sexnovell

Amatørknull om sommeren

Jeg er en av de mange som bor i blokk i Oslo. Her har jeg bodd storparten av mitt 25-årige liv. Da jeg var yngre, bodde det en pike på min egen alder i annen etasje. Jeg bor i fjerde. Vi var ikke gamle før vi begynte å fatte interesse for hverandre. Vi dro sammen med andre ungdommer fra nabolaget for å bade. Jeg hadde ikke søsken, og det hadde heller ikke Else.

Vi fikserte lekene våre mer og mer mot sexleker. På dette stadiet var det jo bare nysgjerrighet. Hun brukte alltid så tettsittende klær, så alt kom fram i lyset. Små T-shirts (hun var tidlig utviklet og hadde allerede da bryster, selv om de var små).

Et stykke unna der hvor vi bodde sto det noen gamle hus.

Disse skulle rives. Havene rundt husene var nedgrodde, og på trærne var det pærer om høsten. Om sommeren lekte vi i de store rommene inne i husene.

En del av sommeren ble det til at Else og jeg var mye alene.

Vi dro ut og badet sammen, leste bøker og syklet.

En dag hadde jeg kommet over Elses mor og min egen far i oppgangen der vi bodde. Jeg kunne tydelig høre at de snakket om meg og Else.

– Vi må vel begynne holde et øye med dem så det ikke går for langt, sa de.

Dette fortalte jeg til Else. De voksne holdt tett. En dag endte vi i hagen ved de gamle husene. Vi lå i det høye gresset og så opp på himmelen.

Jeg kan ikke huske hvordan vi begynte å kjenne på hverandre, men det skjedde i hvert fall. Hun fikk buksene sine ned på knærne først. Og slik ble hun liggende og spille ut sine pene, lille kjønnsmunn.

Hun var svakt behåret, og jeg tok på henne der nede og på hennes pupper. Hun fortalte meg at hun ble så rar i kroppen da jeg tok på henne der. Hun likte det godt, og vi utviklet også en slags munnsex. Hun likte at jeg kysset henne forsiktig der nede. Men hun følte seg fort rar, og da var det bare å slutte.

Sommeren gikk, og Else og jeg gled litt fra hverandre.

Først ut på neste sommer kom vi sammen igjen. Hun var da veldig reservert, og hun fortalte meg at hun for første gang hadde gjort det.

Jeg ble bare sittende og måpe, og jeg følte meg veldig grønn.

Så kom dagen. Min dag. Vi endte på det vanlige stedet, og der fortalte hun meg om Tor. Han var hennes to år eldre tremenning fra Trysil.

Han hadde gjort det med henne flere ganger, og hun kunne fortelle at han måtte bruke «dong». Jeg lyttet og følte meg spent der jeg lå og gned meg mot gressbakken.

Hun dro av seg buksene og viste meg alt. Til og med hvor man stakk den inn. Hun ville at jeg skulle ta på henne og bruke fingeren på henne.

Det endte med at jeg begynte å bruke munnen på henne der. Hun vred på underlivet og kløp seg i brystvortene. Hun hadde også noen skjelvinger som godt kunne ha vært orgasme. Hun sa bare at det var godt.

Jeg lå og så på henne, og vi ble liggende å gni oss mot hverandre. Jeg hadde vokst, og hun sa at min tiss var større enn Tors.

Slik var vi sammen en tid, og jeg husker første gangen jeg kom opp i henne. Vi lå som vanlig og gned oss mot hverandre og hodet på min stake var bortom kanten på hennes alltid så våte og varme fittemunn.

Og plutselig gled jeg inn. Hun rykket til, og jeg lot meg gli helt inn. Jeg skulle til å trekke meg ut igjen, for jeg var klar over hvor farlig slik lek var.

– Nei, sa hun. – Jeg vil at den skal være inne bare litt.

Hun holdt meg fast. Og slik ble vi liggende og gynge. Hun laget roterende bevegelser med hoftene. Vi styrte oss så lenge vi kunne, men etter en stund ble det for mye for oss, eller henne. Hun tok nemlig alltid initiativet.

Vi var kommet så langt at vi kan trygt kalle det å knulle. Vi hadde også begynt å kysse hverandre og si pene ting til hverandre. Vi følte oss nesten som voksne.

Slik holdt vi på en hel sommer. Men en dag fikk jeg vite at hun skulle flytte. Vi lovet å skrive til hverandre, men det var jo dømt til å skjære seg.

Men jeg vil alltid huske dette som mitt herligste sommereventyr. Jeg har ikke sett Else igjen siden.

Scroll to Top