sexnovell

SexNoveller – Vibeke

Dette hendte på tampen av skoleåret. Jeg nærmet meg slutten på mitt første år på gymnaset, og jeg var i grunnen ferdig med den teoretiske delen av pensumet. Det som sto igjen, var det som kan samles i et ord, nemlig festing.
Og festing skulle det bli, om ikke så mye for min del. Allerede før festen var kommet skikkelig i gang, hadde jeg oppnådd å få øyekontakt med en av de skjønneste på hele skolen.
Det beste var at hun ikke så ut til å ha det minst imot at jeg frekt og freidig lot blikket mitt dvele ved de støte, yppige brystene, eller ved de deilige hoftene hennes. Det var Vibeke, som hun het, som tok det første skrittet.

Med utfordrende steg og med et smil på leppene kom hun bort til meg og sa lekende: Kom, så bader vi!
Jeg svarte selvfølgelig ikke nei og hånd i hånd sprang vi ned til en liten strand som lå godt skjult fra de festende.
Kvelden var varm og stille, og det eneste vi kunne høre var bølgene som slo mot land. Vi kunne også høre det fjerne stisett fra de festende.
Vibeke sto med brede ben og armene rundt halsen min.
Med eggende bevegelser klemte hun hoftene mot staken min som banket nede i buksene. Hun sa med sin slørete o.lett hese stemme: Jassa, duttebassen er kåt på lille Vibeke? Det må vi se å gjøre noe med, ikke sant?
Med en rask bevegelse vrengte hun av seg den lette sommerkjolen. Hun hadde ingen ting under den. Med blikket stivt festet på den helbrune kroppen hennes fikk jeg vrengt av meg de trange klærne.
Så gjorde hun tegn til at jeg skulle legge meg ned. Det var tydelig hva hun ville. Og uten å kaste bort mer tid stilte hun seg på alle fire over meg slik at jeg så rett inn i den vidåpne fitta hennes mens hun begjærlig gapte over den stive kukken min.
Jeg stønnet høyt av nytelse da hun med leppene stramt omkring staken begynte å bevege hodet opp og ned. Mens hun holdt på med dette, slikket jeg henne mellom fitteleppene.
Jeg lot tungen gli fram og tilbake i skrittet hennes før jeg lystent stakk den inn i det sausvåte hullet og lot den virvle rundt der inne. Idet jeg begynte å suge på den blodfylte klitorisen hennes, presset hun en finger inn i endetarmen min.
Jeg gjorde det samme med henne. Og uten nevneverdig ømhet fingerpulte jeg henne så raskt jeg bare kunne. Dette hadde sin virkning. Med et smask slapp hun kukken ut av munnen og satte i et lite skrik.
I samme øyeblikk sendte jeg satsen av gårde. Hun ble tilsmurt i hele ansiktet og på de faste og erigerte brystene sine. Lynraskt gled hun av fingeren min, veltet seg på ryggen og spredte bena.
Hun presset fitta og underlivet mot meg mens hun stønnet:
Pul meg. Skynd deg og sett den digre kukken din inn i fitta mi. Knull meg hardt!
Raskt la jeg meg over henne og fant hullet. Jeg pumpet i vei mens jeg knadde de digre brystene. Vi lot tungene våre møtes i vill brytekamp.
Hun skrek høyt og jukket i vei det beste hun kunne da jeg kjørte kukken til bunns i hennes surklende, våte hull. Da hun skrek: Bedekk meg, ta meg, kjente jeg at jeg ikke hadde lenge igjen.
Og da Vibeke ristet voldsomt i en orgasme, svartnet det for meg. Salve etter salve med varm sæd ble pumpet inn i den klissvåte fitta hennes.
Utmattet og slappe ble vi liggende i sanden. Med ett hørte i stemmer, og splitter nakne og i panikk stupte vi oss i sjøen. Det kjølige vannet gjorde underverker.
Forelskede smilte vi tilbake til den hylende horden inne på land. Det sto tydelig skrevet i den opprørte sanden hva vi hadde gjort.

Scroll to Top