Helt ny opplevelse

Helt ny opplevelse

Hanne har en hemmelighet i livet. Ved siden av at hun har en elsker, og det er at ikke bare hennes halvlange hår tonet gullblondt, men også kjønnsbehåringen har fått samme nyanse. Ikke engang hennes mann vet at hun er selve begrepet av “kommunefarge”, i tilfelle må han ha forstått det når hun har glemt å barbere seg ukentlig under armene.
De to siste årene har hun hatt en spennende elsker, som sannelig har rettferdiggjort strevet med hårfargingen i alle år oppover. Hanne er nemlig sikker på at grunnen til at Einar tente på henne, da hun satt på en benk i nærmeste park, og vurderte skilsmisse var håret hennes, først og fremst.
For to år siden var hun tjuesju år og meget, meget desillusjonert. Nå har hun da iallfall disse stundene av fantastisk seksuell opplevelse noen få formiddagstimer en gang i uken.
Hennes mann har allerede dradd på jobben etter at hun har gitt ham den vanlige, intetsigende suss i munnviken, mens alt hun tenkte på var telefonen, og deretter forhåpentlig et snarlig besøk til Einar… Det vil si: hun har hatt det i tanke siden hun våknet…
Om få minutter skal sønnene avsted på skolen, og helst være bespist, og se velstelte ut.
Hun er i morgenkåpe, som vanlig på denne tid. Straks hun har blitt alene, setter hun seg til telefonen, men nøler innen hun løfter av røret. Imens sprer hun knærne mellom flakene av morgenkåpen og som vanlig er hun naken under plagget. I løpet av natten har kjønnslukten hennes samlet seg nesten maksimalt i fittebehåringen, for hun har ikke tatt underlivsvask siden hun sto opp. Hun klemmer nå prøvende inn to fingertupper innunder det tette buskaset av krøllhår. Muligens verdens kraftigste gullblonde kjønnsbehåring? Hun har aldri kommet på den tanken: at ekte blondiner ikke har særlig rikelig behåring på fitta.
Nå er hun god og våt. Hun finger seg litt på den glatte knoppen, og lar venstrehånden smette innenfor kåpeflaket, og legge seg over høyre bryst, der knoppen står ganske stram, og blir helt hard mellom fingertuppene. Pusten hennes blir snart tyngre, litt hivende mens kåtheten hennes bygges opp både av tankene hennes, og av den fysiske pirringen hun gir seg. Hun er ganske nær orgasmen da hun avbryter og ringer nummeret hans.
Hun lytter forventningsfullt til ringesignalene, og hjertet hennes ruser vanvittig…
Så setter skuffelse og amperhet inn, for nummeret svarer ikke, selv om hun lar det ringe lenge. Hun vet at han har nattskift denne uken, og derfor skulle være kommet hjem nå, og ikke gått til sengs om han da ikke har en annen tidlig formiddagsvenninne, og kanskje dradd ut telefonkontakten.
Tre dager på rad! Hanne har lyst til hyle mens hun legger på, og hun gjenopptar pirringen av seg selv der hun sitter, ved telefonbordet.
Klimakset er nær ved å komme, da hun med ett avbryter, og i stedet griper et askebeger på telefonbordet, og slenger det i veggen. Den oppklørte hannkatten av en fyr! Jo da, hun har sett kloremerker på ham som ikke hun har satt…
Fan også, nå må hun plukke skår! Hanne reiser seg resignert, og går og legger seg i den uoppredte dobbeltsengen. Hun åpner morgenkåpen, og lukker øynene mens hendene fordeler seg på brystene og mellom de vidt atskilte lårene hennes. Hun vil iallefall ikke fantasere om Einar nå…
Men atter en gang stopper hun seg da orgasmen er like ved å komme. Hun setter seg opp, svinger føttene ut på golvet, og mens den åpne morgenkåpen flagrer omkring henne, går hun inn på barneværelset. På et stort brett står alle figurene hun laget i modelleire for ungene i går kveld. Og hun vet at figurene allerede er uinteressante, derfor er det intet hærverk hun begår da hun samler hendene fulle av dem. Annet enn at hun kommer til å blande fargene sammen til noe “gursj”. Men modelleire koster jo ikke all verden, så…
Hun har laget en stor, uformelig Hump av modelleiren allerede innen hun rekker kjøkkenet. Fra et av skapene tar hun en rull av den aller tynneste plastfolien, river av en god remse, og vender tilbake til soveværelset. På vei mot dobbeltsengen, retter hun på vinkelen på det største speilet på toalettkommoden, og går endelig til sengen.
Sittende på sengekanten modellerer hendene hennes raskt, og mens hun ennå har igjen en god klatt av uoppblandet rød leire, lager hun et digert pikkhode, som så klemmes sammen med det salamipølse-tykke skaftet, som har alle farger klemt sammen i en smørje.
Ferdig, blir hun sittende og beundre verket sitt. Hun har laget slike ståpikker før, men denne må være den aller største noensinne, ja hun tviler på om hun får inn denne her. Iallfall ikke med den digre flensen bakerst på det brannrøde pikkhodet. Skaftet innover er tykt, svært tynt, men iallfall smalere enn pikkhodet.Tuppen er spissere enn naturtro, men kunstnerisk frihet må til skal hun i det hele tatt få denne dildoen inn i seg…
Da verket er fullført, ruller hun den behendig inn i den ørtynne, selvklebende hinnen, og da hun nå legger seg på rygg igjen, er det tvers innover dobbeltsengen mens speilet der borte nå viser bildet av henne, mens hun skubber seg innover på tvers, inntil hun kan la hælene på de vidt atskilte beina ta feste mot madrassen nesten ytterst på sengekanten.
Hun ser i speilet kvinnen som ligger der maksimalt sprikende, med morgenkåpen åpen over nakne bryster, mage, skritt og lår som viser innsidene. Under og mellom det “gullblonde” feltet av krushår, er fitta oppsvulmet og våtglinsende. Og det ser saftig ut da hun nå lar den hjemmelagde kjempedildoen rulle seg i fittesprekken, og bli glinsende våt på hele det enorme hodet, og i halve skaftlengden oppover.
Selv så oppsvulmet som fitta hennes er nå, virker det nesten naturstridig at den skal kunne ta imot denne digre løs pikken hun nå har laget, selv om det jo “bare” kan bli snakk om to tredjedeler. Det dreier seg om lengden, men hva med omkretsen!? Den må være tykkere enn hennes elskers og hennes manns ståpikk til sammen!
Da hun er forvisset om at den digre pikken er glatt nok av hennes egen glidevæske, holder hun om den øverste tredjedelen, og lar den tilspissede pikktuppen trykke mot henne nederst i fittemunnen, som jo er ytterste del av hulrommet hun vil ha den inn i. Hun går inn for å slappe maksimalt av i underlivsmusklene, noe som ikke er så lett, fordi opphisselsen hennes nesten hele tiden vil ha disse musklene til å stramme seg. Og hun trykker rytmisk, men så lett at det foreløpig ingen “fare” er for at dildoen skal bøye seg ut av form. Og har den gjort det, så er der jo fortsatt nok av flensen igjen til å huke tak like innenfor skjedemunningen, og slik bli rettet litt ut i “skadene”. Hun har jo tidligere laget noen slike… Men her gjelder det å ta tiden til hjelp.
Hanne har omtrent glemt sin irritasjon og kanskje en smule sjalusi over at elskeren Einar ikke er å få tak i. For de sakte trykkene med dildoen mot skjedeåpningen hennes, de er så bløte — men faste nok til å kjennes “levende”. Og i speilet seg hun at fitteovalen blir mer og mer “deformert” aller nederst fordi kjempedildoen videre de ytre fitteleppene mer og mer fra hverandre…
Så er halve pikkhodet inne — og det med bare den smaleste delen. Men likevel kjenner Hanne at skjedeåpningen hennes er tøyd ut, langt mer enn når hun har fått en ståpikk inn i seg. Hun ser intenst på seg selv i speilet — på det vidt sprikende skrittet, det som er synlig av fitta og den gullblond-tonede hårveksten der, hånden hennes som holde kjempepikken av modelleire og innrullet i ortynn plast — og selv om hun godt kan se den komiske siden av synet. så er det saftige, vellystige langt viktigere, og hun er kåt. kåt mens hun med sakte håndbevegelser driver den store, tykke løspikken mot skjedeåpningen. For hvert lite støt får hun inn bittelitt mer enn forrige gang, og følelsen av å bli stadig mer utvidet, har ennå ikke fått smerte i seg til tross for at hun kjenner i kroppen der nede at må kan hun da umulig vides mer ut, mens speilet der borte forteller henne at hun har bare fått inn to tredjedeler av pikkhodets vidde. Men da hun fort løfter løspikken opp fra skrittet, og ser på pikkhodet, har dette ennå ikke tegn til at den brannrøde modelleiren, som det er laget av, har begynt å klemmes sammen.
Hun lar tuppen av pikkhodet rulle i den glattvåte fittespalten for å bli smurt igjen. Men hun bruker ikke mer kraft enn nødvendig, for hun vil ikke bøye pikken av modelleire. Heller ikke at det digre hodet skal klemmes smalere enn nødvendig. Mens høyre hånden er opptatt med løspikken, er den venstre i stadig skifte på brystene hennes klyper i de stive knoppene, og hun er nesten desperat kåt nå, og har i seg en overbevisning om at dess kåtere hun greier å bli, dess mindre vil det plage henne at hennes elskers telefon ikke svarer…
Hun øker stadig takten litt i bevegelsene med løspikken mot skjedeåpningen, men bruker likevel ikke mer kraft i støtene. Hun er nå så våt der nede at hun mener å kunne høre små våte lyder, og dette opphisser henne enda mer — og nå kan hun ikke motstå trangen til å kjenne dobbelt pirring på kilerknoppen. Den får jo et glatt og nokså “levende” hardmykt glidende trykk mot undersiden hver gang hun driver det enorme pikkhodet mot seg.
Men da hun nå rast flytter venstrehånden fra de kriblende stive brystvortene og ned foran i fittespalten, der hun er våt langt opp mellom krøllhårene ovenfor kløvenheten, tvinger et stønn seg fram, og da hun gnir seg litt, må hun slutte nesten med det samme fordi orgasmen kjennes å ville komme allerede, og hun skal ha pikken inn i seg først!
Hun flytter venstrehånden tilbake til brystene, kjenner at fingertuppene er våte fra fitta da hun gjenopptar klypingen og nappingen ide stramme brystknoppene. Og nå bruker hun litt mer kraft på hånden som holder om løspikken, og det sprenger i skjedeåpningen på grensen mellom godt og vondt, men speilet forteller at der ennå er mye igjen av den stadig utskrånende bredden, omkretsen innen hun kan få pikkhodet inn i seg. Men hun føler likevel at hun vil greie det, bare hun tar tiden til hjelp.
Brått avbryter hun, legger fra seg den store løspikken på lakenet ved siden av seg, setter seg brått opp og deretter reiser seg for hastig å gå til klesskapet, og åpne dørene. Hun strekker seg på tå, og får tak i en skoeske oppå flere andre i venstre hjørne av skapet, mister esken så lokket spretter av og en vibrator triller utpå golvteppet. Den er av middels pikktykkelse fra midten av og bakover, men som i fremste halvdelen blir stadig smalere, og ender i en godt avrundet spiss. Hun plukker den opp, vender tilbake til sengen, legger seg som før slik at hun kan se seg rett inn i fitta fra midtspeilet på toalettkommoden.
Der viser “filmen” at hun setter i gang vibratoren, at hun lar seg så vidt berøre kileren, noe som får hoftene hennes til å ta et heftig jukk oppover, mens lårene trekkes halv mot hverandre, innen hun lar den smale enden av vibratoren synke inn i skjeden, og la det stoppe først da fingrene hennes butter imot rundt skjedeåpningen.
Da hun nå trekker vibratoren ut, ser hun i speilet av den er glinsende av hennes glatte paringssmurning, og at hun sakte lar den trenge inn nederst mellom de mykt formede rumpeballene, og at inntrengningen vider ut hennes anus til hun har fått inn akkurat så mye at hun har oppnådd maksimal omkrets, dermed utspiling av denne bakre lukkemuskel.
Hun kniper nå rumpeåpningen sammen om den dirrende dildo-vibratoren. Det får ikke hjelpe at skjedemunningen hennes dermed også trekkes sammen. Hun griper ut etter den enorme pikken av modelleire, klemmer det brannrøde pikkhodet mot seg igjen, og gnir seg samtidig på framsiden av kilerknoppen. Dette, vibreringen i rumpa hennes, og trykke av pikkhodet mot undersiden av kileren, alt dette blir det vesentligste, og følelsen av litt smerte i vellysten mens skjedeåpningen tøyes blir nesten uvesentlig.
Hun trykker litt mer på, og mens hun ser på i speilet mens hun holder hånden slik at den skjuler minst mulig, er det et nesten grotesk syn med den enormt brede og tykke pikkhodet som har klemt de ytre fitteleppene vidt, vidt fra hverandre, naturligvis mest i bakerste halvdel av fittesprekken hennes. Det ser helt utrolig ut.
Hanne er så kåt nå at hun stønner, stønner, og mens hun ser oppslukt på “filmen” i speilet, kan hun se at nå vides fitta seg raskere ut aller nederst, slik at de ytre fitteleppene ikke lenger danner en oval, men en trill runding! Og med ett, som under en fødsel når barnets hode har utvidet åpningen maksimalt det glir nå aller bredeste av løspikkens flens inn gjennom skjedeåpningen hennes. Det sprenger så det smerter, men hun revner ikke, og så glatt som hun er, skjer gjennomglidningen ganske fort. Skaftet innenfor er jo temmelig tykt, men likevel merkbart mindre enn pikkhodet, som nå er fullstendig inne i skjeden hennes.
Hanne kjenner seg så deilig fylt innvendig i fitta, at dette er en helt ny opplevelse.
Hun mener å kunne se det i speilet, og kjenner det også med fingertuppene da hun raskt flytter venstrehånden ned: at de indre små fitteleppene og kileren klemmes utover, blir enda mer følsomme å berøre. Og inne i seg bak, den utspilte skjeden klemmer mot endetarmen, og vibreringene av dildoen der gjør at alt liksom er i ett søtt sprengende og glovarmt senter som sprenger i hele underlivet hennes.
Så da hun nå gnir seg raskt i våtheten iver kilerknoppen, som av det enormt tykke pikkskaftet er klemt oppover, og dermed holdes helt uflyttelig på plass for den kilende fingertuppen, da skal det nesten skuffende få pirretak til før orgasmen løsner i henne.
Hun skriker ut, og der borte i speilet ser hun en kvinne liggende naken mellom vidt atskilte morgenkåpeflak. Hun ser ei fitte forvrengt nesten til det ukjennelige av den svære tykkelsen på “pikkskaftet” som nå stikker ut av henne og holdes på plass fordi ringmusklene omkring skjeden hemmer fast bak flensen inne i henne.
Hun ser kvinneskrittet heves på dirrende hofter, og ser rumpa nedenfra, idet den heves fra lakenet, og med bakenden av en dildo inne i rumpeåpningen. Og hun ser venstrehånden, som fortsatt gnir lynfort med to fingertupper mot den utklemte, framstående kilerknoppen hennes. Hun ser kvinnen ha oppsperret munn, og hun hører lystskrikene mens det går og går og går for henne, og mens trekningene i fitte og rumpe kjenner at hun er sprengfylt over alt der nede… Den upålitelige elskeren er glemt nå.

Scroll to Top