Fremmed begynner å runke

Fremmed begynner å runke

Jeg har vært sinnssykt kåt i hele dag ved tanken på det som skal skje i kveld. Du har lovet meg dette lenge og forsikret meg om at jeg bare skal stole på deg. Jeg gjør det og venter utålmodig på at du eller rettere sagt dere skal komme.
Endelig, jeg føler meg som en brud på bryllupsnatten, hare ikke like uskyldig. Dere binder meg med både hånd og fotlenker, kysser suger og slikker meg over hele kroppen. Øyebindet sitter så stramt at der bare så vidt jeg kan se føttene deres. Jeg kan høre at dere kler av dere og vet med sikkerhet at i hvert fall du har en formidabel ståpikk.
Nå synes dere at jeg er våt nok og kommanderer meg ned på kne, med overkroppen liggende frem over salongbordet.
Armene mine er fastlåst bak på ryggen og uten noe mer om eller men kjenner jeg at en pikk trenger fort og hardt inn i meg og for å være helt ærlig så kjente jeg ikke med en gang hvem av dere det var.
Hardt ut og inn og jeg kjenner etter hvert påtakten og måten det støtes på at det ikke er deg, jeg har en vilt fremmed pikk inne i meg som knuller meg i min egen stue foran øynene dine, bare tanken nesten er nok til å få det til å gå for meg.
Uten hensyn til at jeg ikke rakk å henge med spruter den ukjente seden sin inn i meg etter først å ha spurt deg om han fikk lov til akkurat det. Ja, svarte du bare knull henne og sprut henne full så mye du orker. Det er det hun liker best av alt.
Dere er hes i røsten og grove i kjeften og nå ber du meg om å suge deg. Fremdeles er jeg like godt bundet og det banker hardt i den kåte fitta mi, jeg har selvsagt mest lyst til at du skal forte deg å knulle meg, men du vil så absolutt at jeg skal suge deg og jeg må bare adlyde din ordre.
Jeg suger glupsk og iherdig på pikken din og hører at den fremmed begynner å runke på sin, jeg synes at han har fått ståpikk fort igjen.
Du svulmer opp til største størrelse inne i munnen min og akkurat da når du skal til å sprute kjenner jeg at den fremmede er klar igjen og mens jeg har munnen min full av pikken din som ganske så snart vil sprute meg full gyver han løs mellom bena mine igjen.
Du låser fast hodet mitt med begge hendene dine og sender ladningen din rett ned i halsen min mens du gurgler fornøgd og etterpå får jeg slikke deg helt ren for sed.
Hele tiden pumpes det løs mellom bena mine og nå kjenner jeg at han ikke skal få lure meg. Ikke denne gangen, jeg melker mine innerste muskler rundt skaftet og vet at når jeg først slipper meg løs nå så har han ikke en sjanse til å holde igjen. Vi skriker på likt og like stygt før jeg kommer i en orgasme jeg aldri har kjent maken til. Jeg har vært våt og kåt i så mange timer og det er som om den lange oppbyggingen og innledningen forsterker orgasmen.
Du ler av meg og spør om jeg likte kameraten din og jeg kunne ikke annet enn å nikke med hodet.
Jeg merker at du nærmer deg ansiktet og munnen min igjen, men den pikken jeg nå får i munnen er våt både av meg og sed så dere må ha byttet plass uten at jeg merket det. Nå får jeg kjenne at den kortere enn din, men tykkere. Jeg får beskjed av deg om å suge den stiv igjen for han ble ikke med hit bare for å få knulle den våte fitta mi, han ville bli sugd også. Jeg begynte å bli sliten, men trude ikke å si noe om det siden seansen var kommet på min egen oppfordring.
Jeg suger, slikker og småbiter det beste jeg kan og etter stønningen hans å bedømme så må det ha vært deilig. Han tømmer seg også i halsen min og nå må jeg bare be om en liten pause så jeg kan få druknet noe annet enn sed. Jeg er tørst og du er snill og lar meg få noe å drikke før dere begge to knuller meg en gang hver og da er det ingen av oss som orker noe som helst noe mer. Jeg registrerer knapt at den ukjente går, men jeg setter virkelig pris på at du bærer meg opp og legger meg i sengen.
Jeg lover deg at vi kan gjøre det en gang til, minst.

Scroll to Top