sexy

Noveller Erotiske – Misforståelsen

Sølvi og jeg hadde vært gift omlag ett år da dette hendte. Vi var kolossalt forelsket i hverandre og tilsvarende kåte, slik at vi pulte nær sagt både natt og dag når vi hadde tid og høve til det. Barn hadde vi ikke ennå, vi skulle vente et par år.
Jeg arbeidet som konsulent i et entreprenørfirma og måtte ofte bort på kortere eller lengre oppdrag. Det var da alltid herlige timer etter at jeg kom tilbake fra mine kortere eller lengre reiser. Jeg drømte aldri om å være utro og ha andre kvinner. Jeg reiste alltid tilbake til Sølvi og hennes deilighet snarest mulig.

Så hadde jeg vært på et lengre oppdrag i Tromsø. Jeg skulle egentlig bruke 4 dager der nede, men fikk kortet det inn til tre dager. På denne måten kom jeg hjem et døgn tidligere enn beregnet. I travelheten hadde jeg ikke rukket å fortelle Sølvi dette, så mye mer som det akkurat denne dagen var noe feil med mobiltelefonen hennes.
Jeg kom hjem ved ett-tida om natta, og jeg gikk svært stille for å overraske kona i senga. Jeg kan huske at jeg riktig skalv av bare kåthet, og da jeg forsiktig tok av meg klærne inne i stua, stod kuken rede som kvist ut fra kroppen, og jeg hadde slik ståkuk at det nesten gjorde vondt.
Jeg listet meg stilt inn på soverommet, og fra senga pustet det regelmessig og litt tungt. Hun våknet ikke engang da jeg forsiktig kom innunder teppet og varsomt presset meg inntil kroppen hennes. Hun lå på siden med ryggen mot meg og som så ofte før med bakenden litt kroket mot meg.
Jeg kjente at hun var naken, hun likte så godt å ligge naken, Sølvi. Det gjorde det lett å komme til når vi skulle elske. Hun rørte seg ikke når jeg forsiktig begynte å stryke henne over siden opp mot brystet og etterpå førte hånden ned til det herlige bakpartiet hennes. Jeg tenkte at hun bare ville erte meg litt, og at hun lot som hun sov, for hun var i grunnen svært var.
Men jeg var himmelsk kåt. Jeg kjente at nå måtte jeg få utløsning for min kåtskap snart. Jeg lot henne ligge som hun lå, førte hånden forsiktig ned mellom de to halvkulene og begynte å gni henne litt i fitta. Den kjentes både rommelig og våt, uvanlig våt til å være Sølvi, men jeg tenkte ikke så mye på det, for nå hastet det med meg.
Etter å ha massert henne litt i åpningen førte jeg kuken sprengfylt og stiv inntil, og med et herlig jokk var jeg inne i henne. Herregud så godt det kjentes. Jeg visste at det nå ville gå for meg etter bare noen få jokk, men for å utnytte dette best mulig tok jeg godt tak i hoftene hennes og jokket henne med harde sterke tak og så godt inn som jeg kunne komme for hver gang. På slutten kunne jeg kjenne at hun jokket imot, og jeg skrek av bare nytelse da det gikk for meg. Jeg pumpet kuken tom inni henne med mange seige tak.
Etterpå lå jeg litt avslappet, men med kuken inne i henne ennå. Så rørte hun på seg og tente lyset. Så vred hun på seg, og jeg skulle til å omfavne henne, men falt tilbake og ble liggende helt sjokkert. Det var ikke Sølvi som lå der, det var ikke kona mi jeg hadde pult med så stor tilfredshet. Det var søsteren Liv Helene!
Jeg for opp og ble stående ved senga mens kuken viftet halvstiv ut fra midtpartiet mitt:
– Hva fan gjør du her, og hvor er Sølvi?
Jeg tror jeg var herlig forarget.
Liv Helene tok det helt rolig, så bare litt lurt på meg idet hun svarte:
– Hva jeg gjør her? Jo, nettopp nå puler jeg med Sølvis mann og tenker å fortsette med det utover natten. Sølvi reiste ut til mor som ble syk forrige dagen. Hun kommer tilbake i morgen, da du etter avtalen skulle komme. Jeg passer huset mens hun er borte.
– Hvorfor sa du ikke fra at det var du som var her? Jeg vil ikke være utro mot Sølvi. Hun er for god til det.
Jeg kjente meg noe skyldbetynget nettopp da.
– Jeg var våken da du kom, men hadde sant å si lyst på å kjenne om kuken din er så herlig som Sølvi forteller og skryter av. Hun sier nemlig at hun kan neppe tenke seg noe så godt som det du har.
Liv Helene så frekt på meg mens hun talte.
– Jeg går i alle fall inn på stua og legger meg resten av natta. Jeg sa det halvt i sinne.
Plutselig var Liv Helene foran meg. Hun slengte armen om halsen på meg, tok til å kysse meg, presset seg inntil meg, og jeg kunne ikke for det. Kuken reagerte momentant og ble atter stiv, villig og krevende. Hun merket det, bøyde seg ned over den, tok den litt i munnen og slikket og suget mens hun masserte taske og kukrot.
Så med ett slapp hun den, rettet seg opp, tok meg i armen og leide meg mot sengen og skjøv meg nedpå så jeg ble liggende på ryggen. Jeg lot det skje viljeløst, kåt som jeg var. Jeg lengtet bare etter å få kuken tømt igjen. Så fortsatte hun der hun slapp. Hun behandlet kuken min som det skulle være kjærlighet på pinne, og det var det vel også. Hun hadde hele stiverten inne i munnen og halsen, mens fingrene gikk flittige som bare det med å gni taske og kukrot.
Jeg kjente snart at det brygget opp til en ny herlig utblåsing, men jeg sa ingen ting, lot henne bare få alt sammen i munnen da det sprutet ut fra utblåsingsrøret. Men godt var det, jævlig godt, og jeg husker jeg tenkte at dette må jeg få Sølvi til å gjøre også. Liv Helene svelget visst storparten av det hun fikk i munnen, men noe sivet nok ut og havnet på kuken igjen da hun tok den ut av munnen.
– Var det godt? Får du Sølvi til å gjøre slik med deg? Hun så ertende på meg da hun spurte. Jeg svarte ikke, men da hun la seg inntil meg og tok omkring meg og atter kysset meg, favnet jeg igjen og gjengjeldte kyssene hennes og kjente smaken av min egen sæd. Den smakte slett ikke så verst.
Vi lå der og koset oss sammen. Vi kjælte litt med hverandre, og særlig hun var svært aktiv for atter å kåte meg opp. Hun bet meg og nappet meg i brystvortene. Hun røsket meg i håra på brystet og gned fitta mot kuken min med åpne lår. Virkningen uteble ikke. Jeg stivnet raskt til og var atter lysten på et hal.
Plutselig sa hun: – Du, slikk meg i fitta!
Det var en kommando, og så kåt som jeg var blitt, nølte jeg ikke et sekund. Jeg vendte meg slik at jeg ble liggende med kuken mot ansiktet hennes, og så tok jeg for meg nede i sprekken hennes. Jeg videt ut så jeg kom til knappen, slikket og presset og sugde og suttet. Jeg merket hvordan hun gav fra seg væske, og jeg slikket i meg som en vill.
Jeg hørte hvordan hun stønnet samtidig som hun masserte meg ivrig på kuken, men da jeg til slutt stakk tungen så langt inn i skjeden jeg formådde og samtidig gned henne ivrig med en finger klissvåt av fittesaft, ble det for mye for henne. Med et hyl kom hun i bølger mens hun halte og drog i den stive pinnen min så jeg trodde hun skulle slite den av. Så slappet hun av og ble liggende med skrevende hofter.

Scroll to Top