erotikk

Sex historier – Min beste opplevelse

Jeg sto og røkte utenfor den smale sovevognskorridoren på Oslo S et par minutter før toget skulle gå. Pesende kom en uvanlig veldreid blondine opp i vognen i følge med en venninne, som var mørk som synden, men nesten like veldosert i kurvene.

Jeg pleier alltid å være høflig mot damer, men det er jo visse grenser. Jeg gjorde meg altså ikke så smal jeg kunne, da damene skulle passere meg i den trange korridoren. Jeg fikk dermed kjenne en hel del av den mørkes kurver mot meg da hun trengte seg forbi. Det var ikke til å unngå at visse deler ble påvirket. Da den blonde skulle forbi, ble hun hindret av det som struttet under blusen og under min buksesmekk. Hun sto faktisk fast et øyeblikk.

Hun så meg rett inn i øynene, og det var ikke akkurat noe søndagsskolesmil hun sendte meg da hun trykket sitt underliv mot meg slik at min halvharde stake tryktes mot hennes mave.

– Med forenet styrke så skal det nok gå, lo hun og rørte vellystig på seg.

– Jeg pleier faktisk å gjøre hva jeg kan. Jeg lover å se til at det går, svarte jeg i samme tone og gjorde en tydelig bevegelse mot henne. Det var løfter å lese i blikket hennes da hun til slutt gjorde seg fri og forsvant inn gjennom en kupédør der den mørke sto og ventet. Hun hadde fulgt hele opptrinnet med en skøyeraktig latter. Det var ikke lenge igjen før toget skulle gå, og øyeblikket etter kom begge damene ut for å ta en sigarett i korridoren. Jeg hadde foretatt en strategisk framrykning og sto nå nærmere deres kupédør.

Det var den blonde som begynte å prate, og ingen kunne påstå at samtalen var særlig anstendig. Jeg kom «tilfeldigvis» på at jeg hadde en flaske whisky i kofferten, og vi ble enige om å ta noen drinker inne i deres kupé. Jeg skulle komme om ti minutter, når de hadde fått «vasket hendene».

Hva de hadde ment med å vaske hendene, fikk jeg se da jeg banket på deres kupedør etter nøyaktig ti minutter. De ropte at jeg bare kunne komme inn, og der lå de i raffinert undertøy, med lakenet så langt ned at jeg tydelig så brystvortene på dem. Blonde Inger Lise i overkøyen, og den mørke Martine under. Jeg hadde tatt med noen pappkrus fra korridoren og skjenket opp til oss alle tre. Ingen av oss spyttet i glassene, så samtalen ble absolutt ikke mer anstendig enn ute i korridoren. Mine frekke vitser likte de godt, og deres var like frekke. De dristige ordene hoppet de visst ikke over, og kåtheten lyste ut av øynene på dem.

Det var smittsomt. Da jeg reiste meg for å servere den tredje drinken, hadde jeg en hard en i buksene. Jeg stilte meg foran køyene for å gi Inger Lise i overkøyen først. Hun dro selv ned nattlinnet over skuldrene. Hennes svulmende bryst pekte meg rett i ansiktet med en stor, hard brystvorte. Tross alt hadde jeg sinnsro nok til å skru på korken og sette vekk flasken før jeg bøyde meg fram og begravde min munn mellom hennes halvåpne lepper mens jeg fylte min hånd med hennes store bryst. Jeg kjente den harde brystvorten kile mot min hånd. Da jeg dro ned teppet, vrengte hun selv av seg nattkjolen. Det var ideelle kurver så langt øyet nådde.

Mens jeg lot munnen vandre ned over hennes venstre bryst og begynte å spise på den stive brystvorten, kunne jeg ikke annet enn å tenke på Martine i underkøyen. Akkurat nå sto jeg slik at hun hadde min teltaktige buksesmekk rett mot sitt søte ansikt. Hun forsto selvsagt hva jeg og hennes venninne holdt på med. Hun begynte vel å føle seg oppgitt. Lenger rakk jeg ikke å tenke før jeg kjente at Martine dro ned glidelåsen. Med vante bevegelser dro hun fram min harde stake og begynte og bevege hånden opp og ned på den i langsomme drag. Og hun ga seg ikke med det. Hun lyktes å få fram balla og begynte å melke den med den andre hånden. Jeg kunne ikke la være å jokke inn mot underkøyen.

Kåtheten begynte å gå meg til hodet. Under mine fingre sto Inger Lises klitoris stiv og dirrende. Så dro jeg ut hennes nakne kropp slik at hennes varme lår åpnet seg akkurat over køyekanten. Langsomt sugde jeg inn hennes klitoris. Hun presset sine lår mot mine kinn og stønnet. Martine fulgte eksemplet på sin måte en køye under. Jeg kjente begge hennes hender flytte seg ned til balla. Også kom hennes munn og formet seg over hodet på min harde kukk. Tungen snodde seg rundt hodet, og jeg kjente leppene nådde halvveis ned på skaftet. Fortsatte det slik, ville jeg ikke klare å holde meg lenge, det forsto jeg. Men i det samme begynte det å gå for Inger Lise. Hun begynte å jokke vilt mot min munn og holdt mitt hode i et jerngrep mellom sine lår, slik at jeg fikk vanskeligheter med å puste. Hun stønnet høyt og sank skjelvende sammen i sin voldsomme orgasme. Utmattet dro hun sine nakne ben inn under dynen igjen.

Jeg tok et halvt steg tilbake, og hardingen glapp ut av Martines sugende munn. Hun hadde også tatt av seg nattkjolen og lå og kjælte med seg selv over sitt svartlokkede venusberg med ivrig spillende fingre. Med den andre hånden lekte hun med sine toppede bryster. Hun hadde uvanlig store, mørke ringer rundt vortene, men nå flyttet hun raskt hånden og tok et nytt og bønnfallende tak rundt staken min.

– Det var på tide, åndet hun med en kåt latter. – Du forstår vel at en stakkars jente blir kåt av å ha en slik storing rett opp i ansiktet mens gutten holder på å slikke ens venninne i overkøyen. Hvis du ikke knuller meg nå, så blir jeg gal! Jeg skriker – slik at konduktøren kommer! Han kom ikke, for Martine behøvde aldri å skrike. Jeg kastet meg rett inn mellom hennes sjenerøst skrevende lår, og hun styrte meg rett uten å bomme med en eneste millimeter. Jeg gled raskt inn helt til bunns i det første støtet, så våt og opphisset var hun.

Det begynte å bli for mye for meg. Etter å ha stått og sugd Inger Lise til orgasme og samtidig hatt staken begravd i Martines munn, var jeg på bristepunktet. Men det var Martine også. Da mine jokk begynte å bli rykkete og uregelmessige, var hun alt ferdig. Hun spente sine smidige hofter opp mot meg i sine krampeaktige motjokk. Da det gikk for meg i voldsomme sprut, skrek hun slik at jeg trodde konduktøren ville komme i alle tilfelle. Hadde jeg trodd jeg skulle få hvile en stund, så hadde jeg bedratt meg sjøl. Da jeg endelig gled av Martine, fikk jeg se Inger Lises søte ansikt over køyekanten. – Jøss, som dere kan, kåtunger, sa hun og slikket seg om sin vakre munn. – Det var herlig å ligge og titte på. Jeg har jaggu blitt kåt igjen. Kan du ikke slikke meg slik igjen?

Hun gled ut over køyekanten med lårene i samme stilling som før og brettet seg ut med fingrene. Det var så lokkende at jeg ikke kunne la være. Og naturligvis kunne Martine heller ikke det. Hun sugde inn den slakke pikken. Snart var den ikke slakk i det hele tatt. Nå syntes jeg i alle fall at det var Inger Lises tur til å få kjenne den der den egentlig skulle være. Jeg krøp opp i køyen til henne og tok henne hardt. Hun var herlig trang midt i all fyldigheten, og hennes hoftearbeid var perfekt. Våre jokkebevegelser ble raskere, og vi begynte begge å stønne. Vi nærmet oss kokepunktet. Akkurat da Inger Lise sakset sine myke lår over min rygg så jeg Martines mørke hode og øyne ved siden av Inger Lises bryst. – Hva synes du, Inger Lise? Er han ikke deilig? Er det ikke en goding til kuk han har, spurte hun med lysende øyne. Ah … og … jo, var alt Inger Lise orket å svare. Hun jokket som en galning. – Såja, gi henne, gi henne alt hva hun behøver nå, åndet Martine mot meg. – Kjør inn staken til bunns i henne og sprut nå … Sprut! Med øynene dypt inn i Martine sprutet jeg som en fontene i Inger Lises sugende skjød. Det gjorde så godt at jeg så stjerner.

– Velkommen til å stige ned når du orker, lo Martine. Jeg kjente meg ganske matt i bena da jeg etter en stund klatret ned og la meg på ryggen i underkøyen med Martine sittende på køyekanten. Inger Lise serverte oss mer whisky og slo seg ned på en stol like ved sengen. – Når begynner neste forestilling? spurte hun fnisende. – Hva tenker dere å finne på nå?

– Det er som jeg tenker, sa Martine og svelget drinken. – Denne slikkepinnen har jeg sugd flere ganger alt, men nå tenker jeg å suge den helt til slutt.

Hun lente seg fram med de mørke lokkende sopende langs min mage, tok et mykt grep om min slakke pikk og sugde inn hodet mellom sine røde lepper.

– Hun er helt gal etter å suge pikk, lo Inger Lise. – Og når hun suger på alvor, så vil hun svelge hele stasen. Det kommer du ikke unna. – Jeg får vel finne meg i min dom, sa jeg og kjente at jeg begynte å stivne igjen mellom hennes lepper.

– Tja, det ser ut som om du finner deg i dommen ganske bra, lo Inger Lise. Men du har nok ingen ting imot at jeg kommer og holder deg med selskap? Hennes svulmende bryster kom innenfor rekkevidden av mine hender da hun satte seg på sengekanten ved puten. – Fortell nøyaktig hvordan det kjennes, sukket hun opphisset og tittet ømt på meg. Hun så ned på Martines nikkende hode og de sugende, røde leppene. – Suger hun deg skjønt nå? Gjør det godt i den store pikken din?

Jeg dro hennes tunge inn i munnen og sugde den hardt mens jeg begravde hendene i hennes svulmende barm og lot de store vortene gni mot hverandre. Merkelig nok hadde Martine klart å suge meg stiv igjen. Hennes tunge hugg i harde slag mot hodet mens hun dro den med hånden. Hennes andre hånd melket om mine steiner. Jeg var så kåt at jeg ikke lenger visste hva jeg het. Vilt dro jeg ned Inger Lise over meg og sugde inn så mye jeg kunne av hennes bryst. Jeg famlet nedover hennes mage, og hun slo villig ut med lårene. Hennes klitoris sto igjen stiv og dirrende. Jeg fingret med henne så hun stønnet, mens jeg strakte meg ut og spente hele kroppen oppover mot Martines sugende, hete lepper. Og det gikk så det gnistret, rett opp i halsen på henne. Vi stønnet om kapp alle tre i en sterk og lang orgasme samtidig mens jeg hørte Martine svelge og svelge.

Vi måtte hvile nå, men natten var enda ikke slutt …

Scroll to Top