Store blå øynene

Store blå øynene

Matematikk er et fag jeg alltid har likt. Slik er det ikke med Mona, min fagre medstudine. En av grunnene til at jeg begynte å studere realfag er min lidenskap for matte. Mona hadde andre interesser innen realfag, men ikke for den rene matematikken.
Det ville være galt å si at jeg ikke fattet interesse for henne, ganske atypisk som hun var på dette studiet. Det hun så på meg med de store blå øynene sine. Ja, det er klart, fikk jeg frem. Mona bad meg sette meg. Hun skulle koke litt kaffe til oss. Hybelen var trang, men det virket som om jentene fikk mye ut av ingen ting. Min hybel var bare kaos i forhold til hennes.
– Her er kaffen, Jan, sa hun.
Hun hadde tatt av seg jakken. Brystene presset seg frekt mot blusen. Den var altfor trang. Ikke at det gjorde meg noe. Mona satte seg ved siden av meg i sofaen. Kaffen hadde jeg alt glemt.
Plutselig banket det på døren. Mona bad meg være helt stille. De går vel snart, hvisket hun.
Jeg så på henne. Kinnene blusset friskt og hun strøk håret fort bakover.
Det at hun ikke ville forstyrres når jeg var der, fikk meg til å ta sjansen. Sakte beveget jeg hånden mot ansiktet hennes og dro henne forsiktig mot meg. Hun protesterte ikke og vi kysset hverandre forsiktig. Så mer krevende.
Jan, hvisket hun, sengen.
Mona tok meg i hånden og dro meg inn på det knøttlille soverommet med en feminin bevegelse tok hun av seg blusen. Hun hadde ingen bh. Plutselig stakk hun hånden sin under skjørtet og begynte å gni seg mellom bena.
Synet hisset meg voldsomt opp. Det så ut til at hun nøt min opphisselse vel så godt som sin egen.
Jeg la meg på sengen og ba henne sette seg på ansiktet mitt. Hun gikk vuggende mot sengen, krøp oppi og stilte seg på kne med fitta og rompa mot ansiktet mitt.
– Riv av meg trusa, ba hun, – bare røst den av meg med makt.
Den var flortynn. Hånden min grep den og flerret den av henne. Hun stønnet.
Prøvende stakk jeg tunga borti fitteleppene hennes. Det hadde sin virkning. Mona sukket lidderlig og ba meg smake henne skikkelig. Jeg adlød. Hun begynte å famle med buksa mi og fikk dratt den litt ned. Med den ene hånden vippet hun kuken min frem.
Får jeg smake på den, spurte hun tekkelig.
Hun ventet ikke på svar, men lunket den litt før hun lot leppene omgi den. Mona sugde godt og jeg ville ikke være dårligere. Jeg slikket fitta som om det gjaldt livet. Etter hvert knullet formelig tunga mi henne. I det hun fikk orgasme sugde hun meg så hardt at jeg ikke greide å holde meg lenger. Jeg dro pikken ut og sæden sildret ned i kløften mellom puppene.
– Pikken din smaker deilig, sa hun og slikket seg rundt munnen.
Den gjør meg råkåt, vet du det? Fitta mi renner bare jeg tenker på den. Kjenn!
Hun begynte å bli grisete. Det var opphissende. Mona stakk en finger opp i fitta si.
Den trenger en kuk, slo hun fast.
Kan du pule meg nå? spurte hun og rev skjørtet av seg. Snakk om å være direkte. Hun hisset meg sanseløst opp.
Kom inn i meg, stønnet hun, – la meg kjenne pikken din pule meg fra vettet.
Den stanget seg inn og Mona seg litt sammen før hun begynte å pumpe mot. For en energi. Hun tok rundt meg med både ben og armer, mens hun hele tiden ropte at jeg skulle knulle henne hardere. Kuken min gikk for full stim og endelig hørtes det ut som det gikk for henne.
En tok tak og filleristet henne. Hun stønnet og peste de mest perverse ord, og jeg lot orgasmen ta kommandoen over meg også. Jeg lot kuken være inne i henne til den ble slapp. Mona sukket da den gled ut.
Jan, jeg er forelsket i deg, hvisket hun.
Neste dag begynte vi å lete etter leilighet sammen.

Scroll to Top