domina

Domina – den våte fitta hennes

Etter å ha finlest blader for kontakt med diverse varianter av alle dem som selger kroppen sin til kåte mannfolk som meg, tok jeg endelig mot til meg og ringte et nummer som jeg har sett flere ganger. Hun svarte på første ring, og min første tanke var at hun antagelig var serviceminded.
Jeg hadde et godt sexliv med min kone, men det var enkelte ting jeg hadde lyst til og som hun ikke ønsket, eller det var kanskje mer riktig å si at mange av lystene mine hadde jeg aldri fortalt henne om. Rita het hun som tok telefonen, og hun var visst bare booking ansvarlig, men jeg la frem mine behov og hvem jeg hadde lyst til å møte. Tid og pris ble avtalt og selv om det kostet flest, så hadde jeg en følelse av at det ville bli verdt det. Endelig var dagen der og jeg var som en liten unge på julaften når jeg unnskyldte meg hjemme med et viktig kveldsmøte. Det var så vanlig, at min kone ikke reagerte.
Hun hadde på seg det antrekket jeg hadde ytret ønske om da hun åpnet døren. Det var et svart skinnskjørt, høyhælte støvler, lange sorte gummihansker og en bh som brystvortene stakk frekt ut av. Med en bydende og behagelig røst ønsket hun meg velkommen og viste meg inn i et rom som inneholdt en enorm dobbeltseng pluss en del annet utstyr som tydeligvis var ment for lek med kunder.
Jeg var ganske nervøs, men hun virket veldig beroligende på den delen av meg. Derimot stod pikken stiv under buksene allerede og det var nok like mye i forventning som av påvirkning. Etter avtale bandt hun meg fast i en stol etter at hun hadde kommandert meg til å ta av alle klærne foran henne. Hun slapp ikke blikket mitt et eneste øyeblikk og jeg følte meg mer enn naken da hun oppdaget hvordan det var fatt med pikken min.
Hun marsjerte fram og tilbake foran meg og viste fram den lattbarberte fitta si både forfra og bakfra. Det glinset svakt i de rosa fuktige kjønnsleppene hennes. Nå og da gav hun meg et lite rapp over lårene med en lærpisk som hun svingte med den største selvfølgelighet, det var i hennes fulle rett siden jeg hadde bedt henne om å ydmyke meg. Jeg stønnet av opphisselse og det var sviende varmt over lårene mine, selv om jeg hadde bedt henne om ikke å slå så hardt, siden det var første gang for meg. Jeg ville ikke ha merker på kroppen heller som min kone kunne begynne å stille vanskelige spørsmål om. Etter å ha holdt på sånn et kvarters tid, var pikken så stiv at jeg trodde den kom til å sprute ut i løse luften uten at noen av oss hadde rørt den.
Med jevne mellomrom fuktet hun enden av remmen mellom lårene sine, det var utrolig å se på den sorte remmen som delte de rosa leppene før hun svingte den over lårene mine igjen.
Til slutt løsnet hun armene mine og jeg fikk lov til å runke pikken min mens hun så på. Hun stilte seg opp som et mål bare en halv meter fra stolen og bøyde seg fremover så hun hadde fingertuppene i gulvet foran seg. Jeg kunne kjenne duften av den våte fitta hennes og jeg sprutet sæden min i hennes retning. Den traff selvsagt ikke, men landet på gulvet midt mellom oss. Jeg stønnet høyt og hun løsnet bena mine mens hun spurte om jeg var fornøyd med dagens innsats fra hennes side. Jeg kunne ikke annet enn å bekrefte.
Jeg betalte godt, og bestilte ny time med det samme. Trangen min til å underkaste meg en kvinne har vært der bestandig, men jeg hadde hittil aldri fått levd den ut. Det gjorde meg ingen ting at jeg måtte betale for det. Hvis det hadde vært min kone så hadde hun vel kanskje ville brukt det mot meg i andre sammenhenger, og det var ikke det jeg ønsket. Jeg gledet meg veldig til fredag, og jeg hadde satt meg opp på en lunsjtime og hun hadde lovet å være forsiktig med meg, i hvert fall i begynnelsen. Hun syntes sikkert at jeg burde herdes litt så uerfaren som jeg var.

Scroll to Top