sexhistorier

Min seksuelle debut

Min søster, Hanne, spurte meg en dag om jeg kunne stikke bort til hennes venninne, Pernilla, med noen penger hun hadde lånt av henne.

Jeg var 16 år og fryktelig forelsket i Pernilla, så det var ikke meg imot å gjøre denne tjenesten. Pernilla var 19 år og veldig pen. Hun hadde store fine bryster, og en kropp som selv Pamela ville misunne henne.

Da jeg ringte på døren, hørte jeg hennes muntre stemme inne fra leiligheten: – Et øyeblikk bare. Et minutt etter åpnet hun døren bare iført en morgenkåpe. Håret hennes var bløtt, så jeg forsto at jeg hadde forstyrret henne i dusjen.

– Unnskyld at jeg forstyrrer deg, stammet jeg frem. – Men Hanne har sendt meg over til deg med de pengene hun har lånt.

– Bare kom inn, Tore, sa Pernilla. – Du har vel ikke så dårlig tid at du må løpe med en gang? Eller skal du møte kjæresten din?

– Nei, jeg har hverken dårlig tid eller noen kjæreste, sa jeg og gikk inn.

– Vil du ta en kopp te med meg? Jeg har akkurat satt på vannkokeren.

– Ja takk, stammet jeg frem. – Om det ikke er til noe bry for deg.

Jeg beundret Pernillas kropp der hun fant frem tekopper fra seksjonen. Badekåpen hennes strammet seg tett inntil hennes kropp. Åh, så skjønn hun var. Jeg filosoferte om hvordan hun så ut naken. Uten en tråd måtte Pernilla være verdens skjønneste, fant jeg ut. Tenk å få ha en slik skapning i sine armer. Få kjenne på de store brystene hennes og stikke pikken sin i hennes aller helligste …

– Hva drømmer du om da, Tore, sa Pernilla mens hun bøyde seg over meg og skjenket teen. – Ikke noe spesielt, stammet jeg frem og rødmet over å bli tatt på fersken mens jeg tenkte på hennes fitte og andre edle deler. Pernilla satte seg ned i sofaen og krøket bena oppunder seg. Badekåpen gled et stykke oppover lårene hennes. De var hvite som melk, så jeg. – Jasså. Du har ingen kjæreste Jeg trodde alle på din alder hadde det, sa Pernilla og lo. – Da jeg var 16 år, var jeg ingen uskyld og hadde hatt mange gutter i min seng. Har du ligget med en jente noen gang, Tore? – Æh, nei, stammet jeg frem. Men, men … jeg har lenge hatt lyst. Jeg har aldri hatt noe tak på jentene. Jeg er vel for stygg, stammet jeg fram, overrasket over mine betroelser til den jenta jeg var forelsket i. – Kom og sett deg i sofaen ved siden av meg, sa Pernilla og klappet på den ledige plassen.

Jeg skjønner ikke hvordan jeg kom meg til sofaen, men plutselig var jeg i Pernillas armer. Hun dro meg over seg og kysset meg med et voldsomt begjær. – Stakkars deg, sa Pernilla mellom kyssene, – som aldri har fått oppleve en jentes deiligheter. Vil du elske med meg? – Pernilla, Pernilla… var det eneste jeg fikk stammet frem. Pernillas hender gikk på vandring over hele min kropp. Pikken min ble stiv av denne opphisselsen. Pernillas hender fant frem til min stive pikk, småkjælte med den utenpå buksa. Åh, så deilig det var å kjenne hennes kjælne fingre over pikken. Hendene mine fant frem til hennes åpning i badekåpen. Jeg kjente en varm, myk kvinnehud og følte meg frem til hennes bryst. Jeg masserte og kjælte med det som en gal. Var liksom redd for ikke å få kjenne nok på dem. Pernilla smøg seg ut av mitt favntak og sa: – Legg deg ned på sofaen. Jeg skal kle av deg. Kle deg naken. Like naken som meg selv.

Med en håndbevegelse smøg hun seg ut av badekåpen, og med ett var hun splitter naken. Hun var skjønn. Mye deiligere enn jeg kunne drømme om.

Pernilla nesten dyttet meg ned i liggende stilling. Hun satte seg skrevende over meg og begynte å kle av meg. Da hun endelig hadde plukket av meg hvert eneste klesplagg, reiste hun seg opp og beundret min nakne kropp. Det blinket av begjær av hennes øyne. Hun satte seg ned på kne og begynte å kysse min stolte stake. Det gikk ilinger gjennom hele kroppen min da hennes tunge lekte over hodet. Det var så deilig at jeg var nær ved å sprute i munnen hennes. Hun merket det, for hun sluttet straks med munnsexen.

Hun tok tak i mine hender og dro meg med inn på soverommet sitt. Hun nærmest kastet meg på sengen før hun satte seg oppå meg og spiddet seg selv på kukken min. Hun gynget med underlivet som en besatt og stønnet voldsomt. Hun vrikket og vred på underlivet, og jeg skjønte at hun var nær ved å gå i oppløsning. Jeg presset pikken lenger opp i hennes bløte, varme fitte, helt til bunns. Hun begynte å stønne, nærmest gurgle mens det rykket i hennes underliv. Hun fikk en voldsom orgasme. Men hun var ikke fornøyd med dette. Hun la seg med sprikende ben på ryggen og dro meg over seg. Hun førte min stive pikk med stødige hender inn i sin grotte. Åh, så deilig det var å kjenne hennes varme kjød rundt min pikk.

Jeg begynte å jukke på henne med sakte, rolige tak. Ut og inn, ut og inn. Jeg hadde tenkt å ta det med ro slik at jeg fikk pule henne lenge, lenge. Men da hennes myke fingre fant veien til balla og begynte å leke kjælent med kulene mine, klarte jeg ikke å holde meg lenger. Med kraftige tak pumpet jeg henne full med min sæd. Det var så deilig at jeg var nær ved å besvime. Det ble også for mye for Pernilla, for på ny begynte hun å rykke til i underlivet og skrek: – Åh, åh. Det kommer for meg igjen, Tore. Stikk pikken din så langt inn i meg som mulig. Åh, åh, så deilig du er, Tore. Dette må vi gjøre mer en annen gang.

Men det var visst bare prat.

Scroll to Top