sex

Jeg har hatt mange deilige sex-opplevelser med min venninne Sina

Denne opplevelsen gjør meg ekstra kåt når jeg tenker på den. I sommer var vi ofte ute på byen eller ute i båten min. Denne lørdagen satt vi imidlertid hjemme i leiligheten til Sina. Vi koste oss i hvert vårt hjørne av vinkelsofaen og så på CSI. Vi slappet av med beina oppi sofaen. Sina hadde miniskjørt på seg. Dette antrekket gjorde meg som regel hissig på et nummer. Men akkurat nå skulle vi se på tv.

Av og til kikket jeg selvfølgelig på min deilige Sina, brun og fin og sexy kledd som hun var. Da oppdaget jeg at hun satt der og tok på seg selv mellom beina. Idet hun så at jeg så, sprikte hun med beina og viste at der var det ingen truse! Pikken min reiste seg straks. Noe slikt hadde hun aldri funnet på før. At hun kunne finne på noe som var så opphissende uten at jeg trengte å foreslå det, gjorde meg vill av brunst, mens hun brettet ut skamleppene og viste meg en rød, våt og fin fitte, sa hun med et ertende smil at jeg måtte slappe av og se episoden ferdig slik vi hadde avtalt.
Synet av henne som koste med seg selv med miniskjørtet trukket rundt midjen, gjorde meg så kåt at pikken måtte frem. Og frem kom den. Det nærmest verket i den. Den sprengte slik på at den ikke kunne være i buksen. Sina slikket seg rundt munnen, og jeg hørte at hun ble kåtere etter som det plasket i fittesaftene.
Vi prøvde å følge med på tv’en begge to. Men det var ikke til å unngå at enkelte bruddstykker forsvant mens vi kikket på hverandre med ujevne mellomrom. Jeg kjælte og ronket pikken min mens hun masserte klitten sin. Av og til stakk hun et par fingre langt opp i seg og sukket dypt. Det var tydelig at hun nøt det. Det samme gjorde jeg. Fantastisk å onanere til et pornoshow mens artisten satt en meter fra meg – samtidig som jeg var glad i henne og kjente henne fra andre situasjoner. Det ble ikke sagt mange ordene. Men da jeg nærmet meg og ville være med og ta på henne, sa hun: – Skal du ikke se på CSI da? Hun slikket seg forførerisk rundt den røde truten mens hun dro opp T-skjorten over brystene og masserte dem like kjælende. Jeg holdt på å bli gal av synet. Det verket i pikken, men samtidig var dette synet fantastisk godt. Jeg pinte tilbake utløsningen som bare steg og steg.
Etter hvert virket det som Sina fullstendig hadde glemt tv’en. Hun vred og buktet på seg. Hun snudde seg med baken til meg. Hånden med mørkerøde lange negler kom opp mellom beina nedenfra. Hun fant frem til hullet der bak og befølte det samtidig som hun sprikte med rompeballene. Det var svært så opphissende å se henne ta på seg selv akkurat der hvor jeg ikke hadde sett henne før. Den lille rosetten ble befølt, og en finger ble forsiktig lirket inn. Hun ynket seg, men sukket og sa hvor godt det var.
Jeg hvisket at nå greide jeg snart ikke å holde meg tilbake lenger. Da vred hun seg tilbake på ryggen, la seg til rette med høyre hånd over fitta og venstre til å kjæle med brystene. Høyre hånd masserte med raske bevegelser lystknoppen hennes. Hun sukket og stønnet, og det plasket fra kåtsaftene som nærmest rant ned i sofaen fra henne.
– Jonas, nå lar vi det gå samtidig. Jeg må ha utløsning nå, hylte Sina. Svaret kom raskt fra meg. Jeg var på toppen – minst. Et par raske drag – og pikken ga fra seg alt den hadde. Trefire dråper landet på Sinas mage.
Sina hylte og vred seg i orgasmens rus mens hun ropte: – Jonas, stikk pikken inn i fitta mi. Jeg må ha noe inni meg.
Jeg la meg over henne, styrte kuken inn i den vidåpne, våte fitta. Jeg pumpet i vei med en pikk som fortsatt var stiv etter utløsningen. Sina hylte og klorte, buktet og vred på seg. Hun kastet på hodet, og svetten silte av oss begge. Jeg veltet meg av henne. Jeg dro et pledd over oss og Ia henne i armen min, og begge sovnet vi med tv’n på.
På grunn av mitt arbeid ser Sina og jeg hverandre sjelden i vinter-månedene. Da er det godt å ha slike deilige sexopplevelser å tenke på mens frøken Høyre gjør jobben sin.

Scroll to Top