sexnovell

Erotiske fortellinger – Alternativ medisin

Det kjentes forferdelig trist ut å ligge aldeles ensom i sin seng og bare stirre opp mot det hvite taket dag etter dag. Men så lenge legene ikke tillat noenting annet, måtte Pernille finne seg i det. De hadde tatt bort bandasjen nå, og hun følte seg nesten helt frisk.

Fra rommet ved siden av hennes hørte hun stemmer, og hun funderte på om hun kanskje skulle spørre om å bli flyttet til det andre rommet. Men hennes enerom hadde under tiden blitt som et annet hjem for henne og var betydelig mer trivelig møblert.

Oppgitt bladde hun i et dameblad. Leste en dum novelle og undret seg på om alle kvinner virkelig var så lengtende. Selv hadde hun egentlig aldri kjent noen større lengsel etter kukk. Men når hun lå her aldeles ensom og visste at det var umulig for henne å bli seksuelt tilfredsstilt, hendte det oftere og oftere at hennes tanker gikk i en bestemt retning slik at hun plutselig fant seg selv med hånden mellom lårene og kjælte med fitta som var oppsvellet av kåthet. Det kjentes ikke stort bedre etter at hun hadde kjælt seg selv til orgasme. Hele tiden var spenningen der i fitta, og Pernille ante at den ikke ville forsvinne før hun fikk oppleve en virkelig orgasme sammen med en mann.

I tankene gikk hun gjennom alle de kukene som hadde trengt opp i hennes fitte. Forsøkte å gjenopplive minnet av deres rørelser i underlivet ved at noen fingre imiterte dem. Men det lyktes ikke særlig bra, selv om hun fikk spenningen til å avta en smule. Dag etter dag samme bekymring for fitta. Og ettersom tiden gikk, syntes alt annet å bli sekundært. Hun holdt ganske enkelt på å bli sjuk av kåthet. Til sin overraskelse oppdaget hun en dag at det var eggende skjønt å ligge halvt blottet når en sykepleierske stelte henne. Kunne søsteren kanskje merke noe av kåtheten? Det vibrerte i fitta, og Pernille iakttok de pleierskene som byttet på å stelle henne. Men ingen av dem gjorde mine til å observere den fuktige fitta som svellet opp og var villig åpen for deres blikk.

Ingen utenom en som kom om natten. Når Pernille lot som hun sov og lot dynen gli ned på gulvet, observerte hun at nattsøsteren Jannicke var lenge i rommet og studerte hennes nakenhet i nattlampens svake lys. Da dirret fitta av kåthet, og hun fikk lyst til å rope til pleiersken om å komme nærmere og siden avhjelpe hennes trang til kuk. Kanskje merket Jannicke at noe ikke var som det skulle være med pasienten. Men hun tidde om sine antagelser og beholdt sine glimt av den våte fitta for seg selv inntil videre. Men for hver natt som gikk, ble Pernille djervere og djervere. Lå der til slutt med noen fingre i fitta helt åpent. Myste under halvlukkede øyelokk på Jannicke og forsøkte å oppdage hennes reaksjon når fingrene sakte begynte å røre seg frem og tilbake i den saftige sprekken. Til å begynne med så det ikke ut til at Jannicke reagerte. Kanskje hun hadde sett for mange kåte mennesker til å reagere på slikt, undret Pernille og sukket plutselig tungt.

– Du er våken, hvisket Jannicke og kom nærmere. – Ja, svarte Pernille. –- Jeg er våken og sjuk av kåthet. Jeg blir snart gal om jeg ikke får kuk. En lang stund sto Jannicke stille og studerte det blottede underlivet. Hun lo hemmelighetsfullt og nikket alvorlig. – Jeg forstår deg så vel, hvisket hun. – Men må du absolutt ha kuk? Forhåpningsfullt stirret Pernille på pleiersken. Hva mente hun? Fantes det noe annet enn en kuk for en kåt fitte? – Kom opp av sengen og sett deg på sofaen her borte, sa Jannicke. – Vi kan prate en stund. Det er helt stille på avdelingen. – Men jeg må jo ligge … – Blås i det. Du blir ikke friskere av å ligge. Men jeg har en bra medisin til deg om du vil ta imot den.

Plutselig lød hennes stemme grøtete og opphisset, og Pernille ante seg til hva hennes medisin gikk ut på. Med nattskjorten flagrende rundt kroppen gikk hun mot sofaen. Men da hun var halvveis, grep Jannickes hender tak i skjorten og dro den raskt over hennes hode. Helt naken sto Pernille der og kjente hvordan Jannickes hender grep om hennes bryster bakfra slik at hun hadde lyst til å skrike av lyst. Fingertuppene masserte eggende omkring de stive brystvortene, og Pernille merket at hele hennes indre liksom svellet av brunst. Om det enda hadde vært en mann som hadde favnet henne. Da hadde hun kjent hans oppsvellede kukhode mot sine nakne skinker.

Men i stedet kjente hun noe kilende og varmt. Spente seg og kjente ordentlig etter. Var det mulig? Jo, Jannicke hadde blottet seg, og hennes strihårede fitte presset mot Pernilles myke rumpe.

Med ett forsvant alle fordommer, og Pernille snudde seg raskt rundt. Begge kvinnenes lepper møttes i et hett kyss. Jannicke presset seg inntil Pernille og la henne forsiktig ned på teppet på den lille sofaen. Nå var fittene i vilt opprør. Med hånden kjente Pernille over pleierskens mus og merket at den var like opphisset som hennes egen. Dirrende av kåthet skrevet hun inn over Jannickes ansikt og lot de bleke lårene senke seg sakte over hennes munn. Der inne i lårfavnen fant snart Jannickes munn fittas lille knopp og slikket den i et raskt tempo. Hun så at Pernille grøsset av brunst og vred seg i vill ekstase. Da tungen trengte seg inn mellom de fuktige skamleppene forsto Pernille med ett at hun kanskje ikke trengte kuk i det hele tatt. Hennes kropp dro seg sammen og gjorde seg liksom klar for den orgasme som ville komme. Hun kom med et skrik, og fittesaften rant utover Jannickes dirrende munn. Da den første utløsningen hadde ebbet ut, tittet Jannicke en stund forskende inn i Pernilles øyne, som om hun ville undersøke om pasienten tålte mer eller ikke. – Mer medisin søster, stønnet Pernille og strakte armene ut mot Jannicke som vendte seg helt om og bød sitt saftige kjød frem for Pernilles lystne lepper. For første gangen i sitt liv fikk hun nå smake fitte. Aldri hadde hun kunnet forestille seg at den kunne være en slik lekkerbisken. Og da hennes tunge danset frem gjennom den våte sprekken og nådde klitorisen merket hun hvordan denne delikatessen fikk hennes egne safter til å strømme. Hennes kropp fyltes av fittas brunst. Det smittet over til hennes skrev da hun kjente Jannickes tunge som slikket henne. Hun stønnet hest av opphisselse og hevet kroppen for at Jannicke skulle komme ordentlig til i den åpne sprekken. Gang på gang gikk det for dem denne første natten.

Siden kom Jannicke tilbake hver natt for å ordinere den erotiske medisinen, og Pernille kjente seg bare bedre for hver gang.

Scroll to Top