sexy

Smoking, underbukse, naken

Det begynte hos en god venn av meg. Det var kona til en bror av min venn som er grunnen til den følgende beretning. Hun var forresten dansk.
Det falt seg slik at vi ble bedt i bryllup alle sammen. Jeg hadde hatt den store glede av å treffe de før omtalte personene ved flere anledninger, så vi var ganske godt kjente.
Ved en av disse anledningene danset jeg med den skjønne, danske. Plutselig var det en som støtte borti oss slik at hun ble skjøvet tett inntil meg. Så tett som vi overhodet kunne komme.

Vi fortsatte å danse tett sammen. Og de blikkene hun sendte meg, kunne love mye. Så kom datoen for det omtalte bryllupet. Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg møtte opp med visse forventninger.
Det var ikke fritt for at jeg ble både glad og overrasket da det viste seg at den skjønne skulle være min borddame. Det ble noen hyggelige timer ved bordet, noe som jeg ikke hadde det minste imot. Hun pludret sitt dansk på en morsom og spirituell måte.
Etter middagen ble salen vi var i ryddet til dans. Det ble servert kaffe og kaker med likør. Etterpå ble det servert drinker, mange drinker.
Vi danset og hadde det meget hyggelig. Jeg tror at jeg kan si at alle var mer eller mindre animert, men ingen var fulle. Stemningen var på topp.
Det var levende musikk, og de som spilte, var veldig flinke. De spilte alt mulig, så det ble ikke et eneste dødpunkt ut over kvelden. Da de hadde spilt en lang stund, gikk de over til å spille tyven, tyven.
I mitt tilfelle ble det til at jeg danset en feiende tango med min borddame. Jeg tok mot til meg og dro henne tett inntil meg. Hun lente den deilige kroppen sin inn mot meg.
Oh, la la, for noen franske fornemmelser jeg fikk. Det viste seg at mannen hennes hadde blitt noe dårlig, så han måtte strekke litt på seg. Gudskjelov, så ble det jeg som var så heldig å få være sammen med henne hele tiden.
Hun fortalte at hun hadde glemt igjen noen saker og ting på hotellet hvor hun bodde, og det var ikke nei i min munn da jeg ble spurt om jeg ville bli med og hente dem.
Vi tok en drosje bort på hotellet, og jeg må si at jeg ble storlig forundret da hun betalte drosjen og sendte den bort.
Det skulle vise seg at hun hadde en baktanke med dette. På rommet begynte hun nemlig ikke å finne fram det vi skulle hente. Nei, i stedet kom hun mot meg og sa: Kjære vennen min. Legg de sterke armene dine rundt meg og gi meg en riktig hard klem og et kyss. Jeg har ventet lenge på at vi skulle få denne anledningen.
Jeg klemte og kysset henne lenge, og det eneste hun sa var fem ord: Du må elske med meg. Vi tok av oss de få klærne vi hadde på oss så fort vi kunne.
Jeg løsnet hekten som holdt den toppløse kjolen hennes oppe, og den gled ned på gulvet. Der sto hun, bare iført en minimal sort truse og BH.
Det gikk med lynets hastighet å få av meg smokingen, sløyfen og skjorten. Jeg løftet henne opp og bar henne som en liten dukke i armene mine for deretter å legge henne ned på senga.
Vi kysset og klemte og ble etter hvert helt ville. Det var ikke noe annet vi tenkte på enn at vi skulle forene oss i et deilig samleie. Jeg tok av henne trusa og BH’n, og min truse forsvant i en viss fart. Undertøyet vårt havnet i en liten haug på gulvet.
Jeg kysset hele den velformede kroppen hennes. Da jeg fant hennes klitoris og slikket den, skilte hun de lange rasebena fra hverandre. Jeg strøk over kjønnet hennes og kjente at hun var varm og våt.
Hun lå urolig og vred hoftene fram og tilbake mens hun hvisket usammenhengende ord. Men jeg oppfattet da så meget at jeg kunne høre at hun sa: Elskede vennen min, nå må du komme inn i meg.
Jeg la meg mellom de slanke bena hennes. Og jeg kjente at hun med et mykt grep rundt mitt bankende kjønnslem førte det inn i sitt fuktige skjød.
Jeg bare presset på og gled langsomt inn i den våte og deilige varmen der inne. Hun hvisket til meg at jeg bare måtte la det gå i henne, for hun brukte pillen.
Da hun hvisket dette til meg, ble alt liksom så skjønt. Jeg skulle få lov til å få henne uten at jeg måtte ha noe på. Ikke måtte jeg ta på gummi, og ikke måtte jeg hoppe av.
Jeg la begge hendene mine rundt de små, varme skinkene hennes og dro henne hardt inntil meg. Lemmet mitt gled helt til bunns i henne. Vi smeltet sammen og glemte alt rundt oss. Vi ga og tok, og hun var som en vulkan under meg.
Jeg er overbevist om at en fransk eller en annen utenlandsk kvinne ikke kunne bli hetere. Når jeg presset meg inn i henne, kom hun mot meg med underlivet. Og når jeg trakk den litt ut av henne, trakk hun seg også litt tilbake. Dette skjønne varte lenge.
Det varte helt til hun med et halvkvalt gisp nesten skrek at det kom for henne. Det skulle komme for meg også. Og etter de siste deilige støtene ut og inn i henne kom jeg, og jeg lot det gå langt inn i hennes varme indre.
Da orgasmen rev i kroppen hennes, kjente jeg klemmingene rundt kukken min. Hun ble stående i en bro under meg.
Etter at vi hadde ligget tett omslynget og hvilt oss litt, var det hun som sa at vi måtte komme oss tilbake til festlighetene så fort vi bare kunne.
Hun var som snarest inn på toalettet, og så kledde vi på oss. Det tok ikke lange tiden å finne fram det hun skulle ha med seg. Vi gikk ned i hotellets resepsjon, og damen bak skranken skaffet oss en drosje.
På veien tilbake betrodde hun meg at hun ofte hadde fantasert om at akkurat dette kunne hende mellom oss. Dette som hadde hendt der oppe på hotellrommet.
Hun sa også at hun hadde tenkt på om jeg kom til å skuffe henne før hun la seg ned med meg. Men det hadde ‘eg ikke gjort. Hun sa at hun ikke ville komme til å angre på det vi hadde gjort. Hun sa at hun ikke ville komme til å angre på det vi hadde gjort, for jeg hadde vært så øm og god mot henne.
Slik som jeg hadde elsket med henne, hadde ingen gjort tidligere. Ikke en gang mannen hennes hadde gjort det så deilig som jeg hadde gjort. Hun hadde ikke trodd at noen kunne gjøre det bedre enn mannen hennes, men nå hadde hun erfart noe annet.
Jeg kysset henne ømt der i drosjen og sa at vi måtte finne en anledning til å treffes igjen slik at vi kunne ha flere slike deilige hyrdestunder.
Vi avtalte at vi skulle si vi hadde sendt bort drosjen så det ikke skulle bli så dyrt på grunn av venting. Og at vi hadde måttet vente lenge før vi fikk en ny drosje.
Da vi kom tilbake til festen, ble vår forklaring godtatt.
Men min gode venn trodde visst ikke på forklaringen. Da vi hadde danset og drinket en stund, hvisket hun til meg at hun hadde lyst og ville gjøre det igjen. Det var heller ikke meg imot.
Først forsøkte vi å komme inn på det rommet hvor alle klærne til gjestene ble oppbevart. Men det var ikke mulig, for min venns falkeblikk var over alt.
Til slutt fant vi ut at vi skulle lure oss inn på dametoalettet og gjøre det sittende der. Og slik ble det. Da vi hadde kommet oss inn i en av båsene og hadde fått av oss de klærne som var mest i veien, kunne vi tydelig høre at det var andre der inne som hadde samme ærend som oss.
Det slapp ut av henne som var i den andre båsen et tydelig hikst. Trolig gikk det for begge to samtidig, slik hørtes det i alle fall ut. Vi hørte de gikk ut av toalettet begge to, men vi hadde ikke tid til å se etter hvem det var.
For før de var ute, var mitt lem inne i hennes deilige og varme indre. Det viste seg at det går an å elske med en kvinne på slike steder også.
Hun satt på fanget mitt med et ben på hver side av mine ben. Hun husket seg opp og ned på mitt stive og struttende lem som gled ut og inn i henne til begges store velbehag. Vi hadde elsket en stund da hun hvisket til meg at det kom for henne på nytt. Det kom også for meg, og vi kysset hverandre da vi fikk orgasme samtidig. Idet jeg kom langt inn i hennes varme indre, kjente jeg på nytt de små sammentrekningene i skjeden hennes.
Hadde jeg ikke kysset henne idet det kom for oss begge to, hadde vi sikkert røpet oss med utrop. Men tiden gikk fort, og vi måtte tilbake til festsalen. Ut i de små timer sluttet gildet, og alle dro til hver sin kant glade og fornøyde etter festen.
Men det var to som var ekstra fornøyde, og det var jeg og min skjønne danske venninne. Min venn og jeg snakker ofte om å dra til Danmark og besøke hans bror, men bestandig rekker han en truende pekefinger opp i været og sier: Da må du ikke bli med hans skjønne hustru og hente saker og ting som den gangen på hotellrommet.
Jeg har tenkt en del på det som hendte den kvelden, og det er noe jeg setter spørsmålstegn ved. Var det for å være en dydens vokter at hans falkeblikk fulgte oss den kvelden? Eller var han misunnelig på meg som var så heldig å få henne til borddame og mere til?
For øvrig skylder jeg å gjøre oppmerksom på at hennes mann som hadde vært dårlig deler av kvelden, kom såpass til hektene igjen at han reiste sammen med sin kone tilbake til hotellet.

Scroll to Top