sexnovell

Knull i Hellas

Sist sommer var vi en gjeng på 8 stykker som dro på ferie til Hellas. Vi var to par og fire frilansere da vi startet, og fire par da vi kom hjem. Det er vel nesten uunngåelig da man bor så tett innpå hverandre en måned.

Jenta mi, Lena, og jeg fikk oss mange koselige stunder. Det er en av episodene fra den første perioden jeg her vil fortelle om.

En av de første dagene på denne øya bestemte vi oss for å gå en tur fra hotellet vi bodde på inne i byen og sørover øya. Antrukket i bikini og shorts la vi i veg. Etter få minutter var vi ute av byen og fortsatte langs strendene.

Her viste det seg at det var mange lekre damer uten hverken under- eller overdel.

Vi følte oss etter hvert svært så godt påkledd i varmen, og etter en kort stund tok Lena også av seg på overkroppen.

De store, faste brystene hennes lyste så å si opp. Ennå var de nokså hvite. Videre på turen kom vi forbi mer usjenerte strender der antallet badende var mindre. Eller for å være helt nøyaktig, bare oss to.

De var sikkert dradd dit for å bade, men etter hvert hadde de fått andre interesser… Utsikten gjorde at shortsen min begynte å bli mindre. Eller var det kanskje noe annet som holdt på å skje?

Jeg så at Lena fikk visse reaksjoner også, og det var å håpe at vi fant oss en bit strand for oss selv. Vi gikk forbi en klippe til, og der lå den. Bukten var ikke stor, kanskje 70-80 m bred og med fin sand.

Lenas bryster beveget seg vidunderlig da vi nærmest småhoppet ned den bratte skråningen. På vei ned måtte jeg virkelig konsentrere meg for ikke å trå feil.

Vel nede tok det ikke lang tid før plaggene våre forsvant. Lena har fine pupper, men hennes fitte er ikke borte den heller. Den mørke trekanten er en velfrisert avslutning på en nydelig, flat mage. Baken hennes er akkurat passe stor og god og holde rundt.

Vi la oss ned ved siden av hverandre i sola, og Lena ba meg smøre seg med sololje. Jeg begynte pent og rolig med halsen og skuldrene. Da jeg kom til de lyse, runde brystene hennes, tok jeg meg ekstra god tid slik at hun ikke skulle bli brent der i hvert fall…

Brystvortene sto stive da jeg fortsatte nedover magen hennes. Senere behandlet jeg hoftene og lårene på samme måte, og det var ikke fritt for at hun begynte bli urolig der hun lå.

Så var det min tur til å bli beskyttet mot solstrålene. Jeg la meg godt til rette på ryggen, og det var deilig å kjenne de myke hendene nedover kroppen.

Da hun kom til skrittet, var det ikke til å unngå at pikken min ble ganske stiv.

– Denne må vi passe svært godt på, sa hun og brukte unødvendig lang tid på å smøre den inn.

Da hun var ferdig, la hun seg ved siden av meg igjen. Men hånden lot hun være igjen i skrittet mitt. Hun kjælte med hårveksten der nede, og det var farlig godt da hun rusket i hårene på testiklene.

Etter hvert hadde jeg blitt temmelig opphisset og skulle til å legge meg nærmere henne da hun ville bade. Ute i vannet omfavnet vi hverandre og lekte i bølgene. Hun satte seg rundt hoftene mine der jeg sto i vann til livet.

Lemmet mitt gled av seg selv inn i den våte åpningen, og hun tredde seg godt inn på det. De kraftige bølgene gjorde at jeg nesten mistet balansen flere ganger. Og disse bevegelsene var fantastiske der vi ble gnidd mot hverandre hele tiden.

Etter en stund gikk vi lenger inn mot land og la oss ned slik at bølgene slo over våre nakne kropper mens hodene lå over bølgenes rekkevidde. Jeg la meg oppå Lena mens jeg stadig hadde lemmet inni henne. Så begynte jeg å knulle henne i lange drag.

Det skulle ikke mye til før hun skrek og kom i en voldsom orgasme. Jeg holdt ikke ut lenger jeg heller og sprutet inn i henne. Det var utrolig godt å ligge der i vannskorpa tett inntil henne og kjenne bølgene slå over kroppen.

Vi gjennomførte et par knull til på stranda den dagen før vi ruslet tilbake til hotellet. Den kvelden var det litt ømt i baken når jeg satt og tenkte på hvordan det var å knulle.

Scroll to Top