sexnovell

Gjensynsfest 15 år

Vi skulle ha gjensynsfest 15 år etter avslutning av 9. klasse. Vi var på hytta hos en av klassekameratene, en ganske gedigen affære. I begynnelsen var det litt stivt, men etter hvert som drikkevarene gikk ned og pikken opp, ble det ganske livlig. Jeg fikk fin kontakt med klassens nest beste jente. Hun hadde allerede rukket en skilsmisse. Da hun spurte om vi kunne gå og lufte oss, var det ikke nei i min munn. Det var naturlig at vi gikk tett inntil hverandre. Vi stoppet under en eik og gav hverandre et hett kyss. Vi gned oss inntil hverandre.

– Vil du ha meg?? spurte jeg rett ut. Hun nikket til svar, og jeg stakk en finger opp i en klissvåt fitte. Det var tydelig at hun hadde tent allerede.
– Jeg var kåt på deg allerede den gangen, men det forstod du visst ikke, sa hun.
– Nei, men jeg forstår det nå, svarte jeg og begynte å kle av henne under treet. Først elsket vi utrolig sakte. Jeg hadde den bare nærmest inni henne. Men etter hvert satte vi opp tempoet. Hun var gjennomvåt av fittesaft og begynte å stønne og kaste seg sidelengs av bare nytelse. Hun hadde den største klitten jeg noen gang har sett. – Du er så flink, sa hun. – Bare la det gå i meg. Men først hadde jeg andre planer. Jeg la henne på siden og tok henne bakfra så jeg kunne komme dypest mulig inn i henne. Dette likte hun, for hun tok fingrene og masserte seg selv og pikken samtidig. Vi stønnet så jeg var sikker på at de hørte oss på hytta. Men akkurat nå bekymret det ikke oss noe særlig.
– Åh, jeg vil kjenne det i meg, tryglet hun.
– Ja, snart, stønnet jeg.
Så fortsatte vi. Vi byttet stilling, og jeg lå nederst og hun øverst. Vi var inne i et kjemperitt. Hun hadde egnet seg til jockey og holdt en morderisk fart. Hun stønnet og bar seg. -La det gå, la det gå, skrek hun. Jeg kom som en foss inni henne.
– Ja, ja, åååååhh, det går for meg, skrek hun. Vi kom samtidig i en kjempeorgasme. Vi ristet og skalv over hele kroppen. Etterpå ble vi enige om å møtes hos meg, og det ser vi frem til.

Scroll to Top