sexy

Min første kjærlighet

I min grønneste ungdom var det helst jenter og motorsykler som sto i hodet på oss gutta. Biler var ikke å tenke på, de var forbeholdt sønner og døtre av de såkalte veletablerte i samfunnet. Vi andre kunne til nød greie å kjøpe oss en motorsykkel etter mange års sparing. Jeg hadde spart like fra konfirmasjonsalderen. Og da jeg fylte 18 år, hadde jeg skrapt sammen såpass at jeg kunne kjøpe meg en sykkel samt å få meg lappen. Oppkjøringen gikk som en drøm, og da var det bare å anskaffe sykkelen. Jeg reiste til byen og kjøpte meg en der. Jeg var glad, for nå var jeg kommet i den heldige stilling at jeg kunne forflytte meg dit hvor det var fest i helgene.

Det var ganske lett å få fatt i jenter når en hadde motorsykkel. Det var mange av de såkalte eksosrypene som var mer enn interessert i å sitte på med oss. De fleste av dem var med på en tur i buskene også og lot oss få det vi var ute etter. Jeg fikk meg plenty med fitte p.g.a. motorsykkelen. Vi var en hel gjeng som holdt sammen, og alle hadde vi med oss kåte og ville jenter.
Det hendte at vi klarte å kjøre hjem flere stykker i løpet av en natt. Så om vi ikke fikk napp med den første, ble det alltids en råd.
Jeg husker spesielt godt ei jente fra byen som jeg traff på en fest. Henne hadde jeg mange uforglemmelige stunder med. Hun var en av dem som ikke slapp noen i buksa på sey første og andre gangen. Det måtte ekstraomganger til for å beseire henne. I mine øyne gjorde dette henne enda mere attraktiv. Jeg var litt lei av dem som la opp fitta si for den første og beste.
Unni, som denne jenta het, kom jeg i snakk med en gang på et utested ikke langt fra der jeg bodde. Hun og noen venninner lå i telt ikke langt fra festlighetene. Første gang jeg så henne, sto hun og venninnene hennes like nedenfor scenen, og jeg falt pladask. Hun var så nydelig at jeg kan ikke finne ord for det. Hun var slank og hadde en holdning som en dronning kunne misunne henne. Jeg er vanligvis impulsiv, men nå gikk jeg lenge og lurte på om jeg skulle spørre om hun ville danse.
Etterhvert tok jeg mot til meg og fikk henne ut på dansegulvet til en kjapp og fengende låt. Hun kom smilende inn i armene mine, og sammen danset vi ut på gulvet. Hun var meget god til å danse, lett som en fjær å føre, og hun fulgte mine klossete bevegelser med letthet. Noen danseløve var jeg ikke, og det var vel grunnen til at jeg betenkte meg på å by henne opp. Men slik som hun danset, fikk hun selv meg til å føle meg som en danseløve. Jeg fikk ikke anledning til å snakke med henne under dansen, for jeg hadde mitt fulle hyre med selve dansingen.
Da sangen var slutt, ble hun heldigvis stående ved siden av meg, og jeg begynte å snakke med henne.
– Jeg heter Henrik, sa jeg.
– Unni her, svarte hun.
Vi ble stående å snakke om forskjellige ting. Etterhvert kom det nok en sang som vi ikke kunne stå stille til. Det var ikke fritt for at gutten nede i buksa begynte å røre på seg ved tanken på henne. Men jeg tenkte på alt annet enn Unni og hennes fitte for å få den ned igjen. Jeg var livende redd for at hun skulle kjenne hvilken tilstand jeg var i. Jeg ville ikke skremme henne fra meg. Vi danset oss gjenneom hver eneste sang og kom hverandre nærmere for hver sang. Da det ble annonsert at det var siste dansen, tok jeg mot til meg og spurte om jeg kunne få kjøre henne hjem på motorsykkelen min.
– Jeg ligger i telt ikke så langt herfra, så for den saks skyld kan jeg godt gå. Men hvis du er snill gutt, kan du få følge meg, sa hun.
Jeg ble så glad for svaret hennes at jeg knapt visste hvilken fot jeg skulle stå på. Det var så fint vær at jeg dristet meg til å foreslå en liten kjøretur. Hun dro litt på svaret, men endelig sa hun sa. Da vi kom ut dit sykkelen sto, satte vi oss oppå og kjørte.
Det var en fin høstkveld med tusenvis av stjerner og fullmåne som lyste opp himmelen. Men med en liten tilleggsbemerkning om at hun ikke ville ha noen motorstopp. Jeg la turen til en forholdsvis lite trafikkert vei, for jeg hadde mine baktanker med det. Da vi hadde kommet til den mest usjenerte delen av veien, stoppet jeg sykkelen og sa: – Jeg har fått trøbbel med bensintilførselen. Men jeg var litt lattermild i stemmen, så hun forsto at det var en spøk.

– En pust i bakken og en røyk må vi vel kunne ta, sa jeg. Og det var hun enig i.
Jeg fant fram tobakken, og vi laget oss hver vår rullings som vi tente på. Da sigarettene var opprøkt, la jeg armene rundt henne og trakk henne inntil meg. Hun strittet ikke imot det minste, så jeg våget meg til å kysse henne. Jeg stakk tunga mi inn i munnen hennes og krøllet den rundt hennes. Slik ble vi sittende meget lenge. Omsider våget jeg meg til å kjenne på brystene hennes. De var faste og fine og passet akkurat inn i håndflatene mine. Hun likte visst knaingen min godt, for hun sukket av velvære. Da jeg forsøkte å arbeide meg nedover mot hennes aller helligste, sa hun bestemt nei. Hun grep meg over hånden og førte den vekk. – Nå må du huske hva du lovet meg for vi kjørte på tur, sa hun.
– Ja, det har jeg ikke glemt, sa jeg. – Men du frister meg over evne.
Hadde det vært en av de mange dusinjentene, hadde jeg ikke latt meg stoppe så lett. Men med Unni var det noe annet. Hun var ei som måtte behandles med silkehansker skulle en ha en sjanse til å komme i buksa på henne. Derfor startet jeg opp sykkelen og kjørte mot teltet. Da vi kom dit, kysset jeg henne god natt og avtalte et møte med henne dagen etter. Så kjørte jeg hjem, glad og fornøyd. Da jeg hadde lagt meg under dyna, måtte jeg mane henne fram i tankene og ta meg en håndjager. Det var ikke måte på hvor mye vi pulte og koste oss i min fantasi. Og jeg håpet inderlig at det skulle bli virkelighet. Jeg drømte om Unni hele natten, og neste morgen våknet jeg med klister mellom lårene. Jeg spiste en bedre frokost og ventet på at klokka skulle bli så mange at jeg kunne kjøre ut til teltet og hente henne.
Endelig, endelig kunne jeg kjøre ut til teltet og hente henne. Hun tok imot meg med et smil og var meget glad for at jeg kom. – Jeg var litt i tvil om hvorvidt du ville komme, sa hun. – Siden jeg ikke ga deg det du så gjerne ville ha. – Hva tar du meg for, svarte jeg og trakk henne inntil meg. Jeg ga henne en klem og sa at jeg ikke bare var interessert i henne på den måten. – Kom, så kjører vi inn til sentrum og får oss en bedre middag, foreslo jeg. Det så ut til at hun likte forslaget mitt godt, og vi kjørte innover og stoppet ved den første og beste kafeen vi kom til. Middagen som besto av en slags stek, var meget god. Og vi spiste opp smitt og smule. Etterpå kjørte vi videre. Vi kom forbi et kinolokale hvor vi kikket litt på reklameplakatene.
Vi kjøpte billetter på bakerste benk og gikk inn. Det var en god film, så det ble ikke tid til så mye kyssing og klining som jeg hadde hatt i tankene da jeg kjøpte billetter til bakerste benk. Etterpå kjørte vi til en elskovsplass i skogen ikke så langt fra teltet hennes. Vi stoppet sykkelen og slengte oss ned på bakken i skogbunnen. Der begynte vi å kysse og klemme på hverandre. Det varte ikke lenge før kukken sto som et spett nede i buksa. Jeg hadde den ene hånden min innenfor BH’en hennes og holdt på å kna henne på brystene. Brystene hennes hardnet, så hun hadde nok lyst på det samme som meg selv om hun sa noe annet. Jeg arbeidet meg langsomt nedover brystet og magen hennes. Ned til selve målet for mine lengsler.
– Gi deg! Vær snill å gi deg, sa hun. Av tonefallet hennes forsto jeg at hun hadde lyst til å ha fingrene mine der allikevel. Hun var på ingen måte så bestemt som kvelden i forveien, så derfor brydde jeg meg ikke om hennes protester. Jeg fikk fingrene mine innenfor trusa og mellom skamleppene hennes.Hun var så våt at jeg ble helt kliss våt av kjønnssaftene hennes. Da jeg ville trekke av henne trusa, ble hun med ett hard i stemmen. – Så langt, og ikke lenger. Dermed basta, sa hun.
Jeg hadde en slik steinhard kukk at det bent fram gjorde vondt i den. Køddeverken var så fæl at jeg vred meg i smerte.

– Unni, du må unnskylde meg, men jeg må få ut det som smerter, sa jeg. Hun forsto meget godt hvor vondt jeg hadde det, for hun åpnet buksesmekken min og ledet den verkende kukken ut i det fri og begynte å runke den. Jeg la meg på siden med henne bak meg. Hun runket meg med lange, seige tak, og det var nesten like godt som å knulle. I alle fall var det mye, mye bedre enn å gjøre det selv.
Jeg lå og småstønnet og sukket av velvære. Jeg var så opphisset at det varte ikke lenge før spruten sto, og hun styrte spruten fram for meg. Hun runket den meget langsomt og helt tom til den falt ned igjen til vanlig størrelse.Jeg tørket av den klisset og stakk den inn igjen. Jeg ga henne et langt kyss og takket henne så mye for hjelpen.
Vi lå der lenge og kysset og befølte hverandre, men det ble ikke flere orgasmer på meg. Klokka var nå blitt så mye at det var på tide å tenke på morgendagen. Jeg måtte tenke på arbeidsdagen, og hun skulle hjem for å gå på skolen på mandag. Jeg hadde lovet å kjøre henne hjem, og venninnene hennes skulle ta med seg det andre. Det var bare å starte opp og begynne å kjøre. Det var liten trafikk på veien og ingen fare for kontroll, så jeg kjørte på kanten av det tilrådelige. Det gikk ikke mange minuttene før vi var innenfor bygrensen.
Nedenfor huset hvor hun bodde, stoppet vi og sa adjø til hverandre og takket for den fine helgen. Vi utvekslet nummer, og jeg sa jeg skulle ringe henne. Etterhvert som dagene gikk, snakket vi sammen daglig på telefon. Og av og til var jeg nede og hentet henne til kino og lignende. Jeg ble mer og mer forelsket i henne, og jeg måtte eie henne fullt og helt. Jeg tenkte på Unni, jeg hadde nær sagt både dag og natt. Men mest om natten. Da drømte jeg om fitta hennes til jeg våknet med klister på magen, som en kjent dikter har uttalt det. Hun innrømmet at hun var lysten på å slippe meg til, men det var noe i henne som holdt igjen. Jeg skjønte at hun snart var moden for plukking.
En fredag jeg ringte henne, ba hun meg gledesstrålende komme ned til henne med en gang. Hun hadde hele huset for seg selv. Resten av familien hadde reist på landet til noen slektninger og skulle være borte hele helga. Jeg kastet meg på sykkelen, kjørte hjem og sa at jeg skulle på tur i helga. Jeg kjørte ned til henne alt hva remmer og tøy kunne holde. Hun tok imot meg med et smil og et langt og godt kyss. – Kom inn, kom inn, min elsker. Ta meg, nynnet hun mens hun leide meg inn i gangen. Jeg hengte av meg motorsykkelklærne og tok av meg skoene.
– Kom og bli med inn i stua, så skal du få mat, sa hun. Hun hadde disket opp med nydelige smørbrød, og jeg gjorde ikke skam på maten hun hadde laget. Jeg langet i meg som jeg ikke skulle sett mat på flere dager.
Hun og familien hennes bodde i et stort og fint hus. Hun satte på musikk og så megetsigende på meg. Jeg gikk inntil henne og vi danset og var helt oppslukt av hverandre, og kukken sto soni et spett nede i buksa. Jeg presset den mot underlivet hennes og gned den fra side til side. Hun ta seg helt inntil den verkende kukken og stønnet og vred seg av bare velvære.
– Skal jeg få se deg i all din prakt i natt? spurte jeg henne spent.
– Ja, i natt vil jeg bli din, svarte hun med lengsel i stemmen. Jeg ble så glad at jeg begynte å nikysse henne på munnen og over hele ansiktet. Hun slapp meg og begynte å strippe for meg. Hun tok av seg plagg for plagg i takt med den sensuelle musikken, og til slutt sto hun foran meg i Evas drakt. Da hun var naken, var hun så nydelig at jeg ble helt målløs. – Kle av deg du også, Henrik, sa hun og begynte å hjelpe meg av med klærne.
Jeg hadde ikke tid til å strippe i noen langsom takt, så jeg kledde av meg det hurtigste jeg kunne. Jeg håpet at hun fant meg like tiltrekkende som jeg fant henne der vi sto helt nakne foran hverandre. Helt nakne fortsatte vi å danse sammen. Jeg var så kåt og vill at jeg hadde mest lyst til å slenge henne ned på gulvet og knulle henne. Men jeg ville at hun skulle få velge tid og sted. Men jeg behøvde heldigvis ikke å vente så lenge. – Kom, så går vi inn her, sa hun og leide meg med seg inn på soveværelset til foreldrene sine.
Det var et meget stort og flott soveværelse med en stor dobbeltseng midt i.
– Kom, min elsker, sa hun og leide meg bort til senga. Og vi la oss oppi den. Hun spredte ut bena, og den deilige fitta hennes lå våt og glinsende foran meg. Endelig, endelig, hadde stunden kommet, den jeg hadde fått og lengtet etter så lenge.
– Henrik, du må være forsiktig, ba hun. Jeg ledet hånden hennes bort på den steinharde kukken min og sa:

– Du får styre den på plass selv der du vil ha den.
Hun styrte kukken mot den innbydende fitta si.

– Mhhmm. Å, ta meg forsiktig, stønnet hun. Kukken gled sakte og forsiktig inn i henne. Hun begynte å jukke mot meg og sukket av bare velvære.

– Å, så godt, skrek hun og jukket og vred seg alle veier. Jeg satte opp farten, og snart var vi kommet inn i den samme rytmen. Det var enda bedre å knulle henne enn jeg hadde forestilt meg. Det var så godt at det ikke kan beskrives, det må oppleves.
– Å Henrik, nå kommer jeg, skrek hun samtidig som hun jukket mot meg i et djevelsk tempo. Idet spruten min kom, skrek hun at jeg skulle sende alt i henne. Kukken pumpet og pumpet seg helt tom inne i den trange og deilige fitta hennes. Etter utløsningen jukket jeg litt mer i henne for å dempe oss noe ned igjen. Jeg kunne nok ha klart en omgang til på samme ståkukken. Men vi hadde jo hele helgen foran oss, så det ble nok av tid. Så jeg trakk den klissete kukken ut av henne.
Da hun fikk talens bruk igjen, smilte hun mot meg og sa:
– Tusen takk, Henrik.
– Nå må du love at du ikke går fra meg nå som du har fått det du har kjempet for så lenge, sa hun.
– Nei, deg vil jeg aldri gå fra, Unni, svarte jeg og kysset henne både vel og lenge.
Vi ble liggende å snakke om oss to og ikke minst hvordan vi skulle ordne oss så vi kunne møtes på høvelige knullesteder. Hun var ikke tilhenger av å knulle i skog og mark, så vi måtte prøve å finne oss et bedre alternativ. Noen løsning på det fant vi ikke der og da. Men som før nevnt, så hadde vi jo hele helga foran oss. Jeg begynte å slikke henne over alt i fjeset. Ørene, øynene og nedover halsen til de nydelige og faste brystene. Jeg knadde og masserte dem nied hendene mine, og de hardnet til. Hun var så lidenskapelig at hun skalv som et aspeløv en høstdag. Hun grep meg om kukken og stønnet at jeg skulle få den inn i henne. Hun styrte den på plass i den våte og lengtende fitta si. Jeg jukket den innover, og den gled inn som kniv i smør. Og vi ble ett, som det står skrevet et sted. Vi lå der og peste og stønnet og hadde det helt himmelsk. Det varte ikke lenge før vi igjen nærmet oss fullbyrdelsen.

– Få opp farten, skrek hun og jukket mot meg det forteste hun kunne.
Jeg tok ut alle kreftene mine, og sammen nådde vi toppen igjen. Det var enda bedre denne gangen. Da vi hadde ridd fra oss på vellystens bølger, falt vi sammen og ble liggende der som døde mens vi lot tankene våre vandre langt bort fra denne verden.
Da vi kom ned igjen på jorden, kysset vi hverandre til god natt og sovnet inn i armene på hverandre glade og fornøyde. Jeg drømte om henne hele natten og våknet utpå neste formiddag med en ståkukk som ikke var til å styre. Den ville inn i hulen sin med det samme. Unni lå der med et salig smil rundt munnen. Jeg håpet at det var meg hun drømte om. Hun lå og sov og så aldeles nydelig og uskyldig ut. Jeg hadde nesten dårlig samvittighet for hva jeg hadde gjort. Jeg listet fingrene mine inn mellom skampleppene hennes og fant fram til hennes gledesknopp. Jeg gned den hardt, og hun stønnet og vred seg i søvne. Jeg spredte forsiktig ut bena hennes og la meg oppå henne der jeg styrte kukken inn i fitta hennes. Da jeg begynte å jukke, våknet hun og begynte å jukke imot.
Jeg var meget glad for at hun ikke var av den morgengretne typen som lå og uffet seg og ikke ville være med på noen ting. Det er dessverre alt for mange av dem. Heldigvis så var vi samstemt der også. Vi pulte sakte og sikkert og var glade og fornøyde. Vi hadde god tid, så vi koste oss og kysset hverandre på munnen. Men som alle gode stunder, nærmet denne seg også sin avslutning så altfor fort. Unni begynte å stønne og bære seg som om hun hadde smerter, men det var av lidenskap.
– Å Henrik, det er så godt, jamret hun seg og beveget seg mot meg i et lidenskapelig tempo. Jeg kom i den sammeville takten, og sammen nærmet vi oss orgasmen for hvert knulletak.
– Å gud, å gud, nå kommer jeg, skrek hun og låste bena sine over ryggen min.
Hun satte neglene sine inn i ryggen min og klorte meg til blods idet hun kom. Jeg spente musklene og nådde henne igjen akkurat tidsnok. Vi ble liggende der og stønne og skrike idet vi gikk over terkelen til det forjettede land. – Å Henrik, så god du er mot meg, sa hun og ga meg et langt kyss på munnen. – Du må love å komme og besøke meg når jeg ber deg om det, fortsatte hun.
– Det kan du være sikker på at jeg vil. Du er så sexy og gøyal at jeg aldri, aldri kan få nok av deg, svarte jeg. Da vi hadde ligget og kjælt og skrytt av hverandre en god stund fant vi at tiden var inne til å stå opp og stelle oss. Hånd i hånd gikk vi ut på badet der vi tappet vann i badekaret og la oss oppi. Vi såpet hverandre inn både her og der og hadde det riktig så hyggelig. Vi kjælte med våre edlere deler, og hun såperunket kukken min mens jeg fingerpulte henne. Vi begynte å tenne på nytt.
Hun ble våt i fitta av noe annet enn vann, og kukken min sto som et spett. Men vi besinnet oss og fikk dempet oss ned igjen. Vi tappet ut vannet og fikk skyllet av oss såpen. Etterpå gikk vi ut på kjøkkenet og laget oss frokost. Da frokosten var fortært, grep jeg rundt henne og løftet henne opp i fanget mitt. Så bar jeg henne ut i senga igjen.
– Nå er du min brud, spøkte jeg idet jeg bar henne over terskelen og inn på sovromsværelset. Jeg la henne til rette og besteg henne. Nå ville jeg ta henne på en annen måte enn den berømmelige og svært så kjedelige misjonærstillingen. Jeg ba henne legge seg på kne med baken mot meg og spredte ben. Jeg satte kukken på plass og rente den i henne med et eneste støt. Jeg holdt godt rundt henne og jukket henne som en vill hingst i denne utsøkte stillingen. Det varte heller ikke lenge før vi på ny vandret inn i paradisets hage. Unni skalv og ristet slik da hun fikk orgasme at hun falt helt sammen, og kukken gled ut før den hadde sprutet fra seg. Jeg lot henne ligge der hun lå, og sprutet resten ned i lakenet.
Dette var en knullestilling jeg likte meget godt, og som jeg praktiserte ofte. En annen stilling som jeg også likte godt, var å ligge på ryggen og la jentene gjøre alt arbeidet. Vi lå for det meste i senga resten av helga og knullet og sov innimellom. Vi eksperimenterte med både det ene og det andre, og vi gikk meget godt sammen.
I god tid før foreldrene hennes var ventende, ryddet vi opp etter oss og tok en hjertelig avskjed. Det var meget vanskelig å løsrive seg fra hverandre. Vi kysset og kysset og fikk liksom ikke nok av hverandre. Omsider klarte vi det, og jeg startet opp sykkelen og kjørte hjem. Jeg hadde Unni mange ganger senere, og hun var alltid like god og villig. Dessverre kom vi fra hverandre da jeg var til sjøs i noen år. Men glemme henne gjør jeg aldri. Jeg håper at hun tenker på meg av og til også. Jeg skulle mer enn gjerne hatt henne i min favn her og nå.

Scroll to Top