Automatisk kladd

Jeg var våt over hele kroppen

Det store rommet er halvmørkt og intimt, og de få levende lysene som er der, gir spennende skyggevirkninger og atmosfæren er rolig og avslappet.
Men under overflaten ligger spenningen som et elektrisk felt.
Jeg har på meg et råkort skjørt, gjennomsiktig bluse, nettingstrømper og svarte, høyhælte sko. Trusen har jeg lagt igjen hjemme, for å gjøre det mer spennende.
Hver gang jeg bøyer meg litt frem, vet jeg at hvem som helst har fri utsikt til fittesprekken min. Det er deilig og opphissende og vise frem kroppen sin, og rett som det er, så bøyer jeg meg litt fremover så alle kan se fitteleppene og rompa mi.
Han har på seg en minitanga som ikke kan skjule at han er meget velutstyrt.. Jeg har lagt merke til at flere av de andre jentene ser på han og blikkene deres trekkes stadig mot den lille trusen. Han er virkelig et syn for øye der han står.
Jeg står og prater med en venninne når han kommer bort og stiller seg bak meg, og hele tiden later jeg som om jeg ikke har sett han.
Han står der en god stund, og det blir vanskeligere og vanskeligere å stå stille og late som ingenting. Liksom tilfeldig lener jeg meg over bordet mot venninnen, hele tiden fullstendig klar over hvem som står bak meg og hvilken utsikt han har.
Han legger hendene på hoftene mine og lar dem gli nedover enden min. Trekker skjørtet enda litt lenger opp før han begynner å massere rumpeballene mine lett mens han skiller dem forsiktig.
Jeg presser meg forsiktig mot han og stiller meg med skrevende ben. Jeg vil at han skal ta på fitta mi mens alle de andre ser på. Hendene hans finner veien ned til den våte fittesprekken min. Han skiller skamleppene mine med den ene hånden og lar tre fingre på den andre hånden gli sakte frem og tilbake mens han lener seg litt bakover for å se bedre. Fingrene hans glir lett, jeg er plaskvåt og klar for det meste. Fingrene hans finner åpningen min og leker seg litt mellom skamleppene og klitten, før han forsiktig presser et par fingre inn i meg.
Jeg blir våtere og våtere av behandlingen hans, det er utrolig spennende med tilskuere når han håndterer fitta mi. Jeg kan kjenne at fittesaftene mine renner nedover på innsiden av lårene. Nå har mesteparten av folkene i rommet skjønt hva som er på gang, og stadig flere kommer bort for å se på det han gjør med meg, noe som gjør meg enda mer opphisset. Nå klarer jeg nesten ikke å holde meg i ro lenger. Jeg gnir fitta mi mot hendene hans og stønner svakt. Jeg vet at han også er kåt. Jeg kan kjenne det på måten han tar på meg på når hendene hans blir mer krevende og bestemte.
En av tilskuerne tar av meg blusen og stryker over de harde brystvortene mine, suger og småbiter litt før han rolig trekker seg tilbake igjen.
Fingrene som kjæler med fitta mi, forsvinner før jeg får et ørlite klaps på baken og beskjed om å bli med inn i sofaen. Der får jeg stille meg på kne slik at fitta mi er vidåpen til alles beskuelse. Jeg skjelver av forventning, og har aldri vært så våt og kåt før.
Han setter seg ned på kne bak meg, og sier til de andre at nå skal de få se på en kåt fitte. Tre fingre glir hardt inn i den vidåpne hulen min, han fingerpuler meg hardt og fort til jeg nesten mister pusten. Så bytter han ut de tre fingrene med tommelfingrene. Langsomt glir de inn i meg så langt de kommer, før han tøyer ut åpningen til sidene og vider ut hullet mitt mens jeg ynker meg av kåthet og spenning. Jeg er så forferdelig kåt at jeg nesten besvimer, hullet mitt åpner og trekker seg rytmisk sammen og når orgasmen nærmer seg.
Plutselig stopper han brått, og sier;
– Er det noen andre som har lyst til å kjæle litt med den herlige fitta her, mens hun suger meg?
Han reiser seg og stiller rett foran meg. Den store, grove pikken hans glinser imot meg, og den har forlengst vokst ut av den lille tangatrusen. Det rykker i den av forventning, og jeg slikker i meg de salte kåtsaftene hans før jeg drar det lille plagget ned. Forsiktig løfter jeg opp de tunge, velfylte ballene og masserer dem lett. Han stønner og presser pikken inn mellom leppene mine. Jeg suger litt forsiktig til å begynne med, men etter hvert blir jeg grådigere. Det er så deilig å kjenne det store, kåte pikkhodet mellom leppene mine og jeg blir kåtere enn noen gang.
Mens jeg suger pikken stadig hardere, kjenner jeg et par hender som begynner å utforske fitta mi forsiktig, drar litt prøvende i fitteleppene mine før hullet mitt fylles av fingre som puler meg hardt.
Vi stønner av spenning og nytelse begge, og han ser på han som står bak meg og sier at han må ta fitta mi hardt, for det liker jeg best.
Begjæret raser i kroppen, pikken glir inn og ut av munnen min i takt med fingrene til han bak meg. Det er så deilig at jeg blir svimmel og mister alle begreper og tid og sted. Pikken i munnen min smaker mer og mer av sæd, og jeg skjønner fort at det er like før han kommer.
Langt borte i det fjerne hører jeg stønning, uten å vite om det er min egen eller hans. Fitta mi gløder av kåthet, orgasmen min kommer nærmere, og bygger seg opp mer og mer for hver bevegelse.
Kroppen min stivnet et øyeblikk, for så å begynne å riste og skjelve som et aspeløv. Orgasmen min er så voldsom at jeg kan kjenne saftene mine renne nedover innsiden av lårene, idet jeg kommer i hete bølger som skyller gjennom kroppen min gang på gang.
Mens jeg fortsatt er omtåket i min egen verden, kjenner jeg at pikken langsomt blir dratt ut av munnen min. Fingrene som masserte fitta mi forsvinner også og blir erstattet med pikken hans, som er stor og kåt. Med et svakt stønn trenger han helt inn i meg, helt til bunns av min deilige grotte. Den varme harde pikken hans glir helt ut av meg før han stanger den rett inn igjen. Helt til bunns, hardt nesten brutalt. Fitta mi trekker seg sammen, tar imot den voldsomme pikken hans mens fittemusklene og åpningen min tøyes til det ytterste. Pikken hans øker takten, han glir stadig raskere inn og ut, hard og kåt. Han puler meg som et villdyr, støter hardere og hardere, uten hensyn til annet enn sitt eget begjær. Jeg kjenner at han nærmer seg orgasmen, og det ville rittet hans tenner meg skikkelig på nytt.
Jeg tar imot han, møter pikken hans som nesten sprenger meg. Og jukker det jeg kan mot staven hans som hele tiden beveger seg raskere.
Helt omtåket hører jeg mitt eget hikstende skrik. Jeg kommer igjen i en enda sterkere orgasme enn den første. Fitta mi trekker seg hardt sammen og for hver gang han støter inn i meg blir den voldsomme orgasmen forlenget.
Han knuller meg hardt og lenge, før han kommer. Pikken hans spruter varm, deilig sæd inn i meg, og det høres ut som om han sprenger pikken sin i de voldsomme orgasmekrampene som rister gjennom kroppen hans, mens han stønnet og ynker seg.
Etter en stund åpnet vi øynene og smilte mot hverandre. Jeg var våt over hele kroppen, av sæd og svette og fitta mi skalv fortsatt i etterdønningene av en deilig orgasme.
– For en livlig fantasi du har, smilte han, jeg gleder meg allerede til neste gang.

Scroll to Top