Riktig posisjon å slikke

Riktig posisjon å slikke

Ikke vet jeg hvorfor unge kvinner sjekker opp mannfolk i min alder men det gjorde faktisk Emma, naboens svigerdatter. Det var en torsdag formiddag i juni i fjor. Jeg hadde fri fra arbeidet og gikk rundt i shorts og bar overkropp i den hete varmen, som hadde satt inn allerede tidlig på morgenen. Jeg gikk ikke slik for å vise fram kroppen min, men som sagt – for at det var varmt. Emma gikk da, som hun faktisk pleide, i bikini av minimum størrelse.
Jeg hadde ikke kjent Emma lenge. Hun og sin unge ektemann hadde flyttet hjem til hans foreldre, som da er mine naboer. De skulle spare penger. Nå har det seg slik at alle jobber i nabohuset, bortsett fra Emma. Så alle formiddager den uken kom vi i snakk og jeg ble utrolig tent på den slanke ungpikekroppen. Jeg hadde hørt at hun var 21 år, men så faktisk yngre ut. For mitt eget vedkommende så jeg ikke særlig yngre ut enn mine 39 år, men jeg var visstnok ikke så aller verst å se på. Det var det min yndlingstante som hadde sagt en gang i tiden og da hadde det blitt slik. Det som kunne ses der ute i varmen, var nok ståkukken jeg hadde innenfor shortsen da jeg snakket med Emma. Kvinner legger nå merke til alt, og hun la merke til den.
Torsdag formiddag var vi igjen ute, men nesten før jeg fikk hilst skikkelig, spurte hun om jeg hadde tid et øyeblikk, å hjelpe henne med noe inne i huset. Selvsagt hadde jeg det. Ettersom jeg gikk etter henne inn, betraktet jeg kroppen hennes og bikinien som jeg hadde lyst til å rive av henne. Da vi kom inn, snudde hun seg.
Lover du å holde tett om dette skal jeg gjøre noe som er godt for deg.
Noe ulovlig spurte jeg og håpet nesten jeg fikk rett i det jeg håpet å få rett i.
Måten hun sa det på og måten hun lot øynene gli over skrittet mitt tydet nemlig på det.
Jeg nikket og Emma trakk av seg bikinioverdelen. Hun sto plutselig med bare ungpikebryst foran meg og ertet meg ved å stryke og klemme hendene sine over dem.
Du verden som jeg liker ungdommen i dag – så utspekulerte og frie.
Emma lo men svarte ikke.
Kanskje jeg skulle gjøre noe som er godt for deg først? – spurte jeg og Emma smilte. Jeg så hun var tent, helt klart.
Jeg grep henne og hadde ingen andre steder rundt meg å legge henne enn på en bred gammel sofa. Hun la seg skrått ned med bena utenfor og hodet på en pute inne ved armlenet. Jeg nølte ikke med å trekke av henne bikinitrusa og så den mørke hårdotten som dekket åpningen hennes. Jeg la meg ned på gulvet, fant riktig posisjon og begynte å slikke fitta hennes. Emma begynte omgående å bevege understellet som en magedanserinne og stønnet voldsomt allerede fra starten av.
Fortsett… ååå…jaaaah !
Emma begynte klemme om brystene sine mens jeg lot henne få kjenne tungen min arbeide både inne i hullet sitt og rundt klitoris. Jeg kastet et blikk opp på henne og likte det jeg så. Emma var kåt til tusen og vred seg for å møte tungen min.
– Liker du hva jeg gjør?, spurte jeg.
Ja. Det er kjempeherlig. Aåååh!
De gangene jeg ikke slikket henne, men snakket, fortsatte hun å bevege seg og forsøkte etter beste evne å dytte fitta si opp i ansiktet mitt.
Du gjør meg så våt.
Er det ikke derfor du vil slikkes?
Emma så på meg og jeg lot tungen gli inn i hullet hennes og slikket henne så dypt jeg kunne.
Jooooh! Det er derfor jeg vil slikkes..åh!
Men ikke lenger nå, sa jeg og trakk meg unna fitta hennes. Emma så spørrende og forundret på meg.
Nå skal du få deg en deilig stiv kukk i stedet. – Ikke før jeg har sugd deg, flirte hun.
Du vet hva du vil du, ikke sant?
Emma nikket og flirte. Vi byttet plass i sofaen. Jeg skrevde og fikk henne mellom bena mine Hun grep om kukken, kjente et par ganger over den før munnen gle innpå. Begge hender holdt hun nede ved skaftet og sugde kukkhodet og lot leppene gli halvt nedpå staken. Nå var
Det min tur til å danse med hoften. Jeg skjøv kukken opp i munnen hennes mens hun holdt munnen rolig og vi holdt blikket rettet mot hverandre hele tiden.
Er det medfødt at du suger så helvetes godt, lo jeg og kjente hvordan hun opparbeidet pliringen i kroppen min. Emma flirte.
Har vært borti mor mi kanskje?
Jeg tror hun egentlig tok det til seg som et kompliment.
At jeg nøt slikkingen hennes var helt klart. Hun var god og viste en herlig måte å behandle meg på. Kukken fikk sitt fra alle kanter og hun delte likt mellom munn og hånd.
Hvor lærer dere slikt? Ikke på skolen i hvert fall? Emma så på meg og lot tungespissen gli over kukkhodet. – En lærer kanskje det en selv setter seg som mål å lære uten å si at jeg suger hvem som helst.
Jøss. Hun var ikke dum den jenta der. Men nå lengtet jeg etter fittehullet hennes.
– Nå er det vel tide for litt knulling?
Emma nikket da hun så mitt bedende ansiktsutrykk. Jeg trakk henne opp fra gulvet og byttet plass med henne i sofaen igjen. Sittende, trakk hun begge bena til seg og sprikte så fitta hennes nesten bokstavelig åpnet seg. Jeg stilte meg på knærne og Emma bøyde seg fram og hjalp til med å få kukken inn. Jeg skjøv på og Emma gispet og la seg bakover. Fittehullet hennes var trangt og deilig. Hun slang bena omkring livet mitt og trakk meg inntil seg. Da fikk ikke jeg beveget meg så hun løsnet grepet igjen. I stedet skjøv hun seg litt lenger ut mot sofakanten og begynte å stønne hensynsløst. Jeg grep henne under lårene slik at hun kunne hvile bena sine. Til gjengjeld fikk jeg bedre grep om henne og kunne la henne få kjenne kukken skikkelig dypt. Etter noen minutter med hard knulling, overtok hun selv lårene med et godt grep. Jeg lot hendene stryke henne over de faste fine brystene og kjente hvor stive brystvortene hennes var. Jeg nappet i dem og fikk henne til endre stønning til jammer. Hardere og hardere lot jeg henne få kjenne kukken og hun lot til å ta imot støtene med henrykkelse. Hun flyttet vips begge bena sine opp slik at jeg fikk anklene hennes på skuldrene mine Jeg kjørte på, grep henne om lårene og lot henne virkelig få kjenne hele staken inn i seg. Hun hørte nok på min egen stønning at jeg ofte var nær en utløsning, men jeg slakket av litt og lot henne få kukken like dypt men i et mer avslappet tempo.
Du må bare la det sprute i meg. Det gjør ikke noe, utbrøt Emma.
Da tar vi avslutningen bakfra. Okey?
Igjen nikket Emma. Vi skiftet stilling igjen. Emma stilte seg på kne og la seg fremover på sofaen. Høyden ble perfekt. Jeg rettet den våte kukken mot åpningen og gle inn i et ennå våtere fittehull. Jeg rettet opp ryggen, grep henne om livet og kjørte kukken så hardt inn at hun skrek høyt. Hun skjøv seg bakover og da jeg sto rolig, var det hun som skjøv seg innpå kukken. Hun virket nesten desperat.
Kom..kom! La det gå…la det gå! Ja..ja!
Jeg behøvde egentlig ikke røre meg i det hele tatt for hun presset på og jobbet men jeg rykket kukken tilbake mot henne. Da sluttet hun å bevege seg og jeg hadde på følelsen av at hun fikk orgasme på samme tid som sæden flommet inn i fitta hennes.
– Jeg blir så innmari kåt av å knulle, flirte hun temmelig svett i fjeset.
Og litt før også vel? Blir ikke det et problem når du er gift? spurte jeg.
Ser det slik ut da, lo hun tilbake og så på klokken. Jeg reiste meg opp med den halvstive kukken.
Vi har ennå god tid, kom det fra Emma som snudde seg rundt og begynte å slikke på kukken min.
Så du vil ikke gi slipp på den?, spurte jeg.
Ikke riktig ennå vel.
Emma flirte sitt søte smil. Når hun ble ferdig med å slikke kukken min, ble det en ny omgang i sofaen og heller ikke etter det ville hun stoppe. Men da mente jeg det var best for min egen helse å avslutte dette lille eventyret med min nabos svigerdatter.

Scroll to Top