sexnovell

Kamasutra – Yogatrening

Jeg parkerte den gamle, gule Toyota’en min mellom en hvit Mercedes og en hvit BMW. Snakk om kontrast! Så gikk jeg opp til inngangsdøren og ringte på. Ringeklokka spilte Beethovens 9. Jeg ventet på at noen skulle lukke opp.
Hun var som en drøm og kledd i bare fiolett. Da hun slapp meg inn, fortalte hun at vi hadde huset helt for oss selv i tre uker, mens foreldrene hennes var i Syden, og at vi kunne ta oss til rette som vi ville.
Hun låste døra etter oss, satte på en cd med min yndlingssymfoni av Beethoven og tok av seg genseren. Hun hadde ingenting under, og de velformede, men relativt små brystene hennes ble åpenbart. Hun lot skjørtet falle, og det eneste hun hadde under den var fiolette strømper og ditto strømpeholder. Truse hadde hun ikke, så den velfriserte trekanten med sort silkehår sto bra til innrammingen i fiolett.

Et øyeblikk ble jeg stående helt målløs før jeg gikk bort til henne. Jeg knelte og begravde ansiktet i mykt silkhår med deilig duft.
Hun trakk meg opp etter håret og sa at jeg i det minste skulle vente til vi hadde hilst skikkelig på hverandre.
– Hyggelig å hilse på deg, guru, fniste hun og rakte meg hånden.
– Takk, i like måte, sa jeg.
Hun begynte å kle meg av.
Dette virker kanskje som en merkelig situasjon, og det er det jo. Saken er den at jeg hadde svart på en annonse som lød: “Mannlig yogainstruktør med bra utseende søkes for spesiell privattrening av vakker 19-årig pike. Betaling etter avtale.”
Siden jeg var kvalifisert, søkte jeg jobben. Men hele tiden skjønte jeg at det ikke bare var yogainstruksjon det gikk ut på. Slik havnet jeg opp i dette. Noe jeg slett ikke har angret. Hun dasket lett bort i penisen min og sa: – Den er raskt klar til arbeid, ser jeg.
Hun tok tak rundt den og geleidet meg bort til en sofa.
– Når kan vi begynne instruksjonen? spurte jeg.
– Idiot, svarte hun. Hun satte seg i sofaen og sprikte lett med bena.
– Før jeg setter opp kontrakt, må jeg teste hvor god du er, sa hun. – Slikk!
Jeg knelte ned foran henne og nøt det praktfulle synet et øyeblikk, før jeg vrengte ut skamleppene hennes med fingrene og stakk inn tunga. Jeg roterte tunga mi’ langt opp i skjeden hennes, mens jeg behandlet klitoris med overleppa.
– Ah, fantastisk, stønnet hun før hun brølte: Uaaahh! idet det gikk for henne.
– Du vil sikkert ha en dusj etter reisen, sa hun da hun hadde fått summet seg. – Men først må jeg vel gjøre noe så denne dingsen ikke blir for mye i veien.
Hun plasserte meg i sofaen. Først tok hun leppene forsiktig rundt hodet på den og skrapte lett med neglene over stammen. Det gikk ilinger igjennom meg. Så sendte hun tunga på oppdagelsesferd rundt omkring oppå hodet og litt ned på stammen. Med fingrene roterte hun med ballene og nederste delen av stammen. Jeg hogg meg fast i det lange, mørke håret hennes, idet jeg sendte kaskader av sæd ned gjennom strupen hennes. Hun reiste seg og forklarte meg hvor badet var. Deretter gikk jeg inn i det luksuriøse badet der jeg skrudde på vannet. Det var slik at det kom vann fra flere ledninger på samme tid. Etter en liten stund kom hun etter inn i dusjen til meg.
Vi begynte å kline. Leppene hennes var så aktive og krevende at tunga hennes begynte å romstere vilt med min der inne. Nå begynte junior å røre på seg. Den stivnet og presset på mot hoften hennes. Hun mente at den måtte da trives bedre et annet sted, og dermed styrte hun den på plass i skjeden sin. Hun presset kroppen sin mot min,og jeg kunne kjenne de stive brystvortene hennes presse mot brystkassen min. Hun beveget hoftene og melket penis med skjedemusklene sine. Jeg trykket på seteballene hennes med hendene mine. Langsomt nærmet vi oss orgasmen, og jeg kom først. Jeg presset fingrene mine med vekslende press mot skrittet hennes, så kom hun også. Vi gikk ut i stua og satte oss i hver vår stol, slik at vi hadde god utsikt til hverandres nakne, våte kropper. Snart begynte junior å stivne til igjen.
– Får jeg jobben? spurte jeg.
– Både kompetansen og potensen ser ut til å være på topp, så jobben er din, svarte hun. Hun kom over og satte seg i fanget mitt. Hun tok penisen min og gned den mot kjønnshårene sine en liten stund, før un førte den inn i seg. Hun begynte å bevege seg sakte rundt omkring på den.
Jeg begynte å massere henne både på skamleppene og klitoris. Deretter begynte jeg å gni det ene brystet hens. Jeg kysset og småbet henne i nakken og i håret. Jeg snuste i meg duften fra kroppen hennes. Det var så uenlig mye bedre enn parfyme. Vi tok det med ro og hadde det deilig med hverandre en lang stund. Hun fikk den lengste orgasmen jeg noen gang har opplevd hos en kvinne, og det var bare så vidt det ikke gikk for meg også. Men jeg holdt ut til den neste orgasmen hennes. Da tippet jeg over og pumpet stråle etter stråle med sæd opp i henne. Det svartnet for meg, og jeg kjente meg ør lenge etterpå.
Vi ble liggende lenge å bare slappe av. Vi satt fortsatt i den samme stolen. Vi la oss bakover i den, mens hun fortsatt lå over meg. Men til slutt ble den så slapp at den gled ut av henne.
Etter at vi hadde døst i flere timer, mente hun at vi burde gå og legge oss. Jeg var fortsatt litt ør, men begynte å våkne da hun snakket til meg.
Vi gikk inn på soverommet der hun satte på litt musikk. Det var nyere musikk denne gang. Madonna eller noe. Så tok hun frem noe hun kalte et «kjærlighetsegg». Det var en liten, sølvfarvet kule som det gikk en ledning ut fra. Den plugget hun inn i stereoanlegget så den begynte å vibrere i takt med musikken. Hun puttet egget inn i skjeden, og jeg lot junior følge etter. Når jeg støtte mot egget og lå stille der pirret vibrasjonene meg på hodet. Ikke hodet med hjerne, men det som vil så gjerne.
Jeg har forresten glemt å fortelle om senga. Det var en svær sirkelformet vannseng som bølget kraftig hver gang vi rørte på oss. Det minsket selvsagt ikke stimulusen.
Snart ristet vi begge i takt med musikken, mens orgasmekrampene rev og slet i oss. Vi var rimelig utslitte begge to, og følte for å sove litt. Siden vi allerede befant oss i senga, var det bare å legge seg rett ned.
Da jeg våknet igjen noen timer senere, merket jeg at magen ba om nåde. Jeg hadde jo ikke spist på aldri så lenge Jeg gikk for å lete etter et kjøkken. Jeg fant det og fikset noen brødskiver. Fint at du lager mat, sa det plutselig bak meg.
Jeg skal bare gå og skifte, så kommer jeg også. Hun kom tilbake litt senere i samme antrekk, bare at det var knallgult.
Etter at vi hadde spist, gikk vi tilbake til soverommet. Vi la oss i en 69-stilling, og hun lå over meg med kjærlighetsegget sitt inne i seg. Hun sugde pikken min dypt inn i munnen sin. Tunga spilte herlig over den, og hendene hennes gned meg på gammen og ballene. Jeg stakk tunga så langt inn mellom skamleppene hennes at jeg kunne kjenne vibrasjonene fra egget der inne. Jeg skrapte over klitoris med tennene. Hun stønnet høylydt, og jeg var nok ikke helt stille heller. Stønningen ble mere heftig da det nærmet seg klimaks.
Vi tok en liten pause i elskingen, og benyttet den til å slappe av og ta en treningsøkt med judo. Det er umulig å trene judo med bar overkropp, så vi tok på oss trøyer.
Men trening med bar underkropp kan være opphissende nok. Det blir mye berøring av de erogene soner. Vi ble så opphisset at jeg spontant støtte inn i henne bakfra en gang hun lå på maven og pustet ut.
Jeg grep henne rundt hoftene og støtte til. Et «ahh» unnslapp henne, og hun støtte imot. Hun roterte med hoftene og gned brystene mot det grove tøyet i yogatrøya.
Jeg flyttet hendene nærmere kjønnsdyret hennes og gned hver side av hårdusken. Det gikk for meg. Jeg bøyde meg frem og knadde brystet hennes med den ene hånden mens jeg med den andre gned klitoris. Det varte ikke lenge før det eksploderte for henne også.
Judomatten hadde fått en vål flekk, så det var ikke trygt å fortsette treningen før det var blitt tørt igjen. Vi slengte av oss trøyene og gikk for å lage middag. Etter middagen skiftet hun, og kan dere gjette til hva? Akkurat samme antrekk, men rosa denne gang. Hun dro meg med til senga og la meg ned der. Sant å si var jeg temmelig utkjørt, og jeg hadde fått antydning til gnagsår. Junior reiste seg likevel raskt straks hun berørte den med de slanke fingrene sine. Da hun satte seg oppå den, var jeg tent igjen. Brystene hennes duvet svakt da hun begynte å bevege seg rytmisk oppå meg. Hun klemte hardt rundt penis med skjedemusklene. Med denne antydningen til sårhet jeg hadde fått ga dette en smertefull nytelse. Jeg visste ikke helt om det var deilig eller vondt. Ikke før orgasmen bølget gjennom meg, visste jeg svaret. Jeg hadde vært så passiv at hun måtte hjelpe seg selv til orgasme som kom omtrent samtidig med min. Vi sank utmattet sammen.
Utover kvelden slappet vi av med en indisk gryterett av linser og koriander, deilig vin og et par halvpornografiske filmer. Etter at vi hadde sett filmene, bestemte vi oss for å ta et bad før vi gikk til sengs.
Innendørsbassenget var stort. Tre ganger tre meter og en og en halv meter på det dypeste. Det var fylt med varmt og godt vann, mens vi smurte hverandre inn på de mest intime steder med et tykk, klebrig salve. Salven gjorde vondt på penisen, med det begynnende gnagsåret. Vi ség nedi og hun tok noen svømmetak for å komme til det dypeste stedet. Jeg svømte etter og grep henne rundt hoftene. Jeg trakk henne mot meg og presset junior mot baken hennes for at hun skulle kjenne at jeg var rede. Hun dukket ned og tok den i munnen før hun måtte opp og å ha luft. Så tok hun tak i den og førte den inn i den lune grotten sin. Vi beveget oss inn mot den grunneste delen der jeg fikk henne under meg. Hun spredte bena og melket rytmisk med skjedemusklene. Jeg støtte ut og inn av henne korte, harde støt.
Munnene våre smeltet sammen, og vi begynte å puste tungt. Jeg klemte rundt rompeballene hennes, som rykket rytmisk til i likhet med resten av kroppen hennes. Hun slo bena sine rundt meg og ble helt stiv da det gikk for henne. Skjeden trakk seg sammen, og jeg sendte spruten opp i henne. Vi gikk og la oss.

Scroll to Top