sexnovell

Deilig jente – Noveller

Jeg visste at hun ville invitere meg på festen da hun stadig viste tegn på at hun var forelsket i meg. Og jeg ville på ingen måte avslå invitasjonen, for hun var litt av et støkke. Hun hadde nettopp fylt 16 år og hadde langt, brunt hår og de nydeligste øyne en gutt kan tenke seg. Brystene vakte ikke noen større oppsikt, men det så heller ut til at hun hadde det mellom bena.
Hver gang vi var på det samme diskoteket, satt hun og iakttok meg med et lurt glimt i øynene. Men p.g.a. vår sjenanse overfor hverandre hadde ingen av oss tort å gå fram til den andre.
Men så plutselig dukket e-posten opp som inviterte meg. Vil du komme på festen min på fredag?
Jeg sprayet meg under armene, satt håret inn med gel og striglet meg på alle måter. Her skulle det ikke spares på noe når det gjeldt utseendet.

Det var en intens spenning jeg følte da jeg sto ved døra hennes. Jeg kunne høre at festen allerede var i full gang der inne, og jeg trykket nølende på ringeklokka.
Det var hun som åpnet, og aldri i mitt liv har jeg sett noe så nydelig. Det var det deiligste kvinnemenneske jeg noen gang hadde stått en meter unna.
Hun var kraftig sminket i ansiktet, og dette hadde størst virkning på meg. Håret var nyvasket og fint, og hun hadde en kule, lette klær.
Jeg tror at jeg allerede var i den syvende himmel da hun viste meg over dørterskelen. Inne i stua var det et yrende liv.
Noen danset, mens andre satt og kjælte med hverandre.
Bordet var fylt med alle tenkbare slag drikkevarer, så det var bare å ta for seg. Jeg satte meg ned i en stol. Irene, som hun het, blandet en drink til meg.
Jeg kunne tydelig se at hun var beruset da hun satte seg på armlenet på stolen der jeg satt. Prøvende la hun den ene armen sin rundt meg, og jeg ble lammet av hennes hurtige nærgåenhet.
Jeg, på min side, var edru ennå og savnet en lett rus som kunne få meg på nett med henne. Det tok ikke lang tid før jeg hadde fått unna drinken, og Irene var i full gang med å blande en ny.
Da den hadde rent ned, begynte jeg å kjenne en herlig beruselse som førte til at jeg ikke lenger følte meg sjenert.
Snart satt vi og holdt rundt hverandre og pratet sammen som om vi skulle ha kjent hverandre i flere år.
Jeg følte meg både lykkelig og trygg der jeg satt og koste meg med den jenta enhver gutt kunne drømme om. Etter som drinkene rant ned, steg stemningen. Vi ble mer og mer nærgående mot hverandre.
Da jeg kysset de røde, nærgående leppene hennes, begynte reaksjonen å vise seg på andre deler av kroppen min. Snart sto kukken så stiv som en påle, og jeg kjente at jeg måtte ha henne temmelig fort.
Jeg tok mot til meg og spurte om vi ikke kunne gå inn på hennes rom og slappe av en stund.
Irene så på meg med sitt spesielle blikk og sa at det ville hun svært gjerne. Vi gikk inn på rommet hennes, og vi låste døra etter oss så vi ikke skulle bli forstyrret.
Jeg la meg rett ut på senga. Hun la seg ved siden av meg og begynte forsiktig å stryke meg over håret. Så kysset hun meg lett i ansiktet og nedover halsen.
Hun knappet opp skjorta mi og kysset meg på brystvortene. Det er noe som gjør meg gal, og jeg klarte ikke å holde igjen følelsene mine lenger. Jeg stønnet og ynket meg idet hun bearbeidet kroppen min med tunga si.
Jeg tok på brystene hennes utenpå klærne, og jeg kunne kjenne at vortene ble stive. Hun ynket seg, og det var tydelig at hun ønsket å bli befridd for klærne.
Jeg løsnet på beitet hennes og dro den tynne sommerkjolen over hodet på henne. To deilige bryster ble blottet. De var ikke så alt for store, men vortene var runde og fine.
Det gjorde at jeg med en gang følte en voldsom trang til å suge på dem. Jeg sugde og bet det beste jeg hadde lært, og det var lett å se at hun nøt det. Hun lå med åpen munn og stønnet.
Hun spurte om jeg likte å suge andre steder også. Og før jeg visste ordet av det, hadde vi vrengt av oss buksene. Vi la oss i 69-stilling, og jeg slikket rundt i den våte fitta hennes.
Jeg brettet den helt ut slik at jeg kunne stikke tunga langt inn i henne.
Hun viste sin vellyst ved å bite meg lett på kukkhodet og slikke nede ved roten av pikken og på ballene mine. Hun slikket meg til og med i rumpehullet, noe jeg syntes var meget opphissende og deilig.
Idet hun runket kukken min samtidig som hun slikket meg i rumpa, kunne jeg ikke unngå å eksplodere. Sæden rant nedover halsen og brystene hennes. Hun gned det ut over resten av kroppen sin.
Nå sa hun at hun ville kjenne den i fitta si. Men da jeg var temmelig beruset, måtte jeg slappe av i 10 minutter før jeg kunne trå til igjen.
Hun førte hånden ned til det slappe lemmet mitt, og med rolige bevegelser begynte hun å massere den. Det varte ikke lenge før den sto like stiv igjen.
Hun spurte om hun kunne få ri meg, og jeg svarte ja med et sultent blikk. Hun satte seg oppå den stive kukken min og begynte å ri som en elskovssyk hoppe.
Hun stønnet og ynket seg og ropte opphissende ord som de andre på festen trolig hørte. Da hun hylte at det gikk for henne, ble det for mye for meg. Jeg sendte kaskader med sæd inn i den sexsultne grotten hennes.
Vi ble liggende og stønne lenge før vi kom til oss selv igjen. Irene sa at hun aldri før hadde hatt det så deilig i senga. Og hun fortalte hvor høyt hun elsket meg. Deretter sovnet vi tilfreds i hverandres armer.
Dagen etter våknet jeg av at Irene lå og kjælte med kukken min. Jeg ville gå og ta meg en dusj før vi fortsatte, og hun ble med. Vi såpet hverandre inn, skyllet og tørket av hverandre og gikk deretter til senga med nyvaskede og deilige kropper.
Vi startet med å slikke hverandre over alt, helt til Irene spurte meg om jeg noen gang hadde prøvd analsex. Jeg svarte, som sant var, at det hadde jeg ikke. Men jeg sa også at det hadde alltid ligget på lur og fristet.
Hun tok fram en boks med vaselin og smurte inn lemmet mitt. Så la hun seg ned, og jeg presset på det jeg kunne. Hun skrek da jeg støtet til inne i henne, men lystfølelsen tok overhånd etter hvert som jeg pumpet på.
Da jeg samtidig knadde hennes klitoris, ble hun helt vill. Hun ropte at jeg skulle sprute ræva hennes full av den deilige sæden min. Snart kjente jeg kilingen i underlivet, og jeg kom som en foss.
Det hadde gått for henne også, og hun gråt av glede og sa at jeg aldri måtte gå fra henne. Det har jeg heller ikke gjort.
For i dag, et år senere, bor vi lykkelig sammen og utøver våre sexleker hver eneste dag.

Scroll to Top