sexnovell

Sex Noveller – Dametruse

For seks måneder siden hendte det noe jeg gjerne vil fortelle om. Selv om vi hadde elsket sammen flere ganger før, var det ikke slik som det jeg vil fortelle om nå.
Vi lå i senga og koset oss da jeg plutselig kjente noe varmt og deilig mellom lårene. Jeg reagerte ikke med det samme, men lå og nøt det i fulle drag. Da jeg endelig reagerte, var jeg så kåt som bare faen.
Jeg fikk tatt av ham trusa og tok til å runke pikken hans langsomt. Etterpå lå vi og hisset hverandre godt opp før vi satte i gang. Det begynte med at jeg red han bakfra. Og det var skjønt, for da kjente jeg pikken hans langt inne i fitta mi.

– Ahhh …
Vi holdt på slik en stund før det gikk for han. Da jeg merket at pikken hans begynte å bli slapp i min våte fitte, tok jeg og sugde den stiv igjen. Da den var blitt stiv, la vi oss i 69-stillingen.
Vi tok til med å slikke hverandre, og det var himmelsk å kjenne smaken av sæd og fittesaus. Plutselig kjente jeg at det begynte å rykke til i pungen hans, og han sendte hele satsen inn i kjeften på meg.
– Nam, nam …
Etterpå da pikken hans var blitt stiv igjen, forsøkte vi flere forskjellige stillinger. Det hele varte i 2 timer og 45 minutter.
Da hadde han hatt tre orgasmer og jeg ti.
Og den dag i dag valser han rundt i en svart mini dametruse.

Scroll to Top