båt

Sommeren på en tankbåt

Jeg er styrmann i utenriksfart. For noen år siden reiste jeg og min kone Venche sammen på en tankbåt. Dette skjedde en gang vi lå i Bahrain for å laste.
Vi hadde lenge snakket om å prøve å elske sammen med flere menn. Venche hadde veldig lyst til det, og jeg må si at tanken også opphisset meg.
Denne kvelden var de fleste av mannskapet på land på en sjømannsklubb. Vi var om bord og satt på lugaren og koste oss med noen drinker. Vi var i fin stemning og satt og småkjælte med hverandre og var riktig kåte.
Det var en del arabere om bord som vakter, og plutselig fikk jeg den idéen at de kunne knulle Venche. De er alltid ville etter skandinaviske jenter. Jeg foreslo det for henne, og hun var med på den tanken.
Så var det bare å få tak i noen. Venche kledde seg i en tynn T-skjorte uten BH under og et skjørt med minitruse under. Så gikk hun ut på dekk.

Der stod det tre arabere, og hun gikk mot dem med vrikkende hofter og et frekt, innbydende smil.
Jeg så at de stod en stund og pratet, og så kom de mot lugaren. Da gikk jeg inn på badet og låste døra og tok ut nøkkelen så jeg kunne kikke i nøkkelhullet. Køya var rett imot, så det passet fint.
Jeg så at de kledde av henne og tok henne på brystene og fitta. De strøk henne over rompa og inn mellom rompeballene.
Så kledde de av seg, og hun sank ned på kne og tok en kuk i munnen. Mens hun sugde, hadde hun en kuk i hver hånd, og de tok over alt på henne.
Så la de henne skrevende på køya. En la seg over henne, og jeg så hvordan han styrte kuken inn i henne og pulte hardt og vilt.
Da han var ferdig, fikk hun en til å legge seg på rygg, og hun satte seg til å ri ham. Den tredje satt på huk bak henne og strøk henne over brystene. Så bøyde han henne fremover og strøk henne over rompa men den ene handa og brystene den andre.
Jeg så at han stakk en finger inn i rompehullet hennes, og det så det ut som hun likte. Da satte han kuken sin mot rompehullet hennes og presset på. Snart gled den inn.
Imens hadde han som først pulte henne, kviknet til igjen, og hun fikk kuken hans i munnen.
Det ble et vilt ritt, og jeg kunne se på Venche at hun likte det, og at det gikk for henne flere ganger.
Da de var ferdige og forlot henne, lå hun der med skrevende ben og var helt utkjørt. Hun hadde sæd i ansiktet og mellom brystene, og det rant ut av begge hullene.
Jeg hadde kledd av meg mens jeg så på, og nå gikk jeg inntil henne og tørket det meste av henne. Så plasserte jeg henne på kne og tok henne hardt bakfra.
Siden gjentok vi dette flere ganger når det passet slik.

Scroll to Top