg komme ned på hytta dagen etter.

Men vent til bussen har gått til byen, sa hun.

Dagen etter ventet jeg utålmodig på at bussen skulle gå. Og den hadde ikke før forsvunnet, før jeg la i vei. Ute var det regn og blåst, og Marit kom straks og lukket opp da hun fikk se meg komme i regnjakke og sydvest.

Mor ville at jeg skulle bli med inn til byen, for hun måtte inn og ordne noe. Men jeg kranglet meg til å bli her, lo hun.

Det er hyggeligere her. Synes ikke du også?

Hun la armene rundt halsen min.

Jo, mye hyggeligere, nikket jeg og holdt rundt henne.

Du skal gjøre det med meg i dag også, hvisket hun med munnen mot halsen min.

Øyeblikkelig fikk jeg vansker med å puste, og pålen svulmet opp nede i buksa. Hun merket det, la hånda utenpå kulen og lo.

Kom, så går vi inn på rommet mitt, sa hun. Vi gikk dit, og der sto det en svær, gammeldags seng. Hun ba meg kle av meg. Og mens jeg fiklet med skjorteknappene, smatt hun raskt ut av kjolen. I bare truse og BH hjalp hun meg av med skjorte og bukse.

Lemmet sto svulmende, og hun lo litt da hun tok rundt det mens hun liksom kjente på det og sa at jeg måtte ikke være så utålmodig.

Nå må du hjelpe meg av meg klærne, sa hun plutselig alvorlig. Ta opp BH’n min, sa hun mens hun snudde ryggen til meg. Jeg fiklet opp låsen med skjelvende fingre. Så snudde hun seg langsomt. Brystene hennes var nydelige. Jeg har hittil ikke i mitt liv truffet noen som har hatt tilnærmelsesvis like fine bryster. De var høye, faste og yppige.

Brystvortene sto rett ut, og jeg husker at jeg syntes det var et nydelig syn. Ved enkelte anledninger hadde jeg sett min mors, og de var temmelig slappe i forhold.

Synes du de er pene? spurte hun. Ja, de er veldig pene, hvisket jeg.

Hun smøg seg inntil meg og klemte brystene mot meg.

Ta av meg trusa også, hvisket hun. Jeg tok tak i truselinnigen og skjøv trusa nedover bena hennes. Så sto vi der nakne, og hun tok tak i lemmet mitt og lot det gli inn mellom lårene sine før vi atter klemte oss inntil hverandre. Hun beveget underlivet svakt en liten stund før hun trakk meg bort til senga. Der la hun seg på ryggen og trakk meg ned til seg. Sug brystene mine, ba hun og ledet hodet mitt mot det ene.

Jeg la munnen over og begynte automatisk å suge og slikke.

Sånn ja, hvisket hun.

Etter en stund begynte hun å bevege hoftene og stønne svakt. Hun dro knærne opp under seg, og litt etter litt gled bena fra hverandre til hun til slutt lå vidt skrevende. Hun la den ene hånda ned i skrittet sitt og beveget den opp og ned. Hun pustet mer og mer høylydt. Plutselig strakte hun ut bena og sa: Nå, Bjørn. Stikk den inn i meg nå.

Jeg la meg oppå henne, og skrevende tok hun imot og ledet meg inn i seg.

Stikk den langt inn i meg, sa hun og bendet seg opp mot meg.

Jeg lot den gli så langt jeg bare greide og presset på.

Sånn ja, det er godt. Nå kan du pule, stønnet hun fram.

Jeg lot den gli inn og ut i et raskt tempo, og etter en liten stund spente hun seg opp i bro mens hun ropte et høyt: Jaaa. Det hadde gått for meg en gang, men pålen inne i hennes varme, våte hule var like stiv. Men hun gjorde som første gangen mens jeg lå på ryggen. Hun sugde og runket den til det gikk for meg. Så la vi tett inntil hverandre og småpratet. Jeg spurte henne om hun syntes det var veldig godt å pule, og hun svarte at det var det beste hun visste.

Jeg lurte på om hun hadde gjort det med mange, og hun svarte at jeg var den andre. Og så kom hun med en fantastisk historie. Da hun var 14 år, ble hun forført av sin musikklærer som hun gikk og tok privattimer hos.

I to år hadde hun vært hans elskerinne, og han hadde lært henne å sette pris på sex. Hos ham hadde hun lært mange ting. Men like før hun reiste på ferie, hadde det blitt slutt, for han skulle flytte til en annen del av landet.

Han var over 30 år, og han måtte bestandig bruke gummi. Derfor var det så godt med meg for jeg slapp å bruke noe. Jeg tenkte ikke noe særligover den historien da, men når jeg tenker på den i dag synes jeg at at den er fantastisk.

Etter en stund begynte vi å bli kåte igjen. Mens hun runket pålen som forlengst hadde blitt stiv igjen, ba hun meg stryke forsiktig med fingeren i sprekken hennes.

Det var da jeg fikk vite om knoppen, og jeg fikk vite at jeg måtte stryke den forsiktig hvis det skulle gå for henne. Etter en liten stund ba hun meg legge meg på ryggen. Hun skrevet over meg, tok lemmet og lette seg fram. Så sank hun ned, jeg ble omsluttet av varmen fra hennes indre.

Hun red meg langsomt mens et salig smil bredte seg over ansiktet hennes. Hun støttet seg med strake armer på brystkassen. Hun gled opp og ned, opp og ned. Brystene hennes duvet lett i takt med bevegelsene, og hele tiden så hun meg dypt inn i øynene. Og da det gikk for meg lo hun en lav latter.

Så la hun seg plutselig fram over meg, og økte takten til små forte bevegelser. Kort etter stønnet hun høylydt. Pusten hennes gikk i raske hiv, og jeg kjente skjedemusklene hennes klemme til rundt meg. I det samme gikk det nok en gang for meg, og det var usigelig deilig. Og så gled jeg ut av henne.

Dagene gikk. Så sant jeg ikke måtte hjelpe til med noe hjemme, hang vi sammen. Ellers fartet vi rundt over alt. Og jeg synes det var rart at ingen reagerte på at vi stakk oss bort så. Det var i alle fall ingen som sa noe. De så vel på oss som unger og det var jo fint for oss.

På høsten flyttet familien utenlands. Faren hadde fått et oppdrag, og han tok hele familien med seg. Neste sommer ble det ingen ting. Da hadde hun med , et, en kjæreste og siden har jeg aldri sett henne.

Men denne jenta, som bare var 2 år eldre enn meg selv hun lærte meg virkelig mye om sex. Og da det siden ble alvor for meg behøvde jeg ikke å fomle og feile, slik det bare var så altfor vanlig den gangen. Jeg kunne!

Scroll to Top