sexnovell

Erotisk deilig hjemkomst

Først må jeg få si at jeg stort sett går på «de rette veier når det gjelder sex». Men noen sidesprang av og til frisker jo bare opp.

For noen måneder siden var jeg innom Oslo på vei hjem fra ferie, pengelens og uten noe sted å overnatte. Det jeg gjorde var å peile inn leiligheten til søsteren min, adressen hadde jeg. Søsteren min, som er 18 år og jobber på et sykehjem i hovedstaden, kunne kanskje hjelpe meg.

Etter å ha vært på reisefot i over tre måneder, så jeg ikke akkurat ut som den pene og pyntelige 20-åringen som jeg egentlig er. Jeg så vel heller ut som jeg hadde frika helt ut. Men jeg kom da endelig fram til adressen og banket på. Gjett om søsteren min ble overrasket. – Er det deg, sa hun. – Du må komme inn.

Jeg ble positivt overrasket da jeg fikk se at hun hadde ei venninne på besøk. Hun het Torunn, og jeg hadde truffet henne sommeren før da hun hadde vært med søsteren min hjem et par dager.

Ettermiddagen og kvelden tilbrakte vi med å drikke noe av det brennevinet som jeg hadde fått med meg gjennom tollen. Jeg hadde i grunnen tenkt å spare det til en annen anledning, men det fikk så være. Torunn og jeg møtte hverandre med et par intense blikk, men noe mer ble det ikke.

I totiden la vi oss til å sove i samme rom alle tre. Større enn som så er ikke leiligheten. Tidlig neste morgen gikk søsteren min på jobb, så nå var Torunn og jeg alene i leiligheten.

Et par timer senere våknet jeg og hørte at Torunn sto i dusjen. Jeg tenkte at det var vel best å komme seg opp, tok på meg bokseren og lånte et håndkle av søsteren min. Før jeg fikk enset meg kom Torunn, som neppe hadde hørt at jeg hadde stått opp, ut av dusjen splitter naken. Da hun så meg, satte hun i et lite hyl og prøvde å dekke seg bak håndkleet sitt. – Nei men hva er det i veien, smukka, sa jeg og gikk bort til henne. Jeg la en hånd på ryggen hennes og ga henne en kjærlig, liten dask på enden.

– Å Lars, sa hun tydelig opphisset. Jeg grep sjansen. Jeg hadde nå fått så ståpikk at hele bokseren holdt på å sprenges. Jeg trakk henne inntil meg, tok håndkleet fra henne og kysset henne på munnen samtidig som jeg lot en hånd gli ned til fitta hennes. Jeg begynte å kjærtegne henne. Hun var helt oppslukt av meg. Og uten et ord frigjorde jeg meg fra bokseren og trakk henne med meg inn i dusjen. Jeg såpet henne skikkelig inn samtidig som jeg kysset henne på ny og på ny og på ny og kjærtegnet henne over alt. Vi dusjet skikkelig, og hun var nå helt fra seg av kåtskap. Jeg tok henne opp i fanget og bar henne inn i senga til søsteren min, kastet meg over henne og begynte å kysse henne over alt. – Å Lars, stønnet hun bare.

Jeg ventet til det rette øyeblikket var inne og satte kukken mot fitteåpningen og presset på. Hun var veldig trang, og jeg nøt å kjenne skjedeveggene hennes mot pikken. Kondom hadde jeg nemlig ikke. Jeg støtte inn, og hun ynket seg og sa: – Jeg digger deeeg, Lars. Jeg kjørte henne skikkelig hardt. Og hun var helt fra seg. Plutselig gikk det for henne, og med høye stønn sprutet jeg sæden inn i henne. Jeg kunne bare ikke trekke meg ut.

En kort stund etter var vi i gang igjen. Vi eksperimenterte en del og fikk brukt oss skikkelig. Klokka tre på ettermiddagen skulle hun imidlertid på jobb, og jeg lovet å holde kontakten og komme å besøke henne ut over høsten. Det har jeg også gjort.

Da jeg noen timer senere satt på toget hjem igjen, var det ikke uten triumf jeg tenkte på den siste fangsten på ferieturen min. Det var den aller beste.

Scroll to Top