Jeg ble ung igjen

Jeg ble ung igjen

Det hadde regnet i strie strømmer i mange timer og jeg hadde ikke kunnet slå av vindusviskerne i et minutt. Regnet hadde forsinket meg mye, det var så fort gjort og vannplane. Og det siste mannen min kunne tenke seg var at jeg kjørte utfor veien eller kolliderte med den nye BMWen hans. Det var hans bil og mine unger og det var noe av grunnen til at jeg nå hadde fått nok og med høy stemme hadde jeg gjort det klart for de der hjemme at jeg skulle på hytta og det mutters alene. De hadde sett like overrasket ut alle tre når jeg dro, men nå var jeg ikke så kjepphøy lenger. Det var nesten midnatt og jeg hadde ennå noen mil igjen å kjøre. Jeg skulle akkurat til å skifte kassett når jeg synes at jeg så et ansikt passere i veikanten, nesten automatisk begynte jeg å bremse opp.
Det var først når han laget små dammer av vann at jeg begynte å tenke på at jeg ikke skulle ha tatt opp en haiker ikke vet jeg om han haiket heller, det var kanskje mer en refleks at jeg stoppet.
Han var en søt tysk gutt på ferie og jeg anbefalte han med stotrende skoletysk å skifte klær før han ble forkjølet.
Her skal jeg skifte her i bilen din? Han hadde latter i stemmen når han forsiktig begynte å spørre meg ut om hvor jeg skulle, også videre. Det var lettest når han snakket og stilte spørsmål for jeg forsto så absolutt mer tysk enn hva jeg snakket.
Om han kunne overnatte hos meg? Ja, jeg tror til og med jeg føyde til et lite “bitte”.
Det ble fort varmt i peisen og jeg lurte bare på om han virkelig hadde tatt av seg alle klærne under ullteppet. Kanskje han satt der helt naken med en ung deilig pikk mellom bena. Jeg skvatt over mine egne tanker, men det var som om mann og barn hadde regnet bort et sted på veien. Jeg ble ung igjen og jeg hentet cocnacflasken i hjørneskapet. Den ville nok hjelpe på motet mitt.
Forsiktig løftet jeg en flik fra pleddet tilside og satte meg som en katt ved bena hans, cocnacglasset var tomt for tredje gang og jeg var ikke bare varme, jeg var svett og kåt. Jeg hadde sittet og fantasert lenge om hva vi kunne gjøre hvis jeg bare tok mot til meg og endelig var jeg her…
For en pikk han hadde, han var i grunnen en liten og spedbygd gutt, men manndommen hans var så langt fra liten. Det første jeg tenkte når jeg så den i full lengde og stivelse var at den der kan jeg da aldri klare å få inn i meg.
Det pirret kraftig mellom bena og den våte sprekken min hørte så absolutt ikke etter hva fornuften sa. Det kjentes snarere ut som den bare produserte mer og mer saft som den store deilige pikken hans kanskje kunne gli innover i.
Jeg reiste meg og kledde meg naken foran ham, han var full av forventning i det unge ufordervede blikket sitt og jeg synes ennå jeg kan se at han smiler fornøgd.
Jeg har ett godt grep rundt den varme pulserende pålen hans og jeg må løfte den opp i stilling for jeg har tenkt og tre meg selv nedpå. Det er best slik hvis det er en stor en, det er så lett at det kan bli vondt ellers. Det var lenge siden jeg hadde hatt en annen enn mannen min. Jeg rykket til når jeg kjente hvor stor og hard den var inne i meg, eller rettere sagt så vidt innenfor. Jeg holdt ham stille lenge mens jeg prøvde de ytterste musklene mine på den myke huden hans.
Jeg ville bare ha mer, nå som jeg først hadde fått tuppen inn i meg og smaken på pikken hans.
Saftene mine bare rant ut av meg og nedover pålen hans og jeg hadde ikke det minste problem med å få i meg hele staken, men det var ikke før vi begynte å bevege oss at jeg kjente hvor fylt jeg var. jeg var full av en tysk ungdomspikk fra navlen og ned bak i rompehullet, det sprengte og banket i klitoris og jeg skjønte fort at her ville jeg komme som jeg kanskje før aldri hadde gjort.
Spenningen, stemningen, alderen hans og størrelsen på pikken gjorde at jeg klynket og stønnet og skrek, på norsk og uten hensyn til hva han måtte tenke om en middelaldrende dame så kom jeg i en flom og et skjelv som ingen ende hadde.
Ikke før han pumpet løs seden sin inne i meg og stående overskrevs på de smale hoftene hans lot jeg pikken hans gli ut av meg.
Thanke, thanke schøn, jeg måtte ha hørtes helt idiotisk ut, men jeg prøvde ikke å forklare at han hadde en vidunderlig pikk. Det fikk han finne ut av selv, etter som erfaringene kom. Jeg gav ham mitt bidrag i løpet av helgen og jeg var øm og sliten på tur hjem, men mer avspent og lykkelig enn på lenge.
Jeg gledet meg også til å treffe både mann og barn igjen. Det hadde virkelig vært en vellykket flukttur.

Scroll to Top