Kysset blir heftig

Kysset blir heftig

Inger Anna så jeg første gang på toget, da hun – sommerkledd i hvite jeans og en ermeløs, vid bluse – satte bagen sin på setet, og dermed viste et spisst jentebryst halvt synlig under armhulen idet hun lente seg frem.
Nå har jeg henne hos meg, i bare en stramtsittende liten truse. Jeg ligger med underkroppen skjult under teppet, og den hvite trusen hennes er bare halvt synlig – mens jeg lar hånden kjærtegne pikebrystene, der knoppene er å ta på som umodne små bringebær. Leppene hennes er hovent etter kyssene, og hun er så alvorlig i det unge ansiktet mens hun prøver å kontrollere den opphissede pusten sin.
Jeg satt på motsatte sete, og der var ingen andre plasser ledige i kupeen – ellers hadde hun selvsagt ikke satt seg vis å vis en mann i farsklassen. Hun var nemlig ikke mer enn cirka 17 år.
Og jeg lot med hensikt være å se mot dette hun stillet ut: foruten sitt søte jentefjes og hele skikkelsen, var det de pekende struttebrystene bak den ermeløs, vide blusen, jeg først så på.
Nå bøyer jeg meg, tar en av de ru og stive små brystknoppene mellom leppene, suger lett, og lar tungespissen sirkle om den. Jeg hører henne slippe ut et opphisset stønn, og da jeg flytter munnen over det andre jentebrystet, kommer hendene hennes klemmende mot nakken min.
Så jeg lar hånden gli nedover henne, komme mot trusen, og kjenner den sprø gnissingen i krushårene under.
Hun ligger med lårene sammen, og jeg lar hånden klemme flatt mot venusberget hennes, med langfingertuppen mot trusekilen inn mellom jentelårene. Venusberget – trusekledd – fyller så godt i hånden, og er så overraskende uproporsjonalt på den ellers småvokste pikekroppen.
Det andre jeg festet meg ved hos henne der på toget, etter fjeset og brystene, var det i formen fullstendig avtegnende venusberget i den trange, hvite jeansen, der midtrømmen fikk skjære seg inn. På den spinkle og ikke særlig høye piken, var den kraftig fremputende formen svært så oppsiktsvekkende straks man la merke til det. Men jeg glodde ikke, jeg bare tok det inn i et streifblikk, og viet meg avisen langt mer enn hva den interesserte meg.
Nå kjenner jeg at hun sakte tar lårene fra hverandre, og da langfingertuppen glir litt videre over trusekilen, kjenner jeg at hun deler seg under tøyet, og at varm fukt siver meg i møte gjennom trusen. Jeg trykker rytmisk med fingertuppen, og vet at jeg treffer mot kildreren hennes – samtidig som jeg veksler med sugende, tungepirrende munn mellom de to stive små brystknoppene hennes. Trusen blir våtere og våtere i kilen mellom jentelårene. Og hun stønner på ny klemmer hendene mot bakhodet mitt, og tar lårene – nesten umerkelig – mer fra hverandre.
Så jeg leste mine aviser, og piken leste i et fjollete blad myntet på hennes aldersgruppe og kjønn, og jeg tittet ikke mer på hennes spesifikt erotiske deler – eller i det hele tatt.
Jeg hadde kommet på toget i en mindre småby, og funnet meg plass, og jeg trodde piken kom på toget på neste stasjon, bare kvarteret etter. Så det var ikke før konduktøren kom, og skulle se billettene, at jeg oppdaget at piken måtte ha vært på toget først, ettersom hun ikke rakte frem billett hun hadde kanskje vært på do eller i røykekupeen?
Nå så jeg at en ganske stor koffert lå på hyllen over hennes side av de to motstående setene.
Jeg hever munnen fra brystene hennes, når opp til munnen hennes, og hun klemmer hendene bak nakken min da vi kysser samtidig strammer lårene hennes til om hånden jeg har mot truseskrittet hennes. Så avbryter jeg kysset, og trekker meg nedover, streifer begge brystene hennes på ny med munnen, men fortsetter så videre nedover.
Det var ikke før ved siste stopp at noe i det hele tatt skjedde: jeg så piken reise seg, og strekke seg mot kofferten, og jeg lot min lille flate koffert være, og sa til henne at jeg måtte få lov, hvorved hun straks flyttet seg – og jeg ble overrasket over hvor tung kofferten hennes var, og kunne ikke la være å spørre om hun virkelig hadde fått den opp dit selv? Da lo hun, og sa hun fikk hjelp av en mann som satt og sov her, og som så vidt kom seg av toget.
Jeg vipper teppet til side fra underkroppen hennes, og hever meg på ene albuen, vet at hun nå kan se at jeg har stiv pikk. Jeg går opp på kne, og hun later som hun ikke ser mot kroppen min da jeg tar i truselinningen hennes, og trekker. Men hun hever fort på hoftene, og det lille plagget glir nedom, avdekker kjønnsbehåringen, og kom mer ned på lårene hennes. Jeg trekker plagget av henne, og får et skimt av kjønnsfolden mellom undersidene av jentelårene innen jeg kommer meg nedenfor henne, og tar om anklene, holder dem fra hverandre, og får henne til å trekke opp de nå atskilte knærne. Og jeg ser mot det åpne jenteskrittet.
Så jeg bar kofferten hennes ut, hadde min lette lille koffert i andre hånden, og jeg lot henne få drosje først. Et smil og en takk og en viss, yndig blidhet – det var det hele. Inntil jeg måneden etter så henne på toget igjen, og denne gangen hadde hun ikke koffert, og hun satt alene. Jeg så henne gjenkjenne meg, og jeg spurte om jeg kunne sitte der?
Hun sa selvsagt ja. Og vi hadde dette å snakke om at hun ikke hadde koffert med denne gang, bare bagen. Så jeg fikk vite at hun hadde hybel i byen, og forrige gang flyttet med kofferten nå hadde hun bare vært hjemme en tur på besøk.
Nå kan jeg se hvor kraftig hvelvet venusberget hennes er, samt hvor tykk kjønnsfolden er, la så være at den nå er fullstendig oppsvulmet, mens den – da jeg så den avtegnet i den stramtsittende, hvite jeansen – nok var atskillig mindre ruvende. Jeg sier:
-Så søt du er her også! Og da jeg skotter oppover, smiler hun sjenert mot meg. Jeg dukker sakte mot henne, legger tommelfingrene på henne, bretter henne ut til en duggvåt blomst, og jeg snuser inn hennes søte jentelukt – innen jeg legger munnen inn mot hennes kjønnsblomst, og begynner å slikke, for så etter hvert også å suge.
Jeg flørtet slett ikke. Så det lille som var, kom fra henne: da hun, mens vi sammen gikk bortover perrongen, sa at vi kom vel til å sees flere ganger, svarte jeg naturligvis at jeg håpet det! Men det var slett ikke noe erotisk løfte i blikket eller smilet hennes, da hun gikk forbi drosjeholdeplassen, og vel skulle ta seg frem med annet middel. Jeg turte ikke foreslå at jeg kunne kjøre henne i drosje. Og det gikk halvannen måned før jeg traff henne på toget igjen, og nå hadde jeg bevisst – flere ganger – sett etter henne på toget, uten å se henne. Hun smilte, og løftet opp bagen som tegn på at jeg kunne sette meg ved siden av henne. Denne gangen kjørte jeg henne hjem i drosje, og fikk vite at hun så og så ofte på tidlige kvelder var på et bibliotek.
Jeg kjenner hendene hennes komme, de presser mot bakhodet mitt mens jeg kjønnskysser henne, og jeg hører hennes etter hvert mindre og mindre tilbakeholdte stønn av nytelse. Jeg suge-slikker-kysser henne i en erotisk rus, og hun har det for godt til å være sjenert mer: hun jubler stønnende at det er så godt, at jeg er så god med henne! Så går det for henne i kraftige skjelv mot munnen min – mens jeg har hendene oppe på jentebrystene hennes, og hammer dem samtidig som jeg klyper henne lett i de små knoppene.
Så jeg traff henne på biblioteket, og hun ble ikke overrasket. Jeg tok henne med på en liten restaurant i nærheten. Og siden andre steder. Det ble kyss når jeg fulgte henne hjem, bare til oppgangen, og jeg antydet aldri at jeg ville bli med opp, heller ikke foreslo jeg henne å bli med meg til noe sted vi kunne elske. Men jeg hadde latt henne forstå at når og i fall vi skulle elske, så skulle forslaget komme fra henne. Så omsider sa hun at hun gjerne ville være alene med meg på et sted hvor vi var virkelig alene – og at hun jo selvsagt kunne be med seg “folk” hjem på hybelen, men…
-Men fortrinnsvis ikke menn i min alder! Hjalp jeg på, og hun lo litt, men protesterte ikke mot konklusjonen. Så jeg tok henne med til min hemmelige hule, som jeg ikke hadde nevnt for henne før. Og hun spurte ikke det aller minste om hvorfor jeg har dette tilfluktstedet. Da hun slutter å skjelve i orgasme, og ligger slapp spor jeg:
-Bruker du noe selv?
Hun ryster svakt på hodet, ser mot veggen, lukker så øynene. Jeg reiser meg, henter et kondom, og hun lar demonstrativt være å se på at jeg ruller det på. Men da jeg kommer oppover henne, ser hun ned mellom oss, og kan selvsagt se at jeg har den tynne hinnen på. Jeg styrer meg mot henne, og hun åpner seg, og omslutter meg trangt, tett, og jeg bruker lang tid på å la meg synke helt inn i henne, selv om hun er så glatt at jeg sikkert kunne gjort det i et brått støt, og likevel bare gitt henne vellyst ved det.
Da jeg ligger ned på henne, dypt i henne, beveger jeg meg bare langsomt mens jeg holder ansiktet hennes mellom hendene, og dekker det med kyss. Hun søker munnen min, kysset blir heftig, og hun klemmer om nakken min. Jeg sier mot leppene hennes:
-Klem tak ned på meg!
Så hun lar hendene rase nedover ryggen min, og legge seg utspilte mot enden. Og jeg gir henne det – det beste jeg kan. Lenge, lenge mens hun blir mer og mer ivrig under meg.
Jeg er omsider overbevist om at hun ikke vil nå frem, at hun trenger mange gangers erfaring i dette, innen hun kan nå frem av bare pikken og den psykiske opphisselse alene.
Jeg venter på at hun skal si at hun er sår, eller at hun får den tanke at det ikke nytter!
Men hun har det så godt, og har fortsatt krefter til å streve – kanskje uten å tenke på at hun skal ha mer enn hva hun allerede har? Iallfall virker hun brått forbløffet, stopper sine anstrengelser, og ser stort opp på meg, og like etter protesterer hun – antakelig uten å være klar over det: hun jamrer ut nei-nei-nei…
Men så skjelver hun til det kommer sterkt, langvarig for henne mens hun klynker vilt, og kaster med hodet fra side til side, samtidig som jeg kjenner neglene hennes grave seg inn i setemusklene mine.
I vill triumf, slipper jeg meg løs i noen ekstra kraftige støt, og jeg spenner meg mot pikens fortsatt skjelvende kropp, og mens hun gir fra seg et siste lite skrik, brister opphisselsen i meg, og utløsningen raser inn i den tette varmen av hennes kropp.
Selvsagt ble det ikke med dette ene besøket…

Scroll to Top