Den er kjempetykk

Den er kjempetykk

Det var det varme hyggelige og ekte smilet hans som gjorde at jeg holdt hånden hans mye lenger enn nødvendig når han presenterte seg.
Av en eller annen grunn jeg ikke kunne forstå så det ut til at han hygget seg i dette som for meg var et forferdelig plikt sommerselskap.
Alt var leid for en kveld og en natt. Telt, personalet, service, maten og drikkevarene. De sist nevnte tingene kunne av lett forståelige grunner ikke returneres. Han ble heldigvis hengende ved min side, Andreas.
Lege, jeg gjorde meg noen personlige betraktninger om flinke hender og god kunnskap om anatomi og kjente at jeg rødmet av mine egne tanker.
Hvitvin, han hadde rappet en hel flaske i den provisoriske baren, glassene hadde vi og dessuten så var det hans ide om at vi skulle gå ned mot båthusene.
Ute temperaturen var som smilet hans og presset fra låret hans mot mitt var slett ikke ubehagelig, bakgrunnsstøyen fra et helt selskap, musikken, ja, det virket bare helt naturlig å lene hodet mitt mot skulderen hans ennå vi ikke kjente hverandre.
Jeg ville noe mer og jeg kjenner det på måten han klemmer armen min på at han har skjønt det. Han legger meg forbausende mykt bakover på trebryggen og starter med å løfte skjørtet på kjolen min så langt opp på lårene at han kan se trusekanten, jeg har aldri trodd at det gikk an å få en bråtenning slik som den jeg fikk der og da. Jeg kjente hvordan det begynte å flomme saft ut av åpningen min, hele kroppen min vibrerte og forberedte seg på det som forhåpentligvis snart skulle skje.
Vi var ingen tenåringer, men oppførte oss som to. Det var så selvfølgelig og freidig.
Jeg var vanvittig kåt og vred meg lett ut av trusene med hans hjelp, at noen andre skulle komme ned hit var en fjern tanke, dessuten så var den der og da uten betydning. Vi var her begge to uten følge.
Den ene hånden hans stryker oppover innsiden av låret mitt og stopper ikke før den møter en liten flom av kvinnesaft, han ser forbauset ut, men ansiktet hans lyser fort opp når han lett får to fingre inn i et stønnende ventende hull.
Vi trenger ikke å vente mer, bare finne en stilling på bryggen som kan passe oss begge, for meg kan han velge hva som helst bare jeg får pikken hans inn i meg, fort. Jeg føler at det haster mer enn noe noen gang har hastet.
Det blir å regne for en ren nødssituasjon, fitta mi er mer åpen en noen gang og dessverre så slipper han taket i meg for å åpne buksene sine. Jeg griper begjærlig rundt en enorm tykk, men ikke så lang pikk. Den er kjempetykk og jeg gleder meg bare ennå mer. Jeg sukker fornøyd når han stanger den inn mellom bena mine, at den dyre kjolen min mest sannsynlig blir ødelagt skjenker jeg knapt en tanke. Det er viktigere ting her i livet, akkurat nå.
Han presser seg inn, et kort øyeblikk gjør det nesten vondt, han sprenger meg ut til en uvant omkrets og jeg nyter det allerede før han begynner å bevege seg.
Det er da jeg skjønner etter en liten stund hva han på nesten strake armer kan gjøre med pikken sin. Han knuller meg ikke for sin egen nytelses skyld, men for min og det gjør han ved å ta den ut mellom hvert støt, noen ganger annethvert for han skjønte hvor godt jeg syntes at presset av hodet hans gjorde.
Det kommer merkelige lyder fra munnen min, uvante, dype og ukjente, jeg vrir meg, prøver å støte i mot dem gangen han er inne i meg, men må gi opp og bare kjenne på dette merkeligste av alle knull jeg noen gang har fått.
Jeg kommer i et av de sekundene det tar når han er på det tykkeste på tur inn i meg. Jeg skjelver skriker og håper at det ligner på måkeskrik. Jeg kan i hvert fall ikke holde lydene tilbake, til det er det for sterkt.
Orgasmen min kjennes ut i øreflippene og ned i tærne og han tømmer seden sin inn i meg akkurat i det jeg tenker en dum tanke om hvorfor jeg har skoene mine på meg. Etterpå blir vi litt flaue over denne uventede intimiteten. Vi har knullet før, men kjenner ikke hverandre og det er en litt spesiell følelse for oss begge.
Jeg har kortet hans i selskapsvesken min ennå, men jeg har ikke ringt, kanskje jeg skal gjøre det nå ?

Scroll to Top