sexy

Sex minner fra militæret

Vi var seks gutter som delte rom der oppe i leiren i Kirkenes.

En kveld da vi satt og kjedet oss, ringte telefonen. Det var NK’en «Poter» som spurte om et par-tre stykker kunne komme og hjelpe ham med å tapetsere i hjemmet hans.

Jeg fikk med meg et par stykker, og vi gikk ned til Poter som bor ca. fem kilometer fra leiren. Da vi kom dit, var Poter gått ut en tur. Det var bare den 40 år gamle fruen hans som var inne.

Hun fortalte oss at mannen hennes måtte dra ut i et viktig ærend og at han ikke skulle komme hjem før dagen etter. Men dersom vi gadd, kunne vi bare begynne å tapetsere. Hun skulle også hjelpe til. Dette hørtes jo greit ut, syntes vi.

Da hun skulle henge opp de siste remsene, kom jeg til å se mellom bena hennes mens hun klatret opp gardintrappen. Jeg så at hun var dyvende våt, og jeg kunne ikke dy meg for å legge hånda mi i skrittet hennes.

Først kvakk hun til, men så glemte hun hele tapetseringsarbeidet og kom ned til meg. Det endte i en heftig omfavnelse. Hun spurte om jeg ikke kunne hjelpe henne, for mannen hennes var nesten impotent.

Jeg nikket og fikk bare gryntet fram et ja til svar, så tent var jeg. Jeg gjorde tegn til de andre at de måtte gå. Men hun protesterte og forklarte det med at hun hadde en forferdelig trang til å knulle.

Hun satte på noe deilig musikk og begynte å framføre det rene strip-tease-showet foran oss. Plutselig stoppet hun og spurte om vi ikke kunne runke mens hun så på. Imens strippet hun.

Da hun hadde fått av seg trusa, sprutet den første. Hun ropte at han skulle stoppe og komme bort til henne og sprute ut over hennes store pupper i stedet. Vi sprang fram og runket som besatte, og plutselig sprutet vi samtidig ut over de store, deilige puppene hennes.

Hun klinte sæden ut over seg og la seg i en slik stilling at hun kunne suge meg og massere de to andre samtidig. Vi fikk øyeblikkelig ereksjon alle mann.

Så ba hun meg om å ta seg bakfra mens Kåre skulle inn i henne forfra. Hun sokket Jens samtidig. Det ble sokking og puling i et utrolig tempo, og det gikk for henne 16-17 ganger før det hadde gått for oss tre.

Det ble den rene dammen på det persiske teppet. Etter dette slappet vi av et øyeblikk før det var på’n igjen. Nå kom hun fram med noen ridepisker, og hun ba Kåre piske seg på baken mens hun red meg og sugde Jens.

Plutselig hørte vi et brøl, og der sto Poter i døra. Først ble han helt hysterisk, men så sa han at det var greit dersom han fikk pule Kåre i rumpa.

Da vi helst ville slippe kakebu og refs, måtte Kåre bare gi etter. Poter sprang ut på kjøkkenet etter en boks med spenefett og vrengte av seg buksa mens han ba Kåre om å legge seg framover bordet.

Vi hørte Kåre sette i et vræl da Poter brøt den svære kukken inn i rumpa hennes. Men vi så også at befalsfruen ble helt fra seg av kåthet, og vi måtte ta henne bakfra på skift.

Det ble sokking og puling hele natta, og vi fikk lov til å sove på stuegulvet til Poter. Neste morgen beordret han oss til ikke å si noe til noen, og kanskje vi kunne få oss en omgang til.

Men så måtte vi springe opp til leiren for å rekke reveljen. Det gikk ei uke, så var Poter oppom og spurte om vi ikke ville hjelpe ham å tapetsere mer. Det kunne vi, men måtte bare vente til Kåre hadde grodd skikkelig bak.

Scroll to Top