Nyutdannet hjelpepleier

Nyutdannet hjelpepleier

Vi var ute på en lengre manøver, mens jeg var i militæret. Og alle guttene i det teltet hvor jeg bodde, klaget over at de trengte ei fitte å kose seg med. Noe slikt fantes ikke i mils omkrets i den villmarka vi befant oss i. Litt etter litt kom det frem sexopplevelser som vi guttene hadde hatt med forskjellige jenter. Men, sa en av soldatene, det er ei jente som ofte er på diskoteket vi vanker på, som ingen av oss har greid å knekke, og det tror jeg ikke noen av oss klarer heller.
Etter at vi hadde mast og spurt en del, fikk vi vite hvem denne jenta var. Hun het Tone, og var nyutdannet hjelpepleier. Skal vi vedde på at jeg får kjørt kuken i henne neste gang vi er på diskoteket? spurte jeg.
Da ble det veddemål, og vi ble enige om at den av oss som tapte skulle ut med fem hundringer til motparten. Vi tok hverandre i handa, og en av de andre soldatene slo hendene våre fra hverandre for å befeste avtalen.
Jeg var den første som møtte opp på diskoteket etter øvelsen, og like etter at jeg hadde drukket nesten hele den første halvliteren min, kom hun veivende inn på diskoteket. Hun hadde shorts, sandaler på bena og man kunne se de røde tåneglene som liksom lyste opp når hun beveget seg. Som overdel hadde hun en knytebluse, og den var utringet så brystene var godt synlige. Det samme var navlen. Er det noe som får kuken min til å spenne opp, så er det synet av navlen til en jente. Den ligger der liksom og forteller at rett nedenfor der har jenta noe som guttene liker spesielt godt.
Det er hun som skal ligge under meg i natt, tenkte jeg, og drakk ut resten av ølet. Jeg blunket til et par av guttene som visste om veddemålet, før jeg gikk bort til Tone og spurte om vi skulle danse. – Gjerne, svarte hun, og la armene om halsen på meg, mens jeg forsiktig la en arm om midjen hennes og den andre galant om høyre hånd. Vi danset lenge uten å snakke, bare smilte litt til hverandre når vi følte at vi var på bølgelengde i dansen. Men så begynte orkesteret å spille jenka, hvilket betydde at det skulle bli pause.
– Har du lyst på en øl for å slukke tørsten, spurte jeg?
– Tusen takk, svarte Tone og bøyde seg lett mot meg, men likevel så mye at shortsen seg nedover så jeg så de øverste hårene på trekanten hennes. Det hetnet virkelig til i meg, så da musikken spilte opp igjen og de andre ved bordet forsvant ut på gulvet, lot jeg hånden min gli over navlen hennes sakte et par ganger. Hun satt bare rolig, og reagerte bare ved å lukke øynene halvt igjen og smile søtt til meg. Her kommer det til å bli en salig natt, tenkte jeg, men jeg får vel gå forsiktig frem. Akkurat i det jeg tenkte slik, sa Tone:
Kan du skifte pakninger på haner som lekker? – Ja, svarte jeg, litt forundret over det hverdagslige spørsmålet, nå som vi var i en slik fin stemning
Da blir du vel med hjem til meg og hjelper meg litt, sa hun videre.
– Gjerne det, svarte jeg og tenkte samtidig på at nå gjaldt det å være diplomatisk, hvis du skal få snøret i bunn.
Vi ringte straks etter drosje, og så snart vi var innenfor døren hennes tok hun meg i hånden og leide meg mot soveværelset.
– Var det ikke en kran som lekket? spurte jeg forfjamset.
Jo visst, svarte Tone, men ikke en han av metall. Det er hanen jeg har mellom bena som trenger å tettes til. Den renner snart over etter at du trykte og strøk på navlen min.
Jeg kjente hvordan staken min struttet av lyst, men jeg var likevel skeptisk til denne jenta.
Jeg så henne dypt i øynene og sa:
– Er du jomfru?
Da lo hun hjertelig og spurte hva som kunne få meg på slike tanker.
– Det går rykter, svarte jeg, at ingen gutt har klart å få det under seg.
– Nei, akkurat, ikke disse sussebassene som bare tenker på klining og så hurtig til mål.
Men du vurderte kroppen min, og viste meg at du likte at jeg viste frem noe mer enn bare leggene mine, og likevel buste du ikke på meg med kyssing og innpåsliten klemming, du bare gav meg et lett strøk på kroppen, og du kom ikke pesende mot meg med ånden din. Det er det de gjør de guttene som aldri kommer noen vei med meg, selv om de måtte se ut Amor selv. Det lukter både gammel tobakk og gammelt øl av dem, og så mener de at vi jenter får lyst til og mine med dem. Nei, først og fremst vil jeg selv få lov til å ta initiativet overfor den karen jeg vil gi meg til. Og du, lot meg få lov til å komme med forslag om å gå videre på diskoteket. Nå sier jeg rett ut at jeg gjerne vil ligge med deg, fordi du har fristet meg slik at trusa er gjennomvåt, og derfor vil jeg at du skal sette stoppekranen i fitta mi.
Jeg var aldeles himmelfallen, men jeg grep hånden hennes og lot henne føre meg frem til senga hennes. Hun kledde sakte av seg, og jeg gjorde det samme. Da vi stod nakne foran senga ba hun meg legge meg, og akkurat da jeg kjente det kjølige lakenet mot kroppen min, krøp hun på meg. Hun skrevde over meg, tok med begge hendene rundt kuken min, og styrte den galant på plass. Nå begynte hun å heve seg opp og ned på meg, stoppet innimellom og tok hendene under baken min og strøk meg frem til ballene. Det føltes som om hele underlivet mitt kom i brann. Hun fikk meg til å hoppe opp og ned, verre enn når froskene hopper opp og ned i vanndammene.
Hun lo mot meg, og sa: – Nå vet jeg at du merker at du jukker, men nå må du lukke øynene og glemme alt annet enn at vi skal gjøre alt vi kan for å ha det godt.
Da gav jeg blanke i å tenke på jenta som lå oppå meg, jeg tenkte kun på å få orgasme. Jeg vred meg som en ål under henne, kløp henne i lårene og lot hendene følge trekanten og snurre rundt i navlen hennes. Men da kom det både hyl og skrik fra henne, verre enn når de verste kattene driver på. Jeg kjente nå at min utløsning var på tur, og slapp alle hemninger i meg mens jeg stønnet og ropte at dette var den beste fitta jeg hadde vært borti.
Da vi begge hadde hvilt ut etter orgasmen, tok vi oss en dusj sammen og deretter hentet Tone en drink. Mens vi nøt den, ble vi sittende og prate. Da fortalte hun at hvis en gutt gjorde forsøk på å kysse henne, ble hun kald som en fisk. Men når hun fikk lede spillet, slik som nå i kveld, lot hun gjerne fitta si stå til disposisjon for en kar med ståpikk.
Det var langt bedre plass i buksa mi da jeg forlot henne. Men jeg var så godt fornøyd med elskovleken sammen med Tone at jeg fortalte ikke kameratene mine om at jeg hadde fått fitte av henne, og gav blaffen i pengene vi hadde veddet om. I stedet tenkte jeg på at jeg kanskje kunne gå til Tone for å stenge kranen hennes flere ganger mens jeg hadde førstegangstjeneste.

Scroll to Top