sexnovell

Sex historier – Alene hjemme

I skoletiden bodde jeg i en by i Vestfold. Og den høsten jeg skulle opp i 2. gym, var mine foreldre borte på reise den høsten slik at jeg hadde hele huset for meg selv.
Og hvorfor ikke dele det med andre? Jeg ringte til to jenter som hadde hatt en annonse i avisen. De ble så glade og ville komme nedover allerede førstkommende helg.
Jeg foreslo at vi skulle lage en liten velkomstfest, og det hadde de ikke noe imot. Jeg begynte allerede å glede meg, for jeg hadde et godt øye til Gro, den lyseste av de to.

Bente, den mørke, var ikke så pen, men begge var modne for alderen. De var fullt utvokste både oppe og nede. Helgen nærmet seg, og jeg hadde vært på polet og handlet.
Da de kom, viste jeg dem inn i stua. Først serverte jeg dem god mat og enda bedre drikke. Deretter satte jeg på noe dansemusikk med hissende technorytmer. Det var ikke til å unngå at vi ble litt hete i hodet alle tre.
Det var Bente som startet showet. Hun begynte å kysse øreflippene mine, og Gro ville ikke være dårligere hun heller. Hendene begynte å føle rundt på kroppen min, og jeg lot dem leke seg.
Ja, mer enn det, jeg nøt det! Og nytelsen tok til å vise seg da Gro knappet opp skjorta mi og kysset seg vei nedover.
Bente holdt seg i hodehøyde med meg, og vi møttes i et langt og vått kyss. Samtidig kjente jeg at Gro åpnet buksesmekken min. Og da kukken spratt ut, var hun ikke sen om å legge den i munnen. Hun masserte den deilig, sugde og småbet.
Jeg førte hånden under blusen til Gro og fant de struttende brystene hennes. Hun stønnet da jeg begynte å kjæle med dem etter tur.
La oss legge oss på teppet, foreslo jeg.
Og som sagt, så gjort. Gro fortsatte sugingen, og jeg kjælte med brystene til Bente mens hun følte seg fram med hendene over kroppen min. Jeg frigjorde meg fra bukse og skjorte, og jentene gjorde det samme.
Til slutt var vi splitter nakne alle tre. Jeg behøvde ikke si et eneste ord. De plasserte seg allikevel slik jeg ville. Snart hadde jeg fitta til Bente over ansiktet mitt, og jeg så rett opp i den deilige sprekken hennes.
Den var dryppende våt, og jeg slikket det jeg var god for. Gro tredde den deilige fitta si ned på pikken min. Så byttet de plass, og jeg kjente spenningen stige i kroppen min da Bente akte fitta si langsomt ned på kukken min. Gro sokket meg mens Bente jukket som en gal.
Jeg stønnet og kjente at det rykket i kukken min, jeg visste at ladningen snart ville komme.
Nå går det for meg, peste jeg ut.
Mmm, stønnet Bente og jukket videre.
Øyeblikket etter kom hun også. Bente kjælte med brystene til Gro og onanerte seg selv mens hun ventet på tur. Kukken var slapp, men villig. Gro klarte å få den stiv igjen. Og snart gled hun på plass over den og begynte å jukke i en opphissende rytme. Bente satt på huk over ansiktet mitt med fronten vendt mot Gro. De kjælte hverandre på brystene mens jeg slikket det jeg var mann for. Kukken gled ut og inn av Gros deilige spalte. Kan et menneske ha det bedre?
Jeg holdt rundt hoftene til Gro og presset henne nedover meg slik at kukken kunne komme riktig langt inn i henne.
De begynte å stønne over meg. Men den som skrek først, var Bente. Gang på gang hylte hun ut i orgasme. Og nå var det ikke snakk om å ha det bedre. Jeg la meg over Gro mens jeg betjente henne med kukken min. Jeg fingerpulte Bente mens hun vred og vred på seg.
Jeg bøyde meg enda lenger fram slik at jeg kunne arbeide med brystene hennes. Det gjorde utslaget for oss alle tre.
Sammen rystet en herlig orgasme gjennom oss. Etterpå ble vi liggende på gulvet og kjæle med hverandre.
Vi lå og hvilte oss til neste napp. Gro var drivkraften til dette, og hun ville sannsynligvis ikke gi seg med det første. Vi holdt da også ut til den lyse morgen.
Maken til varmblodige jenter skal det letes lenge etter. Det ble en bra høst.

Scroll to Top