Han sprutet i munnen min

Han sprutet i munnen min

Han så virkelig flott ut! sa jeg ærlig og møtte blikket til mannen min. Thomas smilte og klemte meg inntil seg. Han kjente meg såpass godt at han skjønte at denne mannen hadde tent meg.
Litt senere på kvelden møttes vi i restauranten som avtalt.
Vi spiste en deilig middag og etterpå var det dans. Thomas var ikke noe særlig glad i å danse, men det var jeg, og Ivar og jeg danset både tett og hett utover kvelden. Det ble en del drinker etter hvert og det var helt tydelig at Ivar og jeg hadde funnet hverandre. Da Ivar var på toalettet, spurte Thomas meg hvor opphisset jeg var. Jeg tittet han dypt inn i øynene og smilte. Jeg er allerede klissvåt! sa jeg lavt og strøk Thomas over pikken under bordet. Tanken på hva som skulle skje tente oss begge, og pikken til Thomas var godt på vei til å bli hard og stiv, da Ivar kom tilbake.
– Skal vi gå opp på rommet vårt? sa Thomas litt forsiktig en stund senere.
– Det var en god ide! hvisket jeg. Bare gå i forveien dere, så skal jeg betale regningen mens.
Jeg tok meg god tid. Bare tanken på at de to var alene opp på rommet og ventet på meg, gjorde meg spreng kåt.
Da jeg kom opp på rommet, åpnet jeg døren forsiktig. Synet som møtte meg fikk meg til å gispe. På gulvet lå Thomas utstrakt med bena vidt fra hverandre, mens Ivars hånden kjælte som besatt med pikken hans. De kysset og klinte, men da de oppdaget meg stoppet de og satte seg opp, og jeg så på Thomas blikk at han var skikkelig kåt.
– Fortsett! sa jeg, men kle av dere først!
Thomas vrengte av seg klærne. Han kunne knapt vente. Også var det Ivars tur som vi begge ventet så spent på. Han startet rolig og jeg må innrømme at han var flottere enn jeg hadde trodd. Han var muskuløs og kraftig også hadde han en deilig tykk hårmatte på brystet, noe jeg bestandig hadde savnet hos Thomas. Da han sto i trusen, gikk jeg mot han. Vi møttes i et hett tungekyss. Jeg strøk og kjente på den faste rompen hans og dro langsomt trusen ned.
Ut spratt en virkelig voksen ståpikk og da jeg så Thomas kåte blikk, skjønte jeg at han likte det han så. Langsomt kledde Ivar av meg, plagg for plagg og da han dro ned trusen, så han den nybarberte fitten min. Kjønnsleppene mine var oppsvulmede og våte, og de nærmest skrek om pikk. Han smilte erfarent til meg, og førte meg baklengs de få skrittene til sengen der han la meg ned.
Han løftet bena mine opp og begravde tungen i den villige fitta mi. Thomas fulgte ivrig med og det tok ikke mange sekundene før han kom og la seg ved siden av oss i dobbeltsengen.
– Vil du suge meg! hvisket Thomas hest mens Ivar masserte klitorisen min med tungen.
Han stilte seg på kne over ansiktet mitt, og jeg grep ivrig om pikken hans, som jeg kjente så godt og sugde i vei, mens han stønnet av behandlingen han fikk. Plutselig skrek han til i orgasme og sprutet munnen min full. Jeg svelget hver eneste dråpe han pumpet inn, mens jeg glad og fornøyd skrevde enda mer for Ivar.
Thomas reiste seg rolig da han etter hvert kom til seg selv, og gjorde plass til Ivar som stadig jobbet seg oppover meg med tungen. Jeg slapp taket i pikken til Thomas og fulgte ivrig den store pikken til Ivar som nærmet seg fitta mi med stormskritt. Jeg var skikkelig tent, og da jeg merket pikkhodet hans mellom leppene mine, stønnet jeg til av kåthet. Thomas som satt ved siden av oss, fulgte med som hypnotisert. Han halte og dro i den halvslappe pikken sin og ikke lenge etter var det stiv som en påle igjen. Han nøt dette synet, det visste jeg. Han hadde alltid drømt om å se meg sammen med en annen. Jeg grep til meg hendene rundt de deilige hoftene til Ivar og presset han mot meg og det gikk bare sekunder før han trengte inn i meg og nådde bunnen. Jeg kom med det samme. Jeg skrek og ynket meg, mens jeg hele tiden presset fitta mi mot han. Han knullet meg krevende og jeg må innrømme at han var bedre enn Thomas i sengen. Ivrigere og hetere. Jeg klamret meg fast i den sterke ryggen han, samtidig som leppene hans la seg over mine. Så virvlet tungene våre seg sammen til ett heftig tungekyss. Brystvortene mine struttet stivt mot brystkassen hans, og ble massert av den tette hårmanken. Men plutselig da jeg var i ferd med å nå toppen på nytt, trakk han seg ut, og la seg over på siden. Jeg var så kåt at jeg jukket ut i løse luften med underlivet.
Thomas overtok straks der Ivar hadde sluttet. Nå var det hans tur. Han la seg over meg, og støtte pikken hardt inn i grotten min. Jeg jukket som besatt imot han, samtidig som jeg grep om de deilige rumpeballene hans.

Scroll to Top