Sæden flommet ut over

Sæden flommet ut over

Etter at jeg ble skilt for litt over tre år siden, har mitt sexliv vaklet en del. Ettersom jeg ble forlatt av min mann, tok dette på og jeg var ikke mye ute blant folk det første året. Senere begynte jeg å være sammen med gamle venninner og traff også en og annen mann. Et par av de havnet jeg til køys med og fikk vel en god smak på sexlivet gjennom dem. Noe fast forhold ønsket jeg ikke og mistet derfor disse to, som hver for seg var to helt forskjellige typer, og kanskje ikke helt mine typer heller.
I forbindelse med min jobb, ble jeg satt til oppgaver som ikke passet helt for gifte folk. Jeg reiste en del og måtte ofte ligge på hotell.
Denne hendelsen jeg vil fortelle om, skjedde på et hotell. Jeg hadde vært på et oppdrag i Stockholm hele uken og skulle videre til Oslo. Jeg kunne velge om jeg ville være helgen over i Stockholm, eller dra til Oslo. Jeg valgte Stockholm og dro ut på byen. Der ble jeg kjent med Olle, en hyggelig kar i samme alder som meg, rundt tretti. Vi satt sammen og pratet og jeg ble bedt hjem til ham, om jeg ville. Faktisk ble jeg tent på Olle og svarte at jeg gjerne ville bli med ham hjem. Dermed var det vel også sagt at sex var inkludert.
Da vi var fremme studerte jeg leiligheten og Olle røpet også at han hadde en venn boende der inntil vedkommende fikk seg et annet sted å bo. Han var ute og ville sannsynligvis komme, men han hadde eget rom å holde seg i. Han var fra Sør-Afrika og jeg tenkte neger med en gang, men det var han nok ikke.
Han var neger. Han var meget hyggelig han også og jeg gjorde mine tanker om både det ene og det andre. Han snakket litt svensk, men engelsk gikk greit det også. Han presenterte seg men navnet var ufattelig for meg, så jeg kalte han det samme som Olle, nemlig Brams. Det som var et lite problem, var at Olle og Brams også snakket hans morsmål og der klarte ikke jeg å følge med lenger.
Jeg likte Brams og dette forstod Olle og Brams ble sammen med oss. Ettersom vi hadde vært på byen, hadde vi drukket litt og mer ble det hos Olle og jeg ble bare mer og mer kåt. Brams hadde ordnet med musikk og Olle med nye drinker. De trakk meg opp fra stolen.
– Nå har du den store sjansen, sa Olle og jeg forstod hva han mente. Kåt som jeg var, strøk jeg hendene mine over skjortene dere og ned mot skrittet. Jeg kjente to harde staker, en i hver hånd. Jeg var meget nysgjerrig på Brams, og begynte å løsne buksene hans. Han dro de selv ned på låret og pikken hans spratt ut.
Den var ikke så stor som jeg hadde forestilt meg, men du verden så fin den var å se på og ikke minst, ta på. Jeg klemte og kjælte med den og Olle, som sto like ved, dro ned sine bukser så også pikken hans sto stiv og deilig rett fremfor meg.
For første gang i mitt liv så jeg to staker på en og samme tid, og ikke nok med det, jeg grep fatt i dem begge og kjælte dem med. Jeg sank ned på knærne og ble ikke helt enig med meg selv hvem jeg skulle suge først. Jeg ville suge dem begge, og startet med Brams. Han stønnet straks jeg lot munnen gli innover den stive stangen og Olle ynket seg også der jeg klemte og runket han, men han overtok den selv og kjælte seg selv mens jeg fikk bruke begge hender på Brams.
Noen forskjell i å suge dem begge var det ikke, men klart, i tankene var der en forskjell i og med den ene var sort og den andre hvit. Jeg likte å suge og likte selvsagt også å bli slikket og sugd selv, noe jeg gjorde dem oppmerksom på.
– Jammen da kler du av deg så skal du få det slik du vil, sa Olle.
Jeg dro av meg den røde kjolen og mens jeg kledde av meg, sjokkerte de meg ved at Olle lot Brams suge seg.
– Er dere slik?, spurte jeg. Olle flirte og stønnet da munnen til Brams gled langt innover den stive staken hans.
Naken, sank jeg ned på knærne igjen. De skulle få vente med å slikke meg. Dette ville jeg se på og være med på. Munnen til Brams gled innover pikken hans og han sugde det røde pikkhodet så Olle jamret seg høyt. Brams og jeg vekslet med å suge ham, men jeg fanget opp pungen hans og sugde på den mens Brams tok seg pikken til Olle.
– Nå må dere stoppe opp!, utbrøt han og det gjorde vi.
Ikke mange ville tålt en slik påkjenning uten å sprute sæd ut over det hele.
Brams og Olle kledde seg helt nakne slik jeg var. Vi sto ute på gulvet og kjælte med hverandre, det vil si, de kjælte med meg. Det var bare herlig å kjenne hvordan fire hender og to lepper, strøk over kroppen min fra tærne opp til halsen.
– Nå tror jeg Kjersti er skikkelig kåt, sa Olle der han hadde sunket ned på gulvet og lot hånden gli opp mellom bena mine, bakfra, og strøk den over kjønnshårene mine. Brams sto bøyd og slikket brystvortene og masserte brystene mine. Herlig alt sammen. Så sank også han ned på gulvet foran meg og nappet i kjønnshårene med leppene.
Jeg syntes det var så godt å se begge to nakne og jeg hadde liksom ikke hastverk med å bli slikket selv. Jeg visste det ville komme. I stedet havnet vi i en gammel og stor sofa. Brams satte seg og ville ha meg på kne oppi den. Jeg bøyde meg frem og sugde ham igjen. Det ble skikkelig trekant etter hvert. Olle havnet mellom bena til Brams slikket og sugde han sammen med meg. Brams rullet underlivet mot meg og jeg fikk pikken hans dypt inn i munnen mens Olle sugde pungen hans. Brams stønnet og hadde det sikkert kjempebra.
– Nei! Jeg klarer ikke mer. Stopp!
Brams trakk seg.
Så ble det meg det dreide seg om. Sittende i den samme store sofaen, ville de se og smake på fitta mi. Jeg skrevde og viste meg fram.
Først kjente de på den med hendene, så bøyde Brams seg ned og slikket meg. Olle satte seg bak meg og jeg lente meg mot ham. Brams havnet nede mellom bena dine og slikket meg så jeg hylte konstant. Han hadde jo en skikkelig god tunge. Jeg ba om å få se den og da virket den jammen lang.
Godt for meg, tenkte jeg. Olle masserte brystene mine og lekte med de stive brystvortene. Jeg ble skikkelig giret og presset underlivet mot munnen til Brams for å få han til å slikke mer og få tungen hans til å jobbe mer inne i fitta mi.
Jeg tror ikke det tok et minutt en gang før jeg hylte og fikk min første orgasme. Jeg kjente hvordan kroppen reagerte annerledes enn hva den pleide. Brams slikket og tirret tappen min og fikk en ny orgasme til å skylle gjennom meg. Olle gle unna bak meg og havnet selv nede ved fitta mi. Brams trakk seg litt unna og Olle begynte å slikke og suge tappen min så jeg så lyserøde skyer over alt i rommet. Det gikk for meg nesten ustanselig.
– Gi meg Pikk! nesten skrek jeg til dem.
Nå hadde det vært nok suging og slikking. Nå ville kjenne pikk i meg og det med en gang.
– Ok, bli bare liggende, kom det fra Olle. Brams satte seg unna da Olle stilte seg opp mellom bena mine, runket seg selv litt før han sank ned over meg og førte pikken sin inn i meg.
– Å herreguuuuud!, utbrøt jeg da han trengte seg inn.
– Trekk til deg bena, sa han og jeg trakk dem nesten helt oppunder haken. Olle fikk plass til hodet mellom anklene mine og sto på alle fire og lot meg få kjenne en utrolig deilig pikk i meg. Han satte straks i gang og knulle meg i et høyt tempo og støtene hans fikk meg nesten til å miste pusten.
– Å ja! Ja!, utbrøt jeg.
Brams sto ute på gulvet og strøk Olle over ryggen og baken hans, men hendene hans var også nede og kjælte med brystene mine.
– Å helvete… helvete!, kom det fra Olle og han trakk seg brått ut av meg og sæden flommet ut over magen min Han satte seg opp og runket seg selv til han var tom. De var herlig å se ansiktsuttrykket hans når det gikk for ham. Jeg så hvor deilig det var for ham.
Jeg hadde lyst til å rope at jeg ville ha negerpikk, men turte ikke. Ikke behøvde jeg det heller, for Brams fikk meg rundt og på alle fire. Pikken hans var stiv og deilig og jeg gav alt da han trengte seg inn i det våte fittehullet og skjøv på til bunns. Han grep meg om midjen og trakk seg selv innover i meg og jeg tok imot med glede. Det virket som han sto på for å komme fortest mulig og han raserte nesten innvollene mine med den enorme kraften han la i støtene.
Brams brølte på sitt eget språk. Han trakk seg også ut av meg i siste liten og jeg kjente sæden sprute ut oppe på ryggen min. Jeg snudde meg brått og så han sto der å tømme pikken for sæd.
Utkjørt la jeg meg ned og så på dem begge, våte av svette begge to og med to staker som var på vei ned.
Jeg var fortsatt ganske kåt, men ville ha en pause og det ble naturlig å ta den der og da. Senere på natten ville det.

Scroll to Top