sexnovell

Sex noveller – Ulovlig knull

Dette skjedde for mange år siden. Opptakten til det hele begynte på en dansefest i hjembygda mi. Det var en dame i bygda jeg lenge hadde gått å vært småforelska i, men jeg visste at hun var gift med to barn.

På denne festen var jeg sammen med to kamerater. Vi skulle ut og ta en dram, og like utenfor døra stod dama jeg hadde et godt øye til. Da vi gikk forbi henne spurte jeg henne om hun ville være med inn og få seg noe sterkt, og til min store glede svarte hun ja takk. Vel, vi tok drammen og kameratene mine ville inn igjen. Jeg var litt rådløs om hvordan jeg skulle gripe situasjonen an, men DET slapp jeg å tenke lenge på. Liv la nemlig armene rundt meg halsen min og kysset meg vilt. Vi tok og klinte en stund og pratet om ditt og datt. Til slutt kom det fram at mannen hennes var på jobb hele uka, og det ble bestemt at jeg skulle komme bort til henne onsdagskvelden i 22-tiden. Jeg syntes tiden gikk altfor sakte til onsdag, men endelig sto jeg utenfor døra i huset hun bor i. Klokka var litt over tida, så jeg presset på ringeklokka. Sant og si var jeg litt spent om hun ville åpne i det hele tatt. Men plutselig sto hun i døra, og jeg synes hun var vakrere enn noensinne. Hun ba meg komme inn, vi gikk inn i stuen og på bordet sto en flaske likør og to glass. Jeg satte meg i sofaen og hun skjenket i glassene og satte seg ved siden av meg i sofaen. Plutselig var vi i armene til hverandre i et og krevende kyss, og nå utviklet tingene seg raskt. Vi dro av hverandre klærne til vi satt i bare undertøyet, og kukken min hatt vokst seg til sin fulle lengde. Til slutt orket jeg ikke vente lenger. Jeg la Liv på ryggen i sofaen, og tok av henne den lille trusen som skjulte hele herligheten. Jeg la meg over henne og trengte inn i hennes herlige, våte fitte.

Hun ynket seg av vellyst, og jeg så stjerner. Så deilig var det å knulle henne. Det tok ikke mange sekundene før jeg kjente at jeg skulle komme, og jeg forstod at det gikk for Liv også. Med ett eksploderte hele verden rundt meg i den skjønneste orgasmen jeg noensinne har opplevd. Vi reiste oss opp i sofaen, og ble sittende og småkline og ta noen drammer. Den ene hånda til Liv lå på pikken min, og det varte ikke lenge før manndommen min stod i giv akt igjen. Liv tok meg i armen og dro meg inn på soverommet, og det skulle vise seg å bli et knull jeg aldri kommer til å glemme. Vi holdt på til klokka fem om morgenen, og da måtte jeg dra rett på jobben. Den hardeste arbeidsdagen jeg noensinne har hatt!

Scroll to Top