Sex i bilen

Sex i bilen

Hei! Jeg heter Marit, og jobber på bilverksted. Jeg har en spesiell interesse, nemlig sex i biler. Jeg pleier å gå ned i Rådhusgaten, eller noen andre kjente steder, under lunchtiden og stille meg opp langs veggen. Det tar som regel ikke lang tid før noen stopper. Jeg er allerede da plaskvåt mellom beina av ventingen og lengtingen, og om det er en bil jeg liker setter jeg meg inn.
Det er faktisk bilen som teller for meg, ikke så mye mannen. Han kan være verdens kjekkeste mann, men kommer han i en gammel, utslitt bil må han bare kjøre videre. Har han imidlertid en nyere sportsbil, eller noe mere luksuriøst, er det ikke noe spørsmål…
Jeg lar dem aldri betale meg noe, for jeg har det så deilig. Jeg er bare glad til å få et realt knull i en real bil, under lunchpausen min.
Her om dagen møtte jeg en frisk mann i 40-årsalderen. Selv er jeg 23. Han hadde en mørkeblå Jaguar. Vi kjørte ut til Aker, til en bortgjemt og øde parkeringsplass.
Vi kysset lenge, lenge. Han masserte de struttende brystene mine, og lirket av meg genseren. Snart hadde han hendene innenfor kjolen min. Han pustet tungt og opphisset i mitt øre;
– Herregud, så deilig du er!
Han kjente på bollemusa mi utenpå den trange tangaen min og jeg strøk fingrene mine over hans harde stake utenpå buksene. Vi stønnet om kapp. Jeg bøyde meg ned over skrittet hans, og begynte å lirke ut hans kukk. Jeg slikket og småbet i det store kukkhodet hans. Han var så kåt at det piplet frem en kåt dråpe på kukkhodet.
Jeg sugde staken hans inn mellom mine myke lepper, og møtte den med min svært erfarne tunge. Han satt stiv i førersetet og ristet av nytelse. Jeg elsker å suge en ren og finn kukk!
Jeg dro av meg min fuktige tanga, og satte meg brutalt ned over hans kåte kukk. Så jukket jeg opp og ned, frem og tilbake. Jeg red ham grundig, mens han sugde på de stive brystvortene mine.
Så flyttet vi oss til baksetet. Det hadde begynt å bli dugg på vinduene i bilen, og jeg tørket litt bort for å se om noen var i nærheten, men det var ingen å se.
Han ville ha meg så han kunne ta meg bakfra. Han skilte mine faste rumpeballer, og smurte inn analen min med spyttet sitt. Så kjørte han kukken rett til bunns i fitta, mens han lekte mere forsiktig med en finger i ræva. Det var deilig og opphissende!
Med den ledige hånden masserte han ett og ett bryst, og gikk så ned til klitoris. Han førte meg til uvante høyder. Orgasmen min varte sikkert i over et minutt, hele jeg ristet og det var helt fantastisk.
Så grep han tak i rumpeballene mine igjen, og råpulte meg for fullt tempo. Akkurat idet han kom, dro han ut kukken og jeg kjente at han sprutet meg langt oppover ryggen og på rumpa. Han gned kukken sin inn med den hvite sæden.
Vil du dusje, så kan vi godt reise til hotellrommet mitt? sa han.
Ok, sa jeg og vi reiste til Oslo Plaza.
I dusjen elsket vi igjen.
Hvor mye skylder jeg deg? spurte han mens vi kledde på oss.
Det var så deilig, at du slipper å betale! sa jeg og gikk smilende og fornøyd ut av hotellrommet.
Så gikk jeg tilbake til min bilverksted.
– Hvor har du vært? klagde de andre, siden lunchen min denne dagen hadde vart i nesten halvannen time.
Det skulle dere bare ha visst! sa jeg og tenkte tilbake på min Jaguar-mann.

Scroll to Top